Miért bizalmatlanok az emberek a társkeresőkön?

indította: Péter
Józsi
Józsi küldte
május 20. 14:35

@Norbert: Piszok mérges lettem amikor sokszor csalódást tapasztaltam!

Norbert
Norbert küldte
május 09. 19:35

@Józsi: Ne is mondd.Az év eleji ismerkedésem dióhéjban:cuki aranyos nő,saját bevallása szerint 32 éves,amit feltűnően sokszor hangoztatott.Valójában 26 volt de ez még önmagában nem is zavart volna,ha néha nem egy 16 éves szintjén lett volna.Aztán ahogy sorban omlottak le a légvárak,borultak a hazugságok csak a fejem fogtam hogy te atyaég mibe keveredtem.Persze mikor szembesítettem a hazugságaival én voltam a szemét pasi,mert hát mind az velem együtt.

3
Angéla
Angéla küldte
május 09. 10:48

Köszönöm Kinga! Elmesélek egy két esetet, ami velem történt. Leszögezem nem ezen a társkeresőn. 1., A képen egy teljesen más kinézetű pasi van mint életben. Ilyen nem is 1. Akkor elég volt feldolgozni a csalódást. 2., Adatlapjan egyedülálló, másnak a képével, mint kiderült. Házas ember, kikacsingat a kapcsolatából, de ez is egyik ágyból a másikba.. És persze jön az összes bizalmatlan tipus aki 9nmagában is bizonytalan, stb. Bizony nem könnyű ismerkedni.

1
Józsi
Józsi küldte
május 09. 10:09

Üdvözlök mindenkit! Szerintem az esetek többségében azért mert vagy nem egészen azt az illetőt kapják/apjuk aki leírtaknak megfelel!Sajnos én beleestem ebbe a hibába!

1
Kinga
Kinga küldte
május 09. 09:57

Egyetértek Angélával. Ugyanakkor azt is gondolom, hogy maga az online ismerkedős felület is okoz bizalmatlanságot. Hiszen nem látjuk a másikat, nincsenek meg a személyes találkozás benyomásai. Ezért is gondolom, hogy ha valaki szimpatikus, érdemes minél hamarabb találkozni.

1
Angéla
Angéla küldte
május 09. 09:07

Szerintem a bizalmatlansággal noncs semmi baj. Nem tudhatjuk milyen egy másik ember. Engem is nagyon sok csalódás ért. Aztán elindultam az önismereti úton. Rájöttem én nem tudom megváltoztatni a másik embert, a világot. Nekem kellett megváltoznom, a hozzáállásomnak. Mindig mindent a helyén kell kezelni. Ismerkedni kell, analizálni a tapasztalatokat. Csakis annyit beletenni, ami nem fáj ha csalódás lesz belőle. Sokkal könnyebb lesz felállni.

1 1
András
András küldte
május 09. 05:18

Szerbusztok! A bizalmatlanság talán abból ered leginkább, hogy az emberek nem őszinték. Egy társkeresőn sok mindent lehet írni, sok szépet lehet mondani személyesen is, ám végül mindig a tettek mutatják meg, mi is az igazság. Nagyon kevés manapság az olyan embertípus, aki "régimódi" stílusban, érdeklődőan, őszintén, fokozatosan ismerkedne, szívvel és lélekkel, s a megismerkedés és szimpátia által valódi párkapcsolatot építene fel kellő idő-energia-szeretet befektetésével. Egy igen nagy iskolában dolgozom, és sajnos látom a szülőkön, nagyszülőkön, de még a gyerekeken is, mekkorát változott és változik a világ... sajnos a rossz irányba. Az érzelmi intelligencia mára értéktelen, a szeretet is egy névleges valamivé változott. Szerencsére vannak még jó emberek, de sajnos belőlük van kevesebb, s nagy részük el is van keseredve. Kevesen tudnak a negatív tapasztalatok ellenére újra hinni, bízni, szeretni... és ez alól sajnos én sem vagyok kivétel, de próbálkozom. Rengeteget hazudtak, ki- és felhasználtak például exek visszahódításához és féltékennyé tételéhez, érdekhez, megtévesztve engem és a családot is. Sajnos akár az online világ, akár a valóságról legyen szó, a legtöbb ember szemrebbenés nélkül kihasználja a másikat, ha teheti. Ezért keresek olyan érzelmes, mosolygós, pozitív és ritka embereket, akikben megbízhatok, s talán egy nap lesz, akinek többet jelent majd egy normális, romantikus és barát társ, mint a puszta fényképek, érdek és pénz. A "párzásról" nem is beszélve... hogy úgy mondjam, az emberek többsége egyszerű ösztönlény lett és ez mára egy természetesnek vett igény, amiből sportot űznek unaloműzés és tapasztalatszerzés címszóval (legyen az akár nő akár férfi). Hová lettek az igazi emberi értékek? A tartalmas belső? Az emberi érzések? Az őszinteség és az EMBERSÉG? Én sem tudom, de remélem egy nap majd mindezt megtalálom, s ha szerencsém lesz, az a valaki a párom lesz.

3 6
Edit
Edit küldte
május 08. 21:29

@Péter: Kedves Péter! Igen régebben érdeklődőabbak,kedvesebben voltak a nők.Ha igy érzed,biztos igy is volt.Csakhogy nagyot változott a világ,sajnos rossz irányba.A férfiak is mások voltak.Elég csak a napi hiradót nézni mik történnek.Mennyi párkapcsolati problémából lesz tettlegesség.Persze nem lehet általánosítani,de ismerkedéskor sokminden megfordul egy nő fejében.Nem tudjuk a fotó kit rejt maga mögött.Meg a sok csalódás a negatív tapasztalatok,amikor valaki állitja mennyire egyedül van aztán kiderül dehogy van egyedül.Saját tapasztalatom hogy bizonygatta az uriember mennyire unja a magányt ,szeretne társat,majd amikor megnéztem a facebook profilját kiderül dehogy van egyedül,évek óta kapcsolatban volt.Persze többet nem találkoztam vele.Másik társkeresőről tértem át ide,de sok negativ tapasztalatot gyűjtöttem mennyire nem őszinték manapság az emberek.Persze biztos nőben is van ilyen.Sok szerencsét kivánok mindenkinek az ismerkedéshez!

Anita
Anita küldte
május 08. 09:12

Voltam másik társkeresőn. Rámírt 15 amerikai katona (köztük Petreus tábornok!!!) meg 5 híres ember profil. Heten látatlanban megkérték a kezem. Nem mondom vicces volt, de azóta mondjuk úgy, h fenntartással nézegetem a bemutatkozókat.

Angéla
Angéla küldte
május 08. 08:43

Üdvözlök mindenkit! Megbízni vadidrgenekben hatalmas fekelőtlens3g. Elolvadni szép szavaktól, szmájliktól és egyéb dokgoktól butaság. Kezeljünk hely3n mindent, mindenkit. Mindenki azt mondhat amit akar. Ha eltűnik a pasi vagy a nő egy idő után a mi hibánk, hogy azt hittük ő lesz a szőke herceg fehér lovon, meg volt a tanuló pénz. Annyit engedjünk meg amiről tudjuk nem nagy veszteség és hamar túllépünk. Tisztánlátás!!!!

Péter
Péter küldte
május 07. 12:28

Kedves Emese, megértem az érveidet, igazából tisztában vagyok mindennel. Engem az szomorít el, hogy egyre inkább erősödik a hölgyekben a bizalmatlanság, szóval ez egy ördögi kör. A végén senki sem jön ki jól ebből a helyzetből, hacsak nem beszéli ki magából, osztja meg az élményeit, tapasztalatait. Ez utóbbit meg nagyon kevesen teszik meg, mert félnek, szégyellik vagy nem is tudom. Borzasztó nagy szükség volna sok pozitív élményre, legyen akár egy bátorító, biztató hozzászólás. Úgy gondolom, hogy ez az egyetlen olyan társkereső, ahol őszintén meg lehet osztani az érzelmeinket, történeteinket. Sajnos kevesen használják a fórumot, viszont akik igen, szívesen olvasom a hozzászólásaikat. Bízom benne, hogy jó irányba fog változni a társkeresés és megjön a kedvük a hölgyeknek az ismerkedésre, bár ez most elég naiv gondolatnak tűnhet. 🙂

Emese
Emese küldte
május 07. 12:12

Kedves Péter, valószínűleg azért mert már vannak rossz tapasztalataik, gondolom nem ezen a fórumon. Én pl. egyelőre nem iratkoztam fel egy olasz fórumra sem, csak erre a magyarra mert ez az egyetlen amit színvonalasnak találtam. Ismerőseim, barátnőim tapasztalata: 1. gyakran csak programokat keresőket találni 2. obszcén fotókat kaptak "bemutatkozásként" 3. amikor visszautasítottak valakit, az káromkodás-tömkeleget küldött vissza 4. egy férfi! ismerősöm egy zaklató nőbe botlott akit visszautasított de ő kinyomozta azt is hogy hol lakik és hónapokig a lakás környékén bolyongott, autóját megkarcolta stb. Na most képzeld el hogy egy nő vagy és ez történik veled... esetleg a kisgyereked is veled él...

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország