Mennyire komoly az a komoly kapcsolat keresés?

indította: Bálint
Attila
Attila küldte
május 08. 15:35

@Kata: Én sem itélkezem senki felett! Mindenki úgy él ahogy tud vagy akar. Én is valós eseteket írtam le amit én nem tudtam megérteni. Az is igaz, hogy én nekem nem is kell megérteni!:)

1
Kata
Kata küldte
május 08. 15:03

@Attila: Én csak konkrét eseteket írtam, amelyek valósak. Mindenki úgy él, ahogy akar. Nem ítélkezem. Igen, tudom hogy sokféle élethelyzet van.

1
Attila
Attila küldte
május 08. 14:27

@Kata: Biztos, hogy léteznek öntudatos csinos hölgyek akik azt mondják én adom a fiatalságomat az idősebb úr meg az egzisztenciát stb. Kereslet, kinálat találkozik. Most ne menjünk bele abba mi lehet értelemben egy idősebb úr és egy fiatal lány között a hálószoba falai között. Rossz indulatú se vagyok csak azt tudom elmondani amit nekem elmesélt egy ilyen fiatal hölgy akinek ilyen idősebb ffival volt dolga. De higgyjünk abban mindenki érzéssel, ne adjisten szerelemmel közelítenek egymáshoz. Az is biztos, hogy egy nagyon fiatal lány aki épphogy elvégezte a középiskolát akit otthon a szigorú nevelés vette körbe, szeretetlen, rideg környezetben volt az összefog jönni egy ő tőle 2 évtízeddel idősebb, pénzzel is alig rendelkező férfival..mert ilyen példák is számolatlanul sok van. Persze lány szűlei körömszakattával ellenzik ezt.Joggal. Nem ezért nevelték taníttatták lányukat hogy egy időssel akinek se pénze se iskolája nincsen, össze kösse életét. De össze kötötte lány. És késöbb jött arra rá ezt nem szabadott volna. Mert ebben a kapcsolatban csak a lány húzott, dolgozott, tett..stb. Ezt 18 évesen kezdte el.. Nagyon megbánta és nagy árat fízetett ezért. Én is azt vallom minden életkorban minden életszakaszunkat terhelő körülmény határozza meg döntésünket. Én dolgoztam egy vállalkozásban , szolgáltatásban dolgoztam akkor. Az épület ahová többször kellett mennem hetente, márvány, szobrok, impozáns, exclusive, minden a gazdagságot szimbólizálta. Az " korosabb " hölgy kérdezte tőlem ott aki vmiféle vezető volt ilyen fiatalon, külsővel nem gondolkoznék el esetleg azon más területre mennék át ott náluk? ( jó régen volt ez ) Mai világunkban felerősödött a pénz az érték a vagyon szerepe személyeknél, a létbiztonság érdekében nem mindenki lenne képes arra hálószoba falain belül idősebb úrral kedveskedéseket tenni. Minőségi együtlét? Írta valaki.. Magas cukor, vérnyomás..ilyen betegségek megléte mellett és még más jelenlevő dolgok amikkel együtt kell lennie fiatal hölgynek, mikor idősebbel van úgy. Tisztelet a kivételnek mert biztos több kicsattanó egészségű és lelkületű idősebb ffi van mint sok 20-30-40 éves van. Szóval mindenkinél mindig más a motiváció. De teemészetesen sokan nem értenénk meg azokat a hölgyeket akik életbe maradás miatt teszik amit tesznek. Hogy fenn maradhassanak gyerekeikkel együtt. Valaki írta csak a pillanatnak él. Nehéz ma mindenkinek de van remény!

2
Kata
Kata küldte
május 08. 09:13

@Erzsébet: Kedves Erzsike! Teljesen igazad van. Sok férfit látok itt, akiket más társkeresőn is láttam korábban. Csak partnereket kerestek. Tényleg nem lehet ezt szűrni. Minimális százalékban van komoly szándék. A másik az irreális elvárások, amikor még az idősödők is, akiknek már unokájuk van, most szeretnének 30 - 40 évvel fiatalabb lányt találni. Gyereket szeretne. Ez kamu! Ha találna is Daddy bácsi arát, a babaprojekt hírére újra kéne éleszteni. Nevetséges. Egyébként olvastam egyszer egy társkereső kutatást. Összehasonlitó vizsgálat volt: magyar és angol férfiak elvárásai. A tehetős, középkorú angol férfiak is a korosztályukban kerestek hölgyet, mert reálisan gondolkodnak és van önkritikájuk. A magyarok gondolkodása: megveszlek kilóra! Az ápolatlan, igénytelen, elhízott középkorú vagy idősödő egzisztencia nélküli férfiak is azt gondolták, hogy nekik jár a fiatal nő. Az nem jár senkinek. Nem tárgy. A fiatal, feszes, hamvas nő is a fiatal tesztoszteron bombát kívánja meg és nem a nagypapit. Aki ezt nem hiszi, álomvilágban él. Kevés a kivétel! Tisztelet nekik! Egyszer egy fiatal pasi mesélte, hogy megismerkedett társkeresőn egy 30 éves lánnyal. A lány felhívta lakásra, beszélgettek. Közölte, hogy ő csak re keres a korosztályából, nem akar mást. Ugyanis van egy idősödő orvos barátja, aki eltartja, mindent megad neki és ezt a partit nem akarja elveszíteni. A minőségi et pedig megkapja így. Nem volt , a fiú lelépett. Tehát ne legyenek illúziói az uraknak! Másik eset: Egy középkorú férfi mesélte. Egy 21 éves lány írt rá, aki a csecsemőjével lakott albérletben. 3 hónapja nem fizetett, ki akarták tenni. Ajánlatot tett. Ha a férfi kifizeti az elmaradást és odaköltözteti, eltartja őket, akkor szel fizet. Több olyan esetről is tudok, amikor a fiatal lányt eltartva, tandíjat fizetve, diploma után lelépés volt. A férfi pedig romokban hevert. Vagy még a kapcsolatai révén vezető pozícióba is tetette a lányt, előtte elvette feleségül. Majd az ara megállt a lábán és beadta a válópert, követelve a vagyon felét. Létezik szerelem nagy korkülönbség esetén is, de nagyon ritka. Mielőtt az urak megszólnának... Ezt gondolom fordítva is. A legtöbb megkeresés a fiataloktól érkezik, pedig kiírtam, hogy a korosztályomban keresek és nem ideiglenes et. A hölgyek se legyenek hiszékenyek. 😀 Sok sikert és boldog, őszinte kapcsolatot kívánok Mindenkinek, aki valóban társra gondolatik!

6
Matild
Matild küldte
május 08. 07:51

Egyáltalán nem komoly !- sem itt sem más oldalakon! Egyszerűen az emberek szinte kivétel nélkül belesüppednek a saját jól elkészített fészkükbe, kényelmükbe./EGÓ/!!!

Zoltán
Zoltán küldte
május 07. 06:57

Egy "komoly" kapcsolatot, nem keresni kell, hanem felépíteni. 😏😏

2
László
László küldte
január 10. 13:00

Tisztelettel üdvözlök mindenkit! Új vagyok az oldalon de a témák jók:) Emese nagyon szépen kifejtette a tapasztalait és egyetértek abban hogy az ismerkedés vagy társkeresés komolyságát csak abból lehet leszűrni hogy ki mennyi időt energiát áldoz rá ,illetve hajlandó-e számára esetleg kényelmetlen vagy váratlan dolgokra a másik félért. Mindenki eldönti mennyire fontos számára a kapcsolat. Fontosabb-e egy kellemes programnál? Fontosabb-e a barátaimnál? Fontosabb-e a munkámnál? Fontosabb-e egy családtagomnál? Meddig tudok elmenni azért hogy vele maradjak? Sajnos a többség mint már írták előttem komoly kapcsolat címszó alatt gondolatakat akarnak kielégíteni vagy szórakozást keresnek, illetve anyagi célzattal keresnek balekot. Ezért a több ezer fős regisztrált társkereső oldalakon is csupán 100-200 fő a "valódi".

Éva
Éva küldte
január 04. 20:46

@László: Szia! AZ ATM-en nagyot nevettem🤣 Abban viszont teljesen egyetértek sajnos a legtöbb nő ,de ugyan úgy pasi is anyagi megélhetést,lakást keres. Lehet a nő a pasi a Notre-dame torony őr külsőre,anyagi megélhetést keresnek. Volt szerencsém belefutni ismerkedéseim során egy-két hasonló helyzetbe.

László
László küldte
január 04. 18:51

@Erzsébet: Akkor nyugodtan kiegyezhetünk egy döntetlenben. Kortól és nemtől függetlenül elmondható, hogy nagyon sok a szélhámos, csaló, vagy csakörömötkereső. Kívánom mindenkinek, hogy az új év boldogságot is hozzon!

3
Erzsébet
Erzsébet küldte
január 04. 16:54

Kedves László! Több társkereső oldalon tett szörfözésem tapasztalatainak eredménye: sok -sok levelet kaptam, sikerült kihalásznom 2 profi csalót, 4 olyan úriembert aki csak lakhatásért társkeresőzik. Nagyon sok olyan fiatal ír rám aki simán a gyermekem lehetne. A másik véglet a 70 feletti úriemberek. Én 57 éves vagyok, a korban hozzám illők mind 20-25 évvel fiatalabb partnert keresnek. Rengeteg csak re kellesz ajánlatot kapok vagy hosszútávon re kellesz. Kiírja az úriember hogy szabad de közben nős vagy kapcsolatban él tehát barátt keres. Olyan is akadt aki arra sajnálja a pénzt hogy felhívjon csak megcsörget hogy én hívjam vissza. Szerinted ez az oldal könnyebb? Olyanok vagyunk mint a húspiacon a húsdarabok ugy válogatnak köztünk. Az oldal jól működik de azok akik regisztrálnak egyik oldalon, sem a férfi sem a női oldalon, nem válogatottak. Nekünk kell szelektálni több kevesebb sikerrel. Optimista vagyok és remélem mindenki megtalálja a párját aki igazán szeretné. Türelem párt terem😊 Üdv Erzsike

5
László
László küldte
január 04. 16:12

Sajnos Péterrel kell egyet értenem. Több társkereső oldal felhozatala alapján elmondhatom, hogy a nők között kevés a hölgy. Sokan a komoly kapcsolat megnevezés alatt a két lábon járó ATM-et keresik. Nincsenek kevesen azok sem, akik a "mindennapi betevő"-re hajtanak. Nem lenne ezzel semmi gond, ha nem kamuzná, hogy komoly kapcsolat reményében regisztrált az adott oldalra.

1
Péter
Péter küldte
január 04. 15:05

@Emese: Emese drága, azért írtam le azokat, amiket, mert ezt tapasztalom. Bár megjegyzem, nem mindig volt így. Jó 10-15 évvel ezelőtt sokkal komolyabban, érdeklődő szívvel lehetett ismerkedni, nem volt olyan nagy mértékű a bizalmatlanság, gyanakvás, mint napjainkban. Nagyon jó beszélgetések, séták alakultak ki. Még ha nem is sikerült egy-egy randi, de volt lehetőség találkozni. Többen tudták komolyan venni az ismerkedést.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország