Társkeresés mosolyogva és boldogan!


Társkeresés mosolyogva és boldogan!

Rohanó világ? Figyelmetlenség és állandó stressz? Ezeknek mindannyian ki vagyunk téve, még akkor is, ha esetleg nem vesszük észre. Felületesek vagyunk és elsiklunk sokszor olyan dolgok felett, melyek igazán fontosak az ember életében. Ilyen például a társkeresés és a szerelem. Szükséges, hogy megtudjuk élni a szép pillanatokat mosolyogva és boldogan! De kezdjük is az elején...

A mai világban sokunk nem koncentrál másra, csak a munkára és az ezzel járó gondokra. Az emberek jönnek-mennek, sietnek felszállni a tömegközlekedési eszközökre, nagy rajtuk a nyomás. Eljön a nap vége, s fáradtan dőlnek le az ágyukra. Másnap pedig kezdődik elölről ez az egész ördögi kör. Most komolyan! Mindenki saját életének a kovácsa, de miért hagynánk, hogy felülkerekedjenek rajtunk a mindennapok? Érző emberek vagyunk, igenis szükségünk van a meghittségre és egy apró érintésre a hosszú munkanap után. Természetesen ehhez szükségünk van egy megfelelő társra is. Nem mondom, hogy napjainkban könnyű lenne a társkeresés és egy olyasvalakire lelni, aki szinte tudja minden gondolatunkat. Ugye mindenki tudja, hogy a legértékesebb kincsekhez vezet a legrögösebb út! Ez valóban így van a társkeresénél is.

Nem létezik tökéletes párkapcsolat, csak megfelelő. Ami hiteles, életszerű, valamit elég jó, elég komfortos ahhoz, hogy boldognak érezd magad benne.
Ne az igazit keresd, hanem az igazat!
Ne az igazit keresd, hanem az igazat!

Ebben szeretne Neked segítséget nyújtani az Első Találkozás társkereső, ami a kizárólag a komoly kapcsolatok kialakulását támogatja. El kell engednünk a félelmeinket és belevágni valami olyasmibe, ami újat és izgalmat hozhat az életünkbe. Mégis mit veszíthetnénk vele? Maximum azt az időt, melyet a televízió kapcsolgatásával töltünk esténként. Előtör belülről a gyermeki énünk, hiszen az izgatottság mindvégig elkísér bennünket. Jó érzés, amikor a társkeresés során már türelmetlenül várjuk a másik fél válaszát, akivel szimpatizálunk és fél percenként frissítjük az oldalt, hátha történt valami. Jó érzés izgatottnak lenni!

Most őszintén? Napokig nagy dilemmában voltam, hogy vajon regisztráljak-e erre az ingyenes társkereső oldalra, vagy sem. Végül megtettem, hát miért is ne? Több üzenet közül egyetlen egyet választottam ki, és hogy miért? Mondhatnám, hogy női megérzés volt, de ehhez szerencse is kellett, hogy egy igazán intelligens férfivel hozzon össze a sors, aki több mint 150 km távolságra van tőlem. Nem szeretnék előre szaladni, hiszen eddig csak beszélgetünk egy közösségi portálon. Sosem találkoztunk, sosem hallottuk egymás hangját, sosem mosolyogtunk még egymásra. Mondhatnánk, hogy megéljük azt a kis pillanatot, egy csöppnyi boldogsággal, hogy tudunk váltani pár szót. Mintha már ezer éve ismernénk egymást, pedig még csak mindketten tapogatózunk a társkeresés izgalmas világában.

Olyan a társkeresőn, mintha már 1000 éve ismernénk egymást.
Olyan a társkeresőn, mintha már 1000 éve ismernénk egymást.

Sokakban megfordulhatott most a fejében, hogy ezzel a kis társkeresős történettel tulajdonképpen mit is szeretnék közölni, hiszen jelenleg nem beszélhetünk még szerelemről. Egyszerűen csak felölti az embert, visszaad egy apró kis hitet, hogy ebben a nagy világban nem vagyunk egyedül. És ez jó érzés! Kapunk a másiktól egy hatalmas virtuális ölelést. Mosolyogva olvassuk a kedves szavakat, melyek melegséggel töltik el a szívünket.

Amilyen mértékben növekszik benned a szeretet, olyan mértékben növekszik szépséged, mert a szeretet a lélek szépsége.
Szent Ágoston

Mosolyogjunk! Hiszen csökkenti a stresszhormonok szintjét, sőt még az immunrendszert is erősíti! Fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, enélkül ne is kezdjük el a társkeresést. Nem mondom, hogy nincsenek gond nélküli napok, de nem ezekre kellene koncentrálunk. Hogyan lássuk meg a szürke hétköznapokban a pozitív dolgokat? Persze könnyebb mérgelődni, mint meglátni a szépet. A reggeli ébresztőóra csörgése már stresszt kelt bennünk. Pedig arra kellene gondolnunk, hogy ez egy új nap, új lehetőségekkel. Nem lesz ugyanolyan, mint az azelőtti. Csakis mi vagyunk a felelősek a napunk és a társas kapcsolatunk minőségéért is. Rohanunk dolgozni és nem is gondolunk arra, hogy milyen jól tudjuk elvégezni a feladatainkat. Hiszen képesek vagyunk rá. Jók vagyunk benne!

Csakis mi alakítjuk az életünket!
Csakis mi alakítjuk az életünket!
Ha egyelőre nem is tudunk változtatni a sorsunkon, a jelen pillanatban pozitív hozzáállást alakíthatunk ki magunkban sorsunk iránt. Aztán kinyílik ez az ajtócska, és hirtelen megállapítjuk, hogy nyitott kapuk vannak ott, ahol korábban falakat sejtettünk.
Kurt Tepperwein

Összegezve, törődjünk egy kis időt magunkkal is és ne féljünk a társkereséstől! Persze fontos, hogy a lelki világunk a helyén legyen. Hogy a buszra mosolyogva szálljunk fel, a munkahelyünkre mosolyogva menjünk be, hogy kíváncsian és izgatottan kezdjünk neki az ismerkedésnek. Egy online társkeresős barátkozással vagy a beszélgetéssel nem veszítünk semmit. A pozitív visszajelzéssekkel pedig építgethetjük a kis lelki világunkat, mely befolyásol bennünket. Nincs annál nagyszerűbb, ha az ember jól érzi magát a saját bőrében. Ne zárkózzunk el az új felől. Adjunk teret az izgalmaknak és éljünk, hiszen egyszer van rá lehetőségünk. Az igaz szerelem valóban létezik! Ha nem hiszed, akkor kattints ide és olvass tovább...!

A mi életünk... a mi boldogságunk!

Enikő


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102