Magassarkú vagy sem az első randin?

indította: Emese
Andrea
Andrea küldte
január 08. 21:18

Nálam ez sosem volt eldöntendő kérdés. A 173 cm magasságommal örültem, ha lapos sarkúban sem voltam magasabb mint egy férfi. Az én korosztályomban még nem olyan magasak a férfiak és többnyire nem szeretik, ha egy nő lenéz rájuk.🙂 Néha szerettem volna felvenni, mert szerintem is csinosabb egy nő magas sarkúban, de ezt én már rég elengedtem.

Csaba
Csaba küldte
december 30. 17:56

@Csaba: Diszkrétebb rápillantani, mint a telefont elővenni, vagy netán, az asztalra kitenni. Bárki bármit is mond, gondol, fontos tisztában lenni az idővel. Mondjuk, sose legyen rossz a látásod, (😉) mert ugye a szemüveg is idegen tárgy.

Csaba
Csaba küldte
december 29. 13:59

@Csaba: Nem hordok órát, mert zavarnak az idegen tárgyak. Persze elfogadom, hogy van, akinek bejön.

Csaba
Csaba küldte
december 29. 13:57

@Zoli: Ebben nem kételkedem. Egyébként azokra a cipőkre utaltam, amelyekben látszik a boka és a lábfej is.

Zoli
Zoli küldte
december 29. 13:29

@Csaba: "Nyáron egy lapos talpú balerinacipő, vagy papucscipőnek hívják" A teljesen lapos talpú cipő senkinek sem jó. Még a férfiaknak sem, ez az ortopéd orvosok álláspontja. A férficipőknek és a sportcipőknek is van sarka, illetve az utóbbiaknak a belső része van a saroknál megemelve. Zoli

1
Csaba
Csaba küldte
december 29. 13:13

Hmmm. Ez attól függ, ki jön abban? Minden esetre én nem szívesen venném fel. 😉 De legyünk őszinték magunkhoz! Melyik pasinak nem imponál egy magas sarkúban megbúvó női láb? Persze nem elvárás a részemről, hiszen én sem szoktam nyakkendőben vagy szmokingban megjelenni. Amit én magamtól elvárok az minimum egy ing, és természetesen egy időmérő, ami igazán öltöztet és igazi.

Csaba
Csaba küldte
december 23. 23:09

Nem tudom, ebbe a topikba írtam-e korábban. A jelenlegi gondolatom az, hogy fontos a cipő, a megjelenés. Ne legyen annyira magassarkú a cipő, hogy bokaficam, kórház legyen a vége, ne legyen egészségtelen, és olyan sem, amelyet nem tud hordani üzembiztosan a viselője. Ugyanakkor legyen nőies. Nyáron egy lapos talpú balerinacipő, vagy papucscipőnek hívják, megteszi, de fontos, hogy vonzza a tekintetet. Szerintem sokat számít. Hasonlóképpen lehetőleg szoknya. Legtöbb nőnek jól áll.

2
Ádám
Ádám küldte
december 01. 12:30

Hogy lehet a kommentet törölni?

Anita
Anita küldte
április 13. 13:39

Soha nem hordok "kopogós cipőt" 🤭 Minden tiszteletem azoké a Hölgyeké akik tudnak benne menni. De egy ilyen volumenű ruházati tárgyban a bügyköm oda lenne, a tyúk szemem kukorékolna, a nyakam pedig kitörne 🙃 Sem a hétköznapokban sem pedig randira nem venném fel.

1
Áron
Áron küldte
március 30. 20:27

Nálam sosem volt szempont. Ha valaki jól érzi magát benne, jöjjön abban. Ha csak kényelmetlen, és/vagy a vélt megfelelési kényszer vinné rá, akkor meg jobb is ha nem, szerintem. Ha már volt olyan kedves hogy megjelent élőben, nem firtatom, még ha kinai piacos szivacstalpú strandpapucsban jött sem... :D

1
Éva
Éva küldte
március 22. 21:45

Randira mindig magassarkút veszek fel. Úgy gondolom az mindig elegáns bármilyen öltözékhez😊

László
László küldte
március 22. 19:39

@Emese: először a csizma, utána a farmer. Nem tudom miért, de így. Olyantól tudom, akinek a vadnyugat az élete.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország

+36 (1) 603 7408