Mennyire vagy kitartó a keresésben?

indította: Mihály
József
József küldte
február 15. 19:01

@Zoli: most sárgulok az irigységtől ! á dehogy csak vicceltem . :D :D sok és hosszú boldogságot nektek !

Zoli
Zoli küldte
december 19. 23:15

Sziasztok! Köszönjük szépen,igyekszünk😉 Elnézést,hogy ilyen későn reagáltam!

Ágnes
Ágnes küldte
november 22. 17:29

@Zoli: Drukkolok és sok sikert kívánok nektek!

Balázs
Balázs küldte
november 22. 17:02

@Zoli: Sok sikert kívánok nektek Zoli!

Tamás
Tamás küldte
november 21. 12:35

Sok sikert és sok boldogságot kívánok nektek

Krisztina
Krisztina küldte
november 21. 12:01

@Zoli: Na, végre egy pozitív történet. Drukkolok!

Kriszti
Kriszti küldte
november 21. 06:51

@Zoli: sok sikert kívánok! ☺

Zoli
Zoli küldte
november 21. 00:47

Sziasztok! Lehet,hogy a 2 éves tagságom ezen a nagyszerű oldalon - köszönet érte Balázsnak! - most érett be,ugyanis néhány hónappal ezelőtt szerencsével sikerült innen kihalásznom egy hölgyet,akivel egymás számára nagyon kedvesek lettünk. Szorítsatok...😉

2 7
Mihály
Mihály küldte
július 13. 20:15

@Magdolna: Jó az a szöveg, semmi bántó nincs benne. Sok sikert kívánok a kereséshez!

Ildikó
Ildikó küldte
július 13. 18:16

@Bandi: Kedves BAndi! Egyszerűen a pillanatban eszembe jutó két "szakma" egyáltalán nem azt jelentette, hogy a munkájuk világát hasonlítsuk össze. Másként szocializálódik mindenki. Ha túl nagy ebben a különbség, akkor abból semmi jó nem sül ki. Nem ez volt a lényeg, hanem az előtte lévő mondanivaló. Ha valaki az átlaghoz képest nagyobb terveket valósít meg, s főként, ha ez egy nő, akkor vannak férfiak, akiket ez frusztrál. Ráébredt, ő nem tud ilyesmit felmutatni.... s valahogy nem tud férfi lenni a helyzetben, mert ez jár a gondolataiban... Minden magára valamit adó férfi szeretne valamivel több lenni, biztonságot nyújtani, s bezsebelni azokat a jó kis "felnézünk rád" pillantásokat. ( még mielőtt: nem magassága okán)... Amúgy ez saját tapasztalat, nem is egy.... s nincs ezzel baj, de a tanulságokat le lehet vonni, s valószínűleg nem fogom még egyszer megpróbálni, ha már kétszer is beleléptem, s ugyanaz volt a tanulság. A mondás szerint suba a subához, guba a gubához.... elég régi... de van benne valami...

2
Magdolna
Magdolna küldte
július 13. 12:23

Sziasztok ! Én már három éve keresem a társam. De valahogy nem jön össze. Talán az is a baj, hogy a bemutatkozó szövegem túl őszinte. De úgy gondolom felesleges köntörfalazni, hiszen ugyis gyorsan kiderül ha az ember sumákol. Másik gond a lakhelyem. De bizakodó vagyok a remény hal meg utóljára. Gondolom, ha ugy keresnék társat, hogy máris költözöm, vagy egy déltengeri utazáshoz keresem a társam hamarabb találnék valakit. Azt is tudom, hogy sok az eszkimó és kevés a fóka. Lehet hogy az anyámnak volt igaza aki azt mondta mikor erről beszélgettünk az a baj fiam, hogy nem nézel ki mosónőnek. Volt olyan jelentkező aki vállalkozónak tüntette fel magát, aztán kiderült hogy gépkocsivezető, amely nem lenne baj, de akkor irja azt. Már megint az az átkozott szókimondás.😀

1 2
Péter
Péter küldte
július 13. 07:51

@Mihály: A tánc valóban jó közösségformáló lehetőség. Régebben jártam Balatonfüredre és Veszprémbe, salsa órákra. A Veszprémi csoport jobb volt, mert sokkal többen jártak, Füreden sajnos pár alkalom után megszűnt, mert kevesen jártak. A helyzet az, hogy míg a hölgyek általában a tánc kedvéért járnak el, addig mi férfiak inkább udvarolni. Ez a két eltérő igény azt eredményezi, hogy elenyésző számban alakulnak ki kapcsolatok táncórákon, kicsi a valószínűsége. Ez az igazság. Ugyan egy randit sikerült összehoznom, megtetszett az egyik lány a haladó csoportból, sokszor segített megmutatni az új táncfigurákat. Azonban ő inkább beszélgetőpartnert látott bennem, így sajnos nem lett belőle kapcsolat. :(

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország