Miért nem mernek a hölgyek kezdeményezni egy társkeresőn?

indította: Sanyi
Tünde
Tünde küldte
szeptember 17. 16:42

Túl nagy az elvárás min 2 részről. Sok negatív tapasztalat, aztán a kizárások listája egyre hosszabb.

1
Pál
Pál küldte
szeptember 17. 16:32

@Judit: ... drága..., azért még vannak intelligens, FÜGGETLEN FFi -ak. Vélhetően rossz helyen voltál rossz időben... 🙄 S nem csak keresni kell őket..., hanem meg is találni! Lehet rossz elavult, konzervatív a technikád... 😂 😁 Változtass... Reklamáltad, hogy kérdést soha sem kaptál. Íme: Hová tűntek a KREATÍV, tűzről pattant, házias valódi nők?

Péter
Péter küldte
május 30. 17:49

Nálam mernek. :)

József
József küldte
május 30. 10:11

Szerintem nem csak a férfiaknak kell kezdeményezni, hanem a hölgyek is megtehetik a férfiak felé ezt. Sajnos én is kaptam vissza utasítást, és sok esetben még választ sem kaptam a levelekre, de próba szerencse.

Balázs
Balázs küldte
április 24. 20:55

@István: cáfolom!

Balázs
Balázs küldte
április 24. 20:55

@Ágnes: szia,én egyet értek veled! Nekem mondjuk van társkeresőm,de még nem jártam sikerrel sajnos! Szivesen irnék neked ha benne vagy! Többit sajátban ;)

István
István küldte
április 23. 04:29

Mernek kezdeményezni a hölgyek társkeresőn!

Agica
Agica küldte
április 17. 09:46

Sziasztok! Én, mint vadi új tag bele-bele olvasgattam a fórumba és elég vegyes gondolatokat hozott elő...lásd egy másik oldalon rossz tapasztalatokat szereztem, de ezek szerint itt is működik a nem válaszol vagy átcsapok a lényegbe.. Sajnos nem értem ,akkor hol vannak azok az urak,akik hangoztatják, hogy vannak, magányosak és normális kapcsolatra gondolatnak? Bezárkóznak, hogy megelőzzék a csalódásukat vagy bennük van a félek ismerkedni? Nos, adok 1 újabb esélyt magamnak, ha nem történik sokáig semmi várok újabb 8-10 évet :)

1
Judit
Judit küldte
április 13. 12:37

Hát én mertem, egy darabig😏 (tudom, "hát" - tál nem kezdünk mondatot😂). Aztán feladtam! Általában 2 levélváltás után eltűntek a pasik az éterben. Volt olyan is, aki enyhén gyanús volt, mindig éjfél után írt, mindig én kérdeztem, rövid válaszokat kaptam és kérdést sosem. Gondolom így volt "tekintettel" az asszonykára. Gyorsan ment a levesbe! Könyörgöm! Hová a csudába tűntek a tökös pasik!? Lehet, kihaltak mint a dinoszauruszok 🤔

1 6
Gábor
Gábor küldte
április 13. 12:05

Nem mondanám,hogy nem mernek kezdeményezni a hölgyek .A saját tapasztalatom szerint 4-5-hónapja vagyok fenn több társkeresőn ebből az Első Találkozás tetszik legjobban.Több okra vezethető vissza a kezdeményezési kedv,bátorság és hajlandóság hiánya. -A neveltetés/hagyományos férfi női viszony/ezt szoktam leginkább hallani mint ok. -A saját adottságok ismerete vagy nem ismerete:-szerény külső - önbizalomhiány - csalódások - rutin hiány :- látványos külső - jogos elvárás - beképzeltség - saját küllemének nem jó értékelése Nagyon sok tényezőt tudnék még felsorolni de ezeket tapasztaltam főként.

Valéria
Valéria küldte
április 13. 11:22

Sajnos még csak nem is reagálnak ha bejelölöm szimpatikus. Volt szerencsém 1 úri emberhez de sajna 1 találkozás után kiderült felesége van neki csak pótlék kell és csak arra aztán meg már nem is tudom ezek után meg a sok verekedősök mellett pro bálozni érdemes. Nem nagyon merek kezdeményezni sem Ja és nem az én korosztályom akar 35-45-55 hát ez nem jó köszi

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
április 12. 16:25

Egyetértek Katival! Én is ezeket csináltam, és én is igy jártam. Aztán azon gondolkoztam, vajon miért?Kedvem szegte a dolog,ezért nem próbálkozom.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország