Mi a véleményed, a szimpatikus jelölésről?

indította: Margó
Csilla
Csilla küldte
november 01. 18:28

@Tünde: én sem hiszek benne, hogy majd "menet közben kialakul", nem áltatok soha senkit, akivel nem érzem, hogy kölcsönösen lenne mondanivalónk egymás számára. Elköszönök tőle. Úgy érzem, ha egy férfi közelíteni akar egy nőhöz, akkor ír neki, "jön és nyomja a csengőt" 🙂 , hiszen ő a férfi.

1
Tünde
Tünde küldte
november 01. 14:16

Nem jelölök elsőre. Ha a férfi megjelől,csak azt jelölöm vissza ,akivel szivesen találkoznék is.Nem hülyitek,áltatok senkit,hogy majd lesz valami,vagy menet közben kialakulhat.Felesleges irogatásnak levélváltásnak más célból számomra nincs jelentősége. Itt társkeresés céljából vagyok itt,nem barátkozni.. Szimpatikus lehet a bemutatkozója,vagy a fotói alapján ,az irásaiban megjelenő szóhasználatok,s akár a fórumhozzászólásai alapján is valaki.

4
Csilla
Csilla küldte
október 31. 20:18

Nem használtam soha, de sok mindent jelezhet, ahogy a többi hozzászólásban olvastam. Hiszek abban, hogy meg kell hagynunk a férfiaknak a kezdeményezést és a lehetőséget, hogy egy első levéllel közeledjenek a nőkhöz, hogy férfiak lehessenek az ismerkedésben. @Edina sok mindenben egyetértek Veled :-)

Szilárd
Szilárd küldte
október 31. 20:09

Szinte soha nem válaszolnak a leveleimre, ha igen akkor diplomatikusan elküldenek. Az embernek elmegy a kedve . Már csak szimpátia gombot nyomok. Ha ő is szimpátiát jelez, akkor tudom hogy írhatok. Ez a gomb nem azt jelenti hogy a másik már is szimpatikus ismeretlenül, hanem hajlandóság kifejezése az ismerkedésre.Lehet más nevet kellene adni neki. Ha egy nő jelöl még nem fogom azt gondolni hogy rámenős, vagy olcsó, csupán kiváncsi. Ha mindenki így gondoln rá, talán ez lenne az egyik legfontosabb opció.Nem kellene folyton várakozás után csalódnom hogy a végén teljesen elmenjen a kedvem. Csak megnyomnék mindenkit, és várnám az eredményt . :)

4
Edina
Edina küldte
október 29. 23:49

Kedves mindenki! Szerintem a "szimpatikus gomb" jelölés jobb esetben egy szignál a másik félnek, hogy tetszik neki az, amit írtál magadról. Vannak férfiak akik idősebbek, nem akarnak írni, de mégis ki szeretnék nyílvánítani azt, hogy teszik az élet felfogásod, vagy szimplán csak az, amit írtál magadról. Ez lehet akár egy kis elismerés is. Aztán van a kinézet miatt jelölt szimpátia, akinek végül is mindegy mit írsz magadról. Gondolom ez fordítva is így lehet. Kedves Laczkó! Nem értek veled teljesen egyet. Lehet, hogy sok nő reagál úgy, ahogyan írod, de ez ugyanígy a férfiakra is vonatkozik. Szerintem sokan vannak itt úgy, hogy várják a csodát, viszont az magától nem jönn, illetve nem is tudják nagyon mit akarnak, mindegy hogy nő vagy férfi. Ha viszont valaki komolyan kapcsolatot szeretne és legyen az baráti, vagy komoly, akkor arra időt is kell szánni és jól átgondolni, mit írsz a másiknak ha szimpatikus. Nem vagyok itt régóta, de átéltem én is érdekes dolgokat. Voltak akik szimpatikusnak jelöltek, én is őket. Majd rám írtak és 4-5 levelezés után az illetők már elhallgattak. Volt hogy én magam leírtam pár levél után, hogy ezt már nem kéne erőltetni. És ezt mind le lehet írni szépen, érthetően, nem megbántva a másikat. És vannak olyanok akikkel hosszú leveleket írunk úgy, hogy nem is jelöltük egymást szimpatikusnak. Egyszerűen mindkét oldal érzi, hogy van miről írni és van akarat.

1 2
Nóra
Nóra küldte
október 29. 21:41

@Péter: Kedves Péter! Ez már számomra is értelmezhetetlen!🤔 Ebben az esetben(is) legalább egy választ megérdemelnél, még akkor is ha az bármi ok miatt, de elutasító.

Anita
Anita küldte
október 29. 21:37

@Péter: mint ahogy itt mar a ferfitarsak kifejtettek, sokszor akkor is jelolnek, ha nem akarnak ismerkedni, csak szimpatikus a masik -- na, a nok is ugyanigy csinaljak. En sem ertem, h ha kolcsonosen bejeloljuk egymast, akkor miert nincs tovabbi reakcio, ezek szerint ez forditva is mukodik. Sz@r az elet.

1
Péter
Péter küldte
október 29. 21:29

Kedves hölgyek, hogyan magyaráznátok meg azt a szituációt, mikor kölcsönösen szimpatikusnak jelöli egymást a két fél, a férfi küld egy levelet, amit a hölgy elolvas, de semmi reakció, miközben hetek telnek el, online van, néha meg is néz, de semmi, még csak vissza sem vonja a szimpi jelzést. Ezt hogyan kell értelmezni? :)

1
Csilla
Csilla küldte
október 28. 09:51

Ha egy nő jelöl szimpatikusnak, akkor szerintem nyugodtan mehet a levél neki (persze, ha te is úgy gondolod). Azt nem értem, ha kap egy jelölést egy férfi, akkor visszajelöl és utána semmi. Annak sok értelmét nem látom.

3
Péter
Péter küldte
március 09. 21:07

Jó dolog, hogy van ilyen funkció. Szimplán egy kezdeményezési lehetőség, egy bók kinyilvánítása. Bátortalanabb emberek részéről könnyebb át passzolni ezzel a labdát a másik félnek, hogy "tetszel" és várni, hogy mi lesz, ha visszakapja akkor összeszedi minden erejét és ír egy levelet. Személy szerint 2 esetben küldök ilyen jelzést. -Tetszik az a személy és szívesen ismerkednék vele, ilyenkor a szimpatikus jelöléssel egyetemben írom a levelet is, de többnyire előbb a levelet fogalmazom meg és miután elküldtem akkor kattintok a szívecskére. -Tetszik ,szívesen ismerkednék vele, de olyan nagy távolság, hogy nem sok esélyt látnék komoly kapcsolatra, ilyenkor csak a szimpatikust nyomom, ha esetleg visszakapom (ami nem gyakran fordul elő), akkor azért írok egy levelet is.

Margó
Margó küldte
március 09. 18:37

Csaba,nagyjából én is így élem meg a jelölést Lehet levelet írni,ha szimpatikus valaki,akkor miért nem azt teszik? Túl egyszerű lenne?Szeretik az emberek a dolgokat bonyolítani?!

Csilla
Csilla küldte
március 08. 21:31

A szimpatikus az első lépés a kapcsolat teremtéshez! Ha viszont szimpatiku az illető kezdődhet a csevegés. Szerintem:)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország