Mondd, eddig hol voltál szerelmem...?


Mondd, eddig hol voltál szerelmem...?

A múltból csak a parazsat érdemes elhozni, a hamut ott kell hagyni. A parázs mindig ott égett, azokon az egyedül töltött napokon is, amik magányosan teltek az elmúlt évek alatt. Az őzike és az univerzum igaz története a szerelemről, amit most szeretnék megosztani veletek. Köszönöm nektek Első Találkozás Társkereső!

Magányos esték és órák, sok-sok hétköznap, ünnepnapok jöttek-mentek, miközben az idő csak telt az igaz szerelem nélkül. Próbálkozások és találkozások voltak, egy-két randi, aztán ezek is elcsendesedtek. Szép lassan bele kellett törődnöm az egyedüllétbe, berendezkedtem egy egyszemélyes életre és tényleg úgy gondoltam, hogy ez jó nekem így. Miközben tudtam, hogy valahol lennie kell egy olyan férfinak, aki csak rám vár, aki engem akar az egész lényével, én pedig őt, senki mást. Úgy gondolom, ezt máshogy nem lehet elképzelni, csak valódi érzelmekkel.

Mindig is elutasítottam a társkeresés eme formáját, ami bizonyos társkereső oldalakra való feljelentkezést vagy bejelentkezést takart. Olyannak gondoltam, hogy egy cédula van rajtam: Tessék eladó! De én sokkal több vagyok annál, mint egy jó megvilágításban elkattintott fénykép. Úgy gondoltam, a valódi énem egyszerűen nem tud átmenni egyetlen társkereső oldalon sem, márpedig így hogyan is találnám meg a férfit, az én szerelmem.

Az igaz szerelem után vágyakoztam
Az igaz szerelem után vágyakoztam

Aztán egy keddi napon valami megváltozott. A húgommal a szokásos esti sétánk után, a kanapén heverve elmélkedtünk a világ nagy dolgairól, a "leendő életünkről", és valamilyen különös érzés folytán a telefonom után nyúlva beütöttem a google keresőbe a társkereső oldalak kifejezést. Elkezdtem nézelődni a találatok között. Miután egyiknek a neve sem nyerte el a szimpátiám, tovább kattingatva, egyszer csak megakadt a tekintetem az Első Találkozás Társkereső oldalon, vagyis annak a nevén. Pár másodperc alatt átfutott rajtam, hogy én most regisztrálok erre a társkereső oldalra.

A húgom meredt szemekkel nézett rám. Te, a megrögzött társkereső ellenes...?

Igen, Én! A kiválasztott társkereső oldal könnyen átlátható volt, így a regisztrálás pillanatok alatt megtörtént. Belépve az oldalra, lapozgattunk a kínálatból és a társkereső oldal ajánló rendszere egyből feldobta Balázst. Húgom laza mozdulattal rábökött a képre, nézd csak! ÁÁÁ... én tuti nem jönnék be neki, esetleg Te! Ezután, mint aki jól végezte a dolgát elmentem lefeküdni. Gondoltam, majd 1-2 hét múlva csak rám ír valaki. Azért várakozással hajtottam le a fejem és a telefonomat az éjjeli szekrényemre tettem, a Dalos Sándor - Aranyecset könyvem mellé, amit éppen akkor kezdtem el olvasni. Nem telt el 20 perc sem, és üzenetet kaptam a társkereső oldalról. Kirohantam azonnal.

Úristen... rám írt egy hapsi!

Még akkor sem hittem el, hogy én ott vagyok egy társkereső oldalon. Mikor megláttam, hogy ki ő, akkor döbbentem rá, hogy pont az a férfi, akit a húgom ajánlott és azt mondtam, hogy én úgysem jönnék be neki. Az üzenetet elolvasva, ami egyszerű és tömör volt, szimpatikusnak tűnt.

Szia Adrienn! Hogy telik az estéd?
Nálad is ilyen tiszta az ég?
Nézd, milyen gyönyörűek az égen a csillagok.

A válaszom őszinte és hasonlóan egyszerű volt, habár így utólag mást is írhattam volna, hogy jobban felkeltsem az érdeklődését. :)

Szia Balázs!
Köszönöm jól, éppen lefeküdni készülök.
Itt meg sajnos be van borulva.

Másnap reggel megint beléptem a társkereső oldalra, több levél is érkezett és láttam többen is megnézték a profilomat. Egy 20 évvel idősebb férfi is rám írt, aki nagyon háziasnak tűnt a társkereső bemutatkozója alapján. :)

Szia Drága! Főzők, mosok, takarítok és még táncolni is tudok...

Gondoltam magamban, én nem egy másik nőt szeretnék, hanem egy igazi Férfit, akinek én vagyok a legfontosabb. Láttam, Balázstól is kaptam egy újabb üzenetet. Szimpatikus volt és dobogott is a szívem, mert nagyon tetszett nekem, bevallom nőiesen. Elindult valami, leveleztünk, pár mondat minden nap, és arra jutottam, hogy nem is olyan rosszak ezek a társkereső oldalak. Napi szinten történtek a levélváltások, és izgatottan vártam, hogy vajon mi lesz ebből az egészből. Habár mindig intelligensen válaszolt, féltem egy kicsit, mert nem ismerkedtem még sosem társkereső oldalakon, egy idegen férfival.

Elindult egy kellemes érzés kettőnk között
Elindult egy kellemes érzés kettőnk között

Anyu felhívott telefonon az egyik délután, és elmeséltem neki, hogy éppen egy társkereső oldalon ismerkedem. A hangja izgatott volt és örült a fejleményeknek, de éreztem azt is, hogy félti a "kicsi" lányát.

Én utánajárnék ennek a Balázsnak. Annyi rosszat hallani ezekről az internetes társkeresőkről. A Bende Editkét, tudod Gyuri bácsi vejének a lányát is elcsábította valami szélhámos egy ilyen oldalon.
Leinformálnám a helyedben, mi van ha egy szatír, vagy pszichopata?

De mama, ő biztos nem ilyen, próbáltam nyugtatgatni. El akartam terelni a gondolatait a témáról, ezért az aktuális politikai hírekre váltottam, mert tudtam, hogy azokhoz biztos lesz valamilyen hozzáfűzni valója.

Nem mertem még bevallani, de valami elkezdett bennem kialakulni, minden nap vártam a leveleit, kíváncsi voltam rá, szerettem volna minél jobban megismerni, mindent tudni akartam, ami vele kapcsolatos. Balázs gondolatai összeszedettek voltak, a kezdeti rövidke üzenetek után, egyre többet és egyre választékosabban írt. Elindított bennem egy pozitív érzelmet, épp úgy, mint egy jó könyv. Úgy gondolom, hogy ez a lényege az egész társkeresésnek, hogy az a Férfi, akivel levelezek, elindítson bennem valamit.

elindított bennem valamit, mint egy jó könyv
elindított bennem valamit, mint egy jó könyv

Eddig egy szoftver-fejlesztő informatikus és egy ápolónő levelezett egymással, egy Balázs és egy Adrienn. Felmerült bennem, mi lenne, ha bemutatkoznánk egymásnak, mert ez így olyan személytelen. Mivel pár napnyi levélváltáson már túl voltunk, úgy gondoltam felfedhetnénk egymás előtt a kilétünket, így kértem, hogy facebook-on jelöljük be egymást és beszéljünk telefonon is, mert már nagyon kíváncsi voltam a hangjára. Megadtam a telefonszámomat, mert úgy gondoltam, hogy ezzel adunk egymásnak egy újabb esélyt és legyenek cselekedetek is a szavak mellett. Egy kapcsolatnál is ez a legfontosabb, hogy tettek is párosuljanak a szavak mellé, mert csak így működhet a dolog.

Megcsörrent a telefon, hívott Balázs. Nagyon izgatott voltam, a kezem és a hangom is remegett, izgultam és féltem is egyszerre. Felvettem a telefont és finoman, nőiesen megszólaltam: Szép estét, és elkezdtünk beszélgetni. Nagyon tetszett Balázs hangja, akkor még jobban úgy éreztem, hogy ő az, aki kell nekem! Jó volt ez az érzés, de ugyanakkor féltem is, féltem mi lesz akkor, ha még sem sikerül valami. Akkor megbeszéltünk egy időpontot az első találkozáshoz. Habár én még akartam kicsit tolni az első randi időpontját, de Balázs nem hagyta. Így utólag be kell ismernem, valóban kellett már a találkozás, és jó, hogy nem halogattuk tovább, mivel a képek és hangok csak a személyes találkozó során tudnak igazán összeállni.

Imádtam a hangját, amikor telefonon beszélgettünk
Imádtam a hangját, amikor telefonon beszélgettünk

Mivel a távolság kettőnk között több mint 200 km volt, udvariasan a döntést rám bízta, hol találkozzunk. Azt mondtam Balázsnak, hogy találkozzunk nálam. Egyre csak közelebb kerültünk az első találkozáshoz. Elérkezett a nagy nap, nagyon izgatott voltam, féltem, vajon mit kapok ettől a randitól. Az igazi szerelmet, egy barátot vagy csak egy újabb próbálkozást? Egy élő hús vér ember lesz ott előttem, mi van, ha nem tetszem neki élőben? Mi van, ha nem tetszik az illata, az íze, ha nem működik az a bizonyos vonzódás kettőnk között? Vártam a pillanatot, hogy találkozzunk végre annyi levelezés után, amit a társkereső oldalon töltöttünk.

Azt hiszem mindig emlékezni fogok arra pillanatra, amikor legelőször megláttam. Én hamarabb láttam meg őt, háttal állt nekem, aztán megfordult, mosolygott és tudtam, hogy ő az én Balázsom. Nem lehet leírni ezt az érzést, ami akkor átfutott rajtam. Nem éreztem, hogy idegen lenne a számomra. Oda szaladtam, vagyis inkább oda ugrottam, mint egy kis nyuszi és szájon csókoltam, majd átöleltük egymást. Esküszöm, hogy szájon! Nem értettem magamat, de nem éreztem idegennek, az elmúlt néhány héten, amíg a társkereső oldalon leveleztünk, nagyon közel kerültünk egymáshoz.

Mind a ketten ugyanazt éreztük, végre megtaláltuk azt, akire eddig vártunk!

Felmentünk hozzám a 4. emeletre. Én mentem elől és éreztem, hogy hátulról férfi szemmel figyel, figyeli a mozdulataim, figyeli ahogy beszélek és éreztem a vágyat benne. Kívánt engem és én is őt, de nagyon. Sohasem gondoltam volna, hogy a szabályaimat felrúgva, egy férfi a kanapémon fog feküdni, akit korábban még sosem láttam. Miközben ölelt, azt éreztem, hogy boldog vagyok, nagyon boldog, már nagyon régen nem éreztem ilyet. Kívánom mindenkinek, hogy élje át ezt az érzést és merjen lépni! Rúgja fel a szabályokat, és tényleg csak hagyatkozzon arra a bizonyos belső hangra, ami magától jön, hiszen ez az élet.

A hamut otthagytam már rég, de a parázs mindig is itt izzott bennem. Hogy mi a kapcsolat az őzike és az univerzum között? Az a tekintet, amit a szemében látok mindig, és amit ő lát az én szememben. Én látom az univerzumot, ő pedig látja a szelíd őzikét, mert tényleg ott van ez egész univerzum a szemében.

Adrienn

Őzike és az univerzum
Forrás: Unique - Ugye mindig itt leszel?
igaz történetek megtaláltam a szerelmem szerelem társkereső oldalak

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102