Miért gond a társkeresőknek, ha a lakásban van háziállatom

indította: Zsuzsi
Márta
Márta küldte
március 30. 12:12

Kedves Szabolcs! A pókokkal nem volt különösebb bajom,míg összetűzésbe nem kerültünk.zokon vették,hogy beköltöztem a házba és egy alaposan megcsípett,jelezve,hogy zavarom a köreiket. Én győztem,kitelepítettem őket. Az már elég nagy probléma,ha egy férfi konkurenciát lát egy állatban,de úgy gondolom,kettőn áll a vásár. A hölgynek sem szabad éreztetnie a férfival,hogy az állat fontosabb,mint Ő,de a férfinak is meg kell érte dolgozni,mert ha a nő,kevesebb szeretetet,figyelmet kap a férfitől,mint a "kis kedvenctől",akkor az valóban szakításhoz fog vezetni szerintem.

1
Szabolcs
Szabolcs küldte
március 29. 23:35

Érdekes téma. Amiről, akár komolyan is lehetne értekezni. Én magam szeretem az állatokat bár több ok miatt sem tartok, főleg nem bent a házban. Kivéve pókokat, mert azok nem foglalnak sok helyet, elférnek a sarokban. Behálóznak a szeretetükkel. Talán az lehet a gond a férfiaknál, hogy egy másik állat, amely már eleve kis kedvenc titulust átérez, igen komoly konkurenciát jelent ránk nézve. Eleszi az ételt előlünk, vagy ami akár szakításhoz is vezethet, mi nézzük őket ételnek.

1
Márta
Márta küldte
március 27. 15:51

A családom és én is nagyon szeretem az állatokat,mindig is volt kutyám,macskám lánykoromban is,míg a szüleimmel éltem.Kertes házban laktunk,így nem jelentett problémát,elfértek az udvaron.Mikor panelba költöztünk,és a gyermekeim kicsik voltak, mindenféle állat megfordult nálunk.Kezdtük az akváriummal,aztán kaptak egy szárazföldi teknőst,azután haza állítottak egy pici sünivel(pár napos lehetett,az anyját elütötte egy autó),na ezt nem javasolom senkinek,visszaszoktatni nem sikerült a természetbe(pedig megpróbáltuk)és 6 évig élt velünk lakásba. Soha többé nem engedném,bár megmentettük az életét és jobb volt mint egy házőrző,de sajnos szobatisztaságra nem lehetett nevelni ,így sokat takarítottam utána.Volt még hörcsög,tengerimalac ,király teknős.....,de ahogy felnőttek a gyerekek,úgy fogytak el az állatok is.Nem bántam meg,mert felelősségtudatot tanultak a gyermekeim. A végén maradt egy kutyus,és a cicája. A kandurt egy nap ellopták,megsirattuk. Így csak a kutyus költözött velem. Sosem éltem egyedül,így örültem,hogy a lányom kutyusa velem maradhatott.Fontos,volt,hogy legyen kert,mert a kutya kinti állat.Ez így is volt a tél beálltáig. Mivel nem tudtam téliesíteni az ólat és gondos gazdi vagyok,kialakítottam helyet a nappaliban a kutyának éjszakára. Szobába, a nappaliban a kanapéra nem mehet és ezt be is tartja.Jó idő esetén kinn van és kinn is alszik. Ha valaki ezt nem tudja elfogadni és nem akar velem ismerkedni,megértem ,nem muszáj keresnie! Aki sosem élt egyedül,az nem is tudja,milyen fontos,egy állat az egyedül élőknek,hogy tud szólni valakihez,van,aki hazavárja,ha már párja nincsen!

1
József
József küldte
március 25. 22:24

Nagyon szeretem az állatokat, de csak házon/lakáson kívül. Sokan nem is tudják szerintem, de rengetegen már ezen elbuknak társkereséskor. Egyedül vannak és mit csinálnak ? Sokan vesznek egy kutyát vagy macskát, mert egyedül vannak és unatkoznak (Tisztelet a kivételnek persze). Nálam kizáró ok egy ilyen tényező, akárcsak a túlzott italozás, súlyfelesleg, vagy az állandó dohányzás és a sok tetoválás. Ha valaki tényleg állatbarát az akkor tartson, de azért ne, mert nincs kivel bambulnia a TV-t. És igen... a férfi nem akar 2. lenni a kis kedvenc után. Az Akvárium amúgy okés :D

1
Tünde
Tünde küldte
március 24. 16:42

Zsuzsi! Ma regisztrált 1 férfi, aki olyan társat keres,akinek van háziállata. Kezdőlapon megtalálod. Ő biztos tud válaszolni a kérdésedre.

Tünde
Tünde küldte
március 20. 22:27

Szerintem is opció, ha nem tetszik, görgess tovább. Aztán ha odaértek, kiderül, hogy a kedvenc kit zavar, vagy megszereti. Nekem volt olyan kapcsolatom, ahol a 2 imádni való kutyus csak segített, hogy elváljanak útjaink. Amúgy szerettem a kutyáit és nem ők voltak a fő ok.

Margit
Margit küldte
március 13. 19:18

én két szépséggel élek egy macskával és egy kutyával,én is ezt tapasztaltam,igaz én már halmozottan hátrányos vagyok kávézom,dohányzom,és tetoválásom is van.

1
Péter
Péter küldte
március 08. 14:20

Ez is egy bepipálható opciós lehetőség, mint a dohányzás vagy horoszkóp. Mindenkinek van valami kizáró tényezője, és van elfogadható. Esetleg jó levélindító téma is lehet, megkérdezni mennyire gondolja komolyan és miért viszonyul ehhez így. Amúgy el kell fogadni, hogy van aki együtt él az állatokkal és van aki nem akar ilyen kapcsolatba belépni ahol együtt kellene élni. Ez a szűrő opció pedig alkalmas arra, hogy ki tudd húzni a listáról azokat a találatokat akik nem férnek bele ebből a szempontból az elvárásaidba. Én szeretem az állatokat,de nem a szobában és nem alszom velük. Ugyanakkor nem jelöltem be ezt az opciót, mert úgy érzem helyzettől függően tudnék akár kompromisszumot kötni. Fajta, temperamentum, mennyiség, fanatizmus, sok tényező közrejátszik nálam, mit tudnák elfogadni és mit kizárni, de ez csak egy közelebbi ismerkedés után derül ki.

1
Roland
Roland küldte
március 06. 20:19

Egy látványos akvárium talán senkinek sem okoz allergiát vagy konkurenciát :D (jómagam maradok ennél a házikedvenc formánál)

2
Tibcsi
Tibcsi küldte
március 06. 19:23

Nekem csak az lenne a gond, ha a háziállat a hálószobába is bejöhetne...amúgy no problem. :)

Szilvia
Szilvia küldte
március 06. 19:16

Köszönöm az elítélő szavakat írásokat. Nincs semmi bajom az állatokkal , állatkinzó se vagyok. Nekem is volt macskám is kutyám is.... Stb. Nincs velük semmi problémám csak nem tartom őket a lakásban, valamint nem alszom velük együtt ennyi. Az meg hogy én mit olvasok el meg mit nem az az én dolgom.

Gábor
Gábor küldte
március 05. 20:17

Balázs által írtak teljesen igazak,főként a kötöttség vonatkozásában.Szilvia hozzászólásával kapcsolatban szerintem ne bántsuk nem valószínű,hogy sok állatot tartott inkább a bulvárból merítette, amit tudunk,hogy "nem feltétlen igaz". Én se engedek állatot ágyba./Ne értsen senki félre/😂Egy labradorom van ha akar benn tartózkodik, tizenkét éves azóta szoba kutyus, amióta meg van semmi fertőzés soha nem okozott!Úgy gondolom nevelés kérdése a kutyánál,hogy a bentlét probléma mentessége.Macska tartáshoz nem tudok érdemben hozzá szólni...Kígyó,krokodil,stb lehetőleg ne.....Ez csak javaslat!😉

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország