Magassarkú vagy sem az első randin?

indította: Emese
Ádám
Ádám küldte
december 01. 12:30

Hogy lehet a kommentet törölni?

Anita
Anita küldte
április 13. 13:39

Soha nem hordok "kopogós cipőt" 🤭 Minden tiszteletem azoké a Hölgyeké akik tudnak benne menni. De egy ilyen volumenű ruházati tárgyban a bügyköm oda lenne, a tyúk szemem kukorékolna, a nyakam pedig kitörne 🙃 Sem a hétköznapokban sem pedig randira nem venném fel.

1
Áron
Áron küldte
március 30. 20:27

Nálam sosem volt szempont. Ha valaki jól érzi magát benne, jöjjön abban. Ha csak kényelmetlen, és/vagy a vélt megfelelési kényszer vinné rá, akkor meg jobb is ha nem, szerintem. Ha már volt olyan kedves hogy megjelent élőben, nem firtatom, még ha kinai piacos szivacstalpú strandpapucsban jött sem... :D

1
Éva
Éva küldte
március 22. 21:45

Randira mindig magassarkút veszek fel. Úgy gondolom az mindig elegáns bármilyen öltözékhez😊

László
László küldte
március 22. 19:39

@Emese: először a csizma, utána a farmer. Nem tudom miért, de így. Olyantól tudom, akinek a vadnyugat az élete.

Emese
Emese küldte
március 22. 15:54

Igen, a cowboy csizma is sarkas. A hegyes orrot megértem. A metszett sarkot viszont nem: a cowboyok úgy veszik fel a nadrágot hogy előtte nem húzzák le a csizmát? 😀 Bár kissé eltértünk az eredeti témától, érdekes.

László
László küldte
március 22. 15:20

@Emese: Mai napig divat a férfi magas sarok. A Western csizmák a mai napig magas sarkúak. Azért van a magasított metszett sarok, hogy fel lehessen rá húzni a farmer nadrágot, az orra pedig azért hegyes, hogy a kengyelbe könnyebben bele lehessen lépni. Csak kis kitérő.

Emese
Emese küldte
március 22. 09:38

Kedves Laci, most mar nem tudnak mit kitalalni a divattervezok... lehet hogy a ferfi magassarku is divatba jon! Tortenelmi erdekesseg: regen hordtak magassarkut a ferfiak. 1. Lovaglashoz elonyosebb volt a sarkas csizma. 2. A Napkiraly udvaraban hordtak mert mind a kiraly, mind occse, Orleans hercege alacsony termetuek voltak es foleg ez utobbi igazi piperkoc leven, divatot csinalt belole. A piros sarok a nemesi szarmazast jelezte a vilagnak. Kis kitero 😀

Laci
Laci küldte
március 22. 07:31

@Lili: Jópofa vagy 😉🙃

1
Lili
Lili küldte
március 21. 21:01

@Ferenc: nem tudhatod, amíg nem próbáltad!🤣

2
Ferenc
Ferenc küldte
március 21. 20:36

Még nem gondoltam rá, de szerintem nekem nem is állna jól.

3
Mária
Mária küldte
március 20. 04:14

Ez tényleg megegyezés kérdése: mert 1.:ha kirándulni mennek, akkor tényleg nem magassarkúban kell a hölgynek a túrát teljesítenie.... Ha csak nem a kirándulás utáni vacsorára nem viszi magával a magassarkút, mert tudja, hogy egy olasz étteremben foglaltak helyet maguknak.... 2.: egy magassarkú rendkívül nőiessé teszi a megjelenést... Ez tény és optikailag előnyössé teszi a női megjelenést, karcsúsít, nyújtja a végtagokat... Az eleganciához hozzátartozik és még ráadásul vonzza a másik nem képviselőinek tekintetét.... Ezt fokozza még a hanghatás is, amikor a kis cipők kopognak a folyosón... Tuti, hogy sokan vagy mindenki odafigyel az illető hölgyre.... Huch, rengeteget írtam, de ezeket a gondolatokat meg kellett Veletek osztanom, most hagyom is a többieket szóhoz, akarom írni, felülethez jutni:-) A hétvégén sokat legyetek a szabad levegőn, mozogjatok Ti is sokat:-)

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország