Miért nem válaszolsz a társkeresőn az üzenetekre?

indította: Csilla
Kata
Kata küldte
július 14. 16:59

Sziasztok , Én pár napja regisztráltam, de minden levélre válaszolok. Szerintem ez alap ,ha társat keres az ember . Ha az illető nem szimpatikus azt is meg lehet írni,finoman, hogy lehetőleg ne sértődjön meg senki :)

4
Márta
Márta küldte
április 03. 11:28

Sziasztok! Kicsit elcsúsztak a hozzászólások más irányba, a felvetett kérdéshez viszonyítva. Én minden üzenetre válaszolok,még arra is,ha az illető nem szimpatikus,az elutasítást is igyekszem kíméletesen közölni,nem megbántva az illetőt. Ennek ellenére többször kapok bunkó,arrogáns választ. A legszolidabb válasz az volt:" mégsem vagy szimpatikus" 😀😀 Akinek nincs fenn képe,az vajon már nincs köztünk? Tudtok erről valamit? Eltérve a témától,de csatlakozva az előttem szólókhoz.Én is a személyes találkozás híve vagyok,ami a mostani helyzetben nem aktuális a járvány miatt. A régebbi tapasztalatok miatt,nem szeretek hosszan levelezni,Lászlóval (a kép nélküli :) )értek egyet. Nekem is volt már nem egy olyan esetem,amikor a levelezés alapján elképzeltem az illetőt,de ez nagy csalódásba torkollt,mikor találkoztunk. A jó fogalmazási készség nem párosult ápoltsággal,a fényképe ,amit átküldött, nem is Őt ábrázolta....stb Nagy csalódások voltak,ezért alakult ki,hogy minél előbb szeretek személyesen találkozni,ha ott minden rendben,jöhet a levelezés is. A karantén miatt ,most ugrottak a randik,így én is visszavonulót fújok,szorítkozok a Fórum hozzászólásainak olvasására,és a véleményem kinyilvánítására az adott témában.Ebből is sokat lehet tanulni,sőt sok mindent elárul egy emberről a véleménye,így is lehet ismerkedni. Kitartást, és jó időtöltést kívánok Mindenkinek a karanténban!!! Aki teheti, maradjon otthon!!!!

3
Gitta
Gitta küldte
március 29. 21:24

Sziasztok! László véleményének olvasása közben, eszembe jutott egy 14 évvel ezelőtti tapasztalatom. Bár sokat változott a világ, de minden a hozzáállásunkon múlik. Válófélben voltam, de külön éltem már a férjemtől a gyerekeimmel... Interneten ismerkedtem, ahogy most is ezt a formáját választottam. Mivel hivatalosan még férjes asszony voltam, a válásom pillanatáig (6 hét) csak chateltünk, vagy telefonon beszélgettünk... Volt időnk megismerni egymást( mert hosszú távon a belső értékek a mérvadóak)... Amikor személyesen találkoztunk, már nem volt kérdés a szimpátia 😊 a jelen helyzet is egy akadály, amit csak azok képesek megugrani, akik meg akarják tenni 😊 Minden helyzetben látni kell lehetőséget is, csak így találja meg szerintem bárki a helyes utat 😊Természetesen tiszteletben tartom mások véleményet, csak úgy éreztem, hogy a tapasztalatom megosztása, más hozzáállást is eredményezhet. Köszönöm, hogy elolvastad 😊A miért nem válaszolsz kérdéshez nem tudok hozzá fűzni semmit, mert mindig válaszolok. Kitartást és egészséget mindenkinek 😇

3
Tamás
Tamás küldte
március 29. 19:53

Sziasztok! Eddig az a tapasztalatom, hiába az IQ és EQ, legalábbis ezt keresik, abban a korosztályban ahol én keresek. Ha nem tetszem, akkor is illik, legalább annyit válaszolni "köszönöm az érdeklődést, de nem téged kereslek". Köszönöm a lehetőséget, hogy elmondhattam.

3
László
László küldte
március 29. 13:09

Minden levélre illik válaszolni. Ha nem éppen sajtóképes, akkor is. A jelen helyzetben pedig megmutatkozik, ki gondolja komolyan. Aki csak futó programot keres, skalpvadász, annak pechje van. De aki komoly szándékkal "vadászik" az kivárja a lehetőséget, a megfelelő pillanatot. A türelem nagy erény. Hiszen mire megyünk a siessünk randizni hozzáállással? Viszünk a kedvesre virágot? Durva példa, de nem lehetetlen. Inkább várjunk türelemmel. Azzal semmit nem veszítünk.

2
Irén
Irén küldte
március 28. 12:44

Kedves László! Én úgy gondolom, hogy a komoly kapcsolatot keresőknek sem muszáj elengedniük ezt a dolgot a vihar elvonultáig. Hiszen az előttünk álló nehéz időszakban, még nagyobb szükségünk lenne arra, hogy minél több pozitív érzelem érjen minket, hogy azt érezzük valakinek fontosak vagyunk, és hogy nem vagyunk egyedül ezen a világon. Biztos vagyok benne, hogy könnyebben élnénk így meg az előttünk álló heteket, még akkor is, ha mindez egyelőre csak virtuális formában tudna megmutatkozni. Arra pedig hogy ne érjen bennünket csalódás a személyes találkozásnál, van egy nagyon egyszerű megoldás. Őszintének kellene lennünk minden téren, kezdve azzal, hogy olyan képet teszünk fel magunkról, amely a mostani valós énünket mutatja meg. Persze tudom hogy ez sajnos nem megy mindenkinek, de ennek ellenére is azt mondom, hogy a mostani körülmények között sem kellene magunkat elzárni, egy esetleges komoly kapcsolat lehetőségétől. Legalábbis én így gondolom.

2
László
László küldte
március 27. 10:53

Én sem szoktam válaszolni, mivel nincs mire😆🤣 A jelenlegi helyzetben ez nem is baj, mivel én a személyes találkozás híve vagyok, és erre csak a vészhelyzet elmúltával kerülhet csak sor, és hogy ez mikor fog bekövetkezni. Ez egy hosszú idő intervallum valószínűleg és ha most ismerkedésre adjuk a fejünket könnyen csalódás áldozataivá válhatunk mivel minnél tovább tart a levelezés és nincs személyes találkozó, így kialakulhat egy torz álomkep a másikról ami nem igazán fedi a valóságot. És miután elvonul a vihar és találkozóra kerül a sor jön a nagy pofon hogy aki eddig a levelező társunk volt teljesen más mint akivel szemben állunk... vagyis egy egy illúziót képzelt képet kergettünk....és utána jön a kesergés a szenvedés rosszabb esetben az emiatt kialakuló depresszió miatt szakember felkeresése. Egy szó mint száz lehet beszélgetni fórumozni, aki komoly kapcsolatot keres annak azt ajánlanám a jelen helyzetben hogy várja meg a vihar végét, most inkább forduljon egy kicsit befelé gondolkodjon azon milyen társat szeretne, építse önmagát hogy ő maga is idealis társa lehessen valakinek a jövőben. Most ez a házi feladat. Nem illúziók álomvilágok építése...Ez az én véleményem

1 1
Csilla
Csilla küldte
március 26. 04:52

Én indítottam ezt a posztot, mert érdekelt a nem válaszolók véleménye. 1. Én mindenkinek válaszolok, ha elutasító levél akkor is, mert ha ő vette a fáradságot, hogy ír, akkor nekem se esik nehezemre leírni, hogy : "Ne haragudj, de nem téged kereslek. További sok sikert!" 2. Most már csak azért is válaszolni fogok, mert többen nem válaszolnak és én nem őket fogom utánozni! 3. Ha a válaszomra nem megfelelően reagál (ami csak 1 esetben fordult elő, de már nincs itt az illető), akkor letiltom.

Csabi
Csabi küldte
március 25. 23:46

Margó! És ha Te leszel majd egyszer az Ő helyében? Szerinted ő tehet erről? Visszanyal a fagyi, hidd el! ;) Persze a Te döntésed, és ehhez senkinek nincs beleszólása... Csak azért írtam, mert én is beteg vagyok és ezért élből elutasítanak, ha megtudják. Főleg hogy nem dolgozom. 20 éves korom óta vagyok beteg (most 37 vagyok). De persze szíved joga... De ne feledd! Te is egyszer lebetegedhetsz és akkor Te fogsz egyedül maradni! ;) Tudod azért nem értem ezt, mert ha valakinek a párja betegszik le, akkor (ha jó a kapcsolatuk) mindenben támogatja a másik fél a beteg félt. De ismerkedéskor úgy menekülnek, mint Zrínyi a várból, ha megtudják...

1
Margó
Margó küldte
március 18. 09:11

Anikó,,nem túl régen én is jártam hasonlóképpen!Nem igazán szeret írni, az ÚR,így pár levélváltás után találkozót próbáltunk meg,egyeztetni. Ahol kiderült,hogy,az illető ÚR,betegségből kifolyólag nem bír kisebb távot sem gyalogolni. Nem sok választásom volt,megírtam neki,hogy én egy aktív 60 éves nő vagyok,aki szeret a szabadban,, sétálni,kirándulni,,,stb,, Félelemmel teli érzések kavarogtak bennem a válaszra várva,,,és láss csodát,,normális hangnemű válaszban írta meg az ÚR,hogy tiszteli az őszinteségem,bár egyúttal fáj is neki! Ez az az eset volt,amikor az ember egyik szeme sír,a másik nevet!Sajnálom,,az URAT,,de nem vagyok a mellébeszélős,amit én is elvárok!(Tudatosan használtam a nagybetűket,,mert kevés ilyen emberrel talákozni manapság!)

1
Anikó
Anikó küldte
március 18. 08:53

Sziasztok! Engedjétek meg, hogy elmondjam a véleményem....amikor valaki megtetszik: írunk egymásnak eltelve boldogsággal, reménnyel. Azután az a szakasz következik az ismerkedés, és ott becsúszik valami:nem olyan mint gondoltam! Nagyon nem olyan! Megszületik a döntés: nem kell, de hogy mondjam meg Neki, hogy meg ne bántsam, mert "amúgy rendben van" jó ember, kedves, és beleélte magát egy boldogító új kapcsolatba! Nem haragosokat keresek itt.. van akinek én sem felelek meg. Továbblépek, de keserű szájízzel...

Margó
Margó küldte
március 18. 08:23

Sziasztok! Több napig gondolkodtam az elutasító válaszon,mert ugye ez senkinek sem esik jól,és nem mindenki tudja felnőtt ember módjára kezelni. Ahogy itt olvasgatok a fórumon,,,rászántam magam,,csak írtam,,udvariasan,a vége letiltás lett. Engem is utasítottak már el,,de szó nélkül tudomásul vettem,,tudom,nem vagyunk egyformák, de vajon milyen ember lehet az aki így élből letilt?! Emberek,hol tartunk ?!

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország