Létezik-e barátság nő és férfi között?

indította: Balázs
Dániel
Dániel küldte
december 09. 16:30

Férfi,és nő között csak házasság lehetséges!Sem összeköltözés sem élettársi kapcsolat! uális kapcsolat is csak házasságban lehet!

Emese
Emese küldte
december 08. 13:35

Hosszú volt végignéznem de megtaláltam! Robert, most már inaktív tag volt, aki azt írta hogy részéről csak azzal a nővel lehet barátság, akivel előtte elt de vége a kapcsolatnak. Emlékszem akkor nagyon elcsodálkoztam ezen a kijelentésen. Volt egy vitánk a témáról de ő nem értette...azt hiszem most sem értené...miért tartom sértőnek ezt a gondolatot. Tegnap cseteltem az olasz társkeresőn egy pasival aki ugyanezt mondta. Először tetszett de amikor így beszélt, elszállt minden érdeklődésem. A különbség ebben a témában egy szakadék a gondolkodásunkban. Kár, megfosztja magát valamitől, ami sokat adhatna neki. De egy olyan felnőtt férfi aki nem tudja elválasztani a lenti agyát a fentitől... nekem nem kell.

1
Csaba
Csaba küldte
október 08. 20:43

Ez egy érdekes kérdés, barátság természetesen létezik nő és férfi között, de csak barátság az, ami már érdekesebb téma. Általánosítani itt sem érdemes, maradjunk inkább a személyes, bár nagyon régi tapasztalatoknál. Nő, aki tényleg csak barát. Erre nem sokon múlott, hogy leírhassam, hogy szerintem létezik, de nem írhatom. Több éves barátság és később kolléganő is. Elég volt egy ártalmatlan szituáció (elromlott szoknya cipzár) és ennek a megoldásában való segítségem, ami mindkettőnkben "átkapcsolt" valamit. Ezek után barátság extrákkal lett. 🙂 Szóval az én véleményem, hogy ilyen baráti kapcsolatban már nagyon vékony a határvonal…

1
Matild
Matild küldte
szeptember 30. 09:14

@Edit: Vajon az őszinte kinyilatkoztatás is ott van abban a "barátságban"???

Beáta
Beáta küldte
szeptember 30. 02:03

Hosszú távon nem létezik 😉. Az egyik fél mindig többet akar. Ha szerencsések és mindketten akarják abból lesz a legszebb szerelem." Barátságból szerelem ..."

3
Melinda
Melinda küldte
szeptember 17. 21:53

Szerintem létezik. A barátság lényege, hogy van szellemi közösség, de fizikai vonzalom nincs. Ami más kérdés, hogy akkor mi van ha több éve egyedül vagy és elkezdesz párkapcsolati funkciókat kiezni az ellenkező nemű barátaidnak, ezeket pedig a párod nem kapja meg. Ott már nehezebb a határhúzás és a barátság forgalmának meghatározása és elfogadása....

2
Edit
Edit küldte
szeptember 16. 21:43

Létezik! Megtapasztaltam és tapasztalom. Lehet és van építő jellegű férfi - nő barátság. Mindketten egyedülállók vagyunk, és nem is lesz köztünk baratságon kívül más. Egymás tapasztalatait és véleményünket megosztva látókörünk tágult.

1
Norbert
Norbert küldte
szeptember 13. 18:07

Én régebben nem hittem benne. Úgy gondoltam hogyha jól érzik egymás társaságát mindkettő fél kizárt hogy egy idő után ne érezzenek többet. Nyáron az egyik barátom hozott létre egy csoportot. Ott megismerkedtem egy lánnyal akivel jó barátságot ápolok. Ő sem szeretne barátságtól többet indítani. Én is elfogadom őt barátomként. Tehát létezik barátság férfi és nő között.

1
Tamás
Tamás küldte
augusztus 04. 16:51

Szerintem létezik

1
Annamária
Annamária küldte
január 15. 21:18

Szerintem,csak akkor ha foglaltak mind a ketten. Elvégre,ha nem azok,akkor miért ne akarna valamelyik fél továbblépni?! Hisz,ha barátok,jól érzik magukat egymással és keresik is egymás társaságát...időről időre. Vagy és esküszöm,hogy nem a felszínesség beszél belőlem,de még akkor működhet a csak barátság férfi és nő közt,ha abszolút nem tekintik egymást Nőnek és Férfinak.Mert nem vonzódnak fizikailag parányit sem. Nekem anno volt egy fiú barátom,még "leány" koromban🤣de aztán itt is felütötte fejét köztünk a gondolat...mi lenne,ha...csak ránk sosem egy időben jött ránk😁Így aztán nem is lett belőle semmi,persze...pár évente beszélünk...ő már külföldön él,de érdeklődünk rendben van-e a másik☺️

3
Lajos
Lajos küldte
január 15. 16:08

Similis frequenza simili frequenza gaudet.

4
Emese
Emese küldte
január 15. 16:06

Similis simili gaudet.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország