Miért baj hogy leírom, hogy szeretem a sci-fit és a fantasyt?

indította: Dániel
Mária
Mária küldte
április 26. 10:57

@András: Én az eneagramm szerint 9-es tipusba tartozom. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nagy bennem az együttérzés és a másik gondolkodásával való együttgondolkodás, érzéseivel való együttérzés képessége. + Gyerekként arra szocializáltak, hogy a férfiak szava a döntő és én igazából amúgy sem nagyon számítok, nem igazán kell rám figyelni, elvagyok magamnak ...az a legjobb ha nincs velem gond, nem kell velem foglalkozni... Mit akarok ezzel mondani Neked? Ne add fel az ismerkedést - most még, ha birod cérnával :) - próbáld inkább mélyebben/alaposabban kiismerni, ki fog derülni az igazi véleménye, vagy legalább melletted megtanulhatja, hogy lehet és legyen véleménye, mert ez érdekel valakit (én ráérzésre valamiféle háttér okokra gyanakszom)

Mária
Mária küldte
április 26. 09:21

Én ezt a dolgot másképp kezelném :) Az hogy szeretem a scifit és a fantasyt arról árulkodik, hogy szívesen használom egyébként is a képzelőerőmet, mert ez az igazság :) Ha valaki nem szereti ezeket a műfajokat az esetleg esetleg vagy nem használja a saját képzelőerejét, vagy fél azoktól a dolgoktól, amik nem elég gyakorlatiasak (nem meri használni, nehogy nagyon "elszálljon") Próbáld meg ilyen szemszögből is megvizsgálni a mások idegenkedését... mit szólsz hozzá??

1
Éva
Éva küldte
április 26. 09:11

Rendben András! Azt hiszem, hogy értem. Bosszant, hogy nem egyértelmű, hogy most alkalmazkodik vagy telejsen egyetért. Tisztánlátásra van szükséged, hogy meglásd a másik értékrendjét, stílusát. Esetleg sarkíts ki több helyzetet. Pl. hogy melyik online filmet lenne kedve szívesebben megnézni veled. Valami olyat válasz, ami ismereteid alapján távolabb áll a nőktől. Bár ez sem jó, mert lehet, hogy megnézi a kedvedért. Aztán, ha megkérded, hogy lenne kedve még egy ogyanolyanhoz, akkor nem azt mondja, hogy nem, hanem lepattint. Esetleg a múltban levő dolgokra, ha kéedezel. Pl. Mielőtt elvinnéd nyaralni, úgy, hogy két lehetőség küzül kellene neki választani. Előbb megkérdezheted, hogy mivel töltötte eddig szívesebben a nyarait. Bár így megismerhetsz a stusából valamit, de lehet, hogy neked kell dönteni. Szóval... Nem tudom mi tévő lehetnél. Én sem vagyok vezető típus, inkább csapatjátékos. Volt már pasi, akimek ez nem tetszett. Erről szól a megismerés.

András
András küldte
április 25. 22:07

Kedves Éva! Lehet, úgy 2 hete, viszont nekem nyíltnak tűnik. Ő volt aki már az ismerkedés első napján felvetette inkább fb-n beszélgessünk. Az is lehet, hogy alkalmazkodó típus. Egyszerűen néha jó lenne tudni a saját véleményét x dologról, hogy jobban megismerjem. Nem kell, hogy papucs ként kezeljen, viszont érdekelne miben gondolkozunk egyformán, és miben eltérően. A jó beszélgetések alapja a kommunikáció. Ha mindenre azt mondja ahogy szeretnéd akkor ellaposodik a beszélgetés. Persze, lehet ezt válaszolni csak ne állandóan.

Éva
Éva küldte
április 25. 20:40

@András: Mióta tart az ismerkedés? Lehet hosszabb idő kell neki, ahhoz, hogy vállalja önmagát a döntéseivel. Mert lasabban nyiló. S mert szeretné, ha nem éreznéd papucsnak magad mellette.

Kata
Kata küldte
április 25. 15:45

@László: 👍😁 🎲💪

László
László küldte
április 25. 14:54

@Dániel: A kockával nincs bajuk általában a lányoknak. Sőt szeretik. Bár sajnos inkább csak hasizmon. Viszont az érdeklődési körödet kiírod, az jó. Annyival szűkül a szóba jöhető hölgyek köre. Gondolom te se háremet akarsz, hanem az egyetlent keresed.

1
Dávid
Dávid küldte
április 25. 06:30

@András: Az nagyon nem jó, idő után nagyon fárasztó tud lenni, hogy mindent neked kell eldönteni. Legyen önálló, de nem beképzelt.

2
András
András küldte
április 22. 17:16

Kedves Dávid! Lehet, hogy sok nő fejében nem így van, az biztos, hogy azokkal volt tartós kapcsolatom akikkel kölcsönösen egymás kedvére tettünk. Ott a másik véglet. Most ismerkedek 1 nővel aki mindenre azt válaszolja ahogy szeretnéd. Ez se jobb, mert így nehéz megismerni, plusz nem 1 bológató kutyát keresek.

1
Dávid
Dávid küldte
április 22. 16:27

Nekem sok olyan mára már nő ismerősöm van, aki szereti a sci-fi-t és a fantasy-t. Ha neked alap érdeklődésed, ajánlom, hogy a helyzet rendeződése után menj el ilyen témájú összejövetelekre és ott csajozz. Meglepő, de sok 20-as és most már 30-as (aki régen volt 1x, mikor belecsöppent) van, szóval ha csak ez lenne a probléma, akkor megszűnt. De sejtem, hogy nem az a kifogás, max azt használják, hogy lekoptassanak. Amúgy meg egyre több kocka lesz a karantén miatt, ne csüggedj. :) András, jól látod, hogy oda-vissza kéne működni, csak nem az van a fejükben. :S

1
András
András küldte
április 22. 15:55

Kedves Attila! Azzal egyetértek, hogy figyelni kell a csajokat, kedvükre tenni, de ennek oda vissza kell működnie. Plusz ne essünk túlzásba mert más kép fog rólunk benne kialakulni, mint amilyenek valójában vagyunk. Én pl nem szeretem a focit, de szeretem a romantikus filmeket. Volt aki furcsálta, hogy inkább romantikus filmet nézek, mint 1 halomra ölös akciófilmet.

Zoltán
Zoltán küldte
március 23. 15:50

Sziasztok! Őszintén szólva (vagy írva) én még ilyen dolgot nem hallottam hogy ez baj vagy kifogás lenne hogy szeretem a sci-fit vagy a fantasyt! Én pl kis srácként nagyon szerettem a képregényeket sok évig gyűjtöttem is! Sőt ma már szinte mindegyiket megtaláltam online és szoktam olvasni ezeket a régi képregényeket jó szép emlékeket ébresztenek fel bennem! :) És ha ez zavarná a leendő páromat akkor elég furcsán néznék rá. (Lehet ahogy ő rám) 😀 De tényleg akinek ez gond csak kifogást keres!

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország