Láthatatlan nők a társkeresés során

indította: Emese
Lili
Lili küldte
február 16. 23:41

@Norbert: köszi szépen.

Norbert
Norbert küldte
február 16. 18:39

@Lili: Látható vagy nagyon is,csak hát az a távolság....🙂

Lili
Lili küldte
február 16. 16:39

Én nem érzem magam láthatatlannak, de én is megnézem a fiatalabb, izmos pasikat... viszont nem az ő korosztályukban keresgélek párt, inkább a saját korosztályomban. Szerintem mindig a kisugárzas a legfontosabb! Lehet egy nő nagyon dekoratív, mindenütt feszes, csinos, de ha elkezd beszélni, már nem biztos, hogy ugyanolyan lesz róla a férfiak véleménye.

1
Norbert
Norbert küldte
február 15. 18:47

@Tamás: Üdv a klubban!

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
február 15. 12:22

@Tamás: Tuti, hogy jó így neked, mert hanem így lenne lépnél. Hogy dr. Bubót idézzem: "Aki nyavalyog, de nem változtat, annak még nem fáj eléggé." Bocsi.😉

6
Matild
Matild küldte
február 15. 11:39

Még hetven évesen is feltudom kelteni a férfiak érdeklődését, ha akarom. / még a nők is észrevettek..../Soha nem volt ezzel problémám. A kisugárzás ami mindkét nemnél fontos momentum.

1 1
Tamás
Tamás küldte
február 15. 11:24

Én is ilyen vagyok , mármint láthatatlan csak férfi mintha nem is léteznek , nem szoktak észrevenni a nők olyan vagyok mint egy kaméleon beleolvadok a környezetembe. S ezt még übereli az a tudat hogy 35 évesen még nem voltam nővel amire sokan úgy reagálnak hogy tuti hogy valami baj van velem még mindig a szüleimmel élek , lassan 3 éve nincs munkám , kinek kellenek így... tudom senkinek... de sokszor elgondolkodtam azon hogy lehet hogy nekem se kell senki , lehet hogy jó ez a láthatatlansag...🤔🤔

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
február 15. 09:52

Közel a 70-hez sem érzem magamat láthatatlannak.😊 Nyilván nem fordulnak annyian utánam, mint 20 éves koromban és egyre többen néniznek le (😁), de ez így van rendjén. Biztos vagyok benne, hogy a belső kisugárzás minden korban "átmegy". Ha jóban vagy magaddal és a világgal akkor annak része vagy. Ha elbújsz magad elől is, akkor mások sem fognak észre venni akárhány éves is vagy. Tudom, mert megtapasztaltam... Az idősebb korosztály gyakran hangoztatja, hogy a kor az nem számít, az csak egy szám. Annyi éves vagyok, amennyinek érzem magamat. Ez sajnos nem így van, a lélek lehet hogy nem öregszik, de a test az igen. Ettől még jól érezhetem magam a bőrömben, főleg ha ezt a tényt el tudom fogadni és egészséges vagyok.

2 4
Reverencia
Reverencia küldte
február 15. 06:47

43 évesen kezdtem először társat keresni, de nem vettem észre, hogy nem vettek volna észre engem. Viszont társkeresés szempontjából csak a korosztályomra fókuszálok, a többieknek csak illedelmesen megköszönöm, ha kulturáltan érdeklődnek.

1
Emese
Emese küldte
február 14. 23:34

A 40 (50) feletti nők láthatatlanok? A véletlen műve? Vagy nem? Az utolsó néhány héten több olyan cikk került a szemem elé amelyekben a 40 (50) feletti nők nyilatkoztak arról hogy úgy érzik, nem vonzzák már a férfi tekinteteket, mintha láthatatlanokká váltak volna. Egy másik, statisztikailag is hiteles felmérés szerint a kor, amikor megtörténik, átlagosan 46. év. Valamint több cikk foglalkozott egy híres (?) francia író kijelentésével, aki a maga 50 évével "már nem képes az 50-es nőkre ránézni mert nem vonzzák, míg egy 25 éves nő teste maga a csoda". Erre több újság/blog reagált hogy "igenis, az 50 éves nők milyen szépek tudnak lenni és micsoda diszkrimináció ez az író részéről" és hasonló tiltakozások. Nos, engem abszolút hidegen hagy, mit mond egy ismeretlen francia író, akkor se érdekelne, ha maga az angol király mondta volna. Ha nem akar 50+ nőt, keressen egy 25 évest és legyen vele boldog. (Mellesleg, szerintem egy szimpla üzleti trükk volt, provokáló kijelentést tenni, csak hogy beszéljenek róla.) Személyesen nem tapasztaltam meg az említett láthatatlanságot. Igaz, fiatalon se volt sok pasi aki ügetett volna utánam, viszont a komoly szándékúak mindig megtaláltak, régen is, most is. Csak kíváncsi lennék, ki mennyire érzi láthatatlannak magát, mennyire igaz, ha igaz, ez a kijelentés? Természetesen főleg 40+ nők válaszát várom.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország