Mennyire szentírás egy keresési feltétel az adatlapon?

indította: Ákos
Norbi
Norbi küldte
július 08. 14:02

@Lili: Engem akkor úgy meglepett,hogy csak később írtam rá messengeren. Nem arról volt szó hogy nem tetszett a nézése,csak senki nem szokott ilyen közelről így megbámulni.Az meg senkinek nincs a homlokára írva,hogy nem normális. A hatalmas elmélyülés két napig tartott... 😁

1
Lili
Lili küldte
július 08. 13:12

@Norbi: tök egyszerű, megkérdezed, mit bámul és kész! Méghogy a nők a bonyolultak...😜 Továbbolvastam és látom, hogy szorosabb lett a kapcsolat. Ha nem tetszik a nézese, akkor nem lesz vele kapcsolat. Ha meg lett, akkor te is zizi vagy, nem véletlenül jönnek be neked az ilyen nők. Ezért nem ér reklamálnod. Fogadd el!

Lili
Lili küldte
július 08. 13:10

@László: ejnye Laci! Ezt azért korán le lehet szűrni... Azóta gondolom, az első randin 20 oldalas kérdőívet kell kitölteni a jelöltnek, hogy átmenjen a rostán!🤣😂

Norbi
Norbi küldte
július 08. 05:57

@Csaba: Szeretem megérteni a dolgokat, abból lehet tanulni.

Csaba
Csaba küldte
július 07. 22:49

@Norbi: Jaj, ne kelljen már mindent megmagyarázni!

Norbi
Norbi küldte
július 07. 22:14

@Csaba: Hogy bejött neki a simogatás?Az se indokolna ilyen hangokat,mintha macska lett volna és dorombolna.Utána még egy jó ideig transzban volt,hiába szóltam hozzá,mint akit hipnotizáltak...

Csaba
Csaba küldte
július 07. 22:05

@Norbi: Akkor még van az a lehetőség, ami neked nagyon nagy bók volna... ;)

Norbi
Norbi küldte
július 07. 21:57

@Csaba: Nem hiszem,dolgoztam egészségügyben,az tudom milyen.

Csaba
Csaba küldte
július 07. 21:46

@Norbi: Nem lehet, hogy egyszerűen csak epilepsziás volt?

Norbi
Norbi küldte
július 07. 21:08

@Csaba: Kiderült,végül is két napig a barátnőm volt.De őszintén szólva a hideg kirázott a reakcióitól.Magamhoz öleltem,simogattam.Közben rángatózott és olyan hangokat adott ki,mint eddig még soha senki.Utána egy percig szólítgatni kellett,teljesen kikapcsolt.😮Nem,nem szorítottam olyan erősen,hogy ne kapjon levegőt...😄

Csaba
Csaba küldte
július 07. 13:51

@Norbi: Azért én lehet, elgondolkodnék ebben az esetben, miért bámult így meg... :D

Norbi
Norbi küldte
július 06. 19:40

@Balázs: Ezt értem,de mikor ez a "szupererő" olyan szintre hág,hogy gyakorlatilag ellehetetleníti a társkeresést,az már nem az átlag kategória.Én nem csak a bolondozós,kelekótya,szeleburdi kategóriába futottam bele,velük elvagyok,még szórakoztatónak is tartom.De mikor olyanok találnak be akiknek tényleg az OPNI-ban lenne a helye.... Mi lenne a reakciód,ha például a pénztárnál a sorban az előtted álló nő megfordulna és szó szerint ijesztően megbámul,egymás után többször is?Csak azért nem tudott két centire a képembe bámulni,mert harminc centivel alacsonyabb volt.😆

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország