Miért szeretik a nők az idősebb pasikat?

indította: Balázs
Ancsi
Ancsi küldte
február 12. 21:38

DrágaJóLajosom! Imádlak!

Lajos
Lajos küldte
február 12. 21:22

@Ancsi: És remélem nem is az utolsó pasi, aki veled foglalkozik... Ja, most az idösebb pasik a téma. Akkor jelentem magamat is offtopic miatt...

1
Ancsi
Ancsi küldte
február 12. 21:11

DrágaJóLajosom! Nem Te leszel az első jelentő :(

Lajos
Lajos küldte
február 12. 20:54

@Ancsi: Ezt a hozzászólást sajnos jelentenem kell. Sehol sem derül ki, hogy Weiner elvtárs hány éves és mihez képest..

Ancsi
Ancsi küldte
február 12. 20:42

Én Weiner elvtársra várok..... vagyis dehogy... arra, hogy a bal felső leghátsó fogam kiessen

Lajos
Lajos küldte
február 12. 20:33

Ez a fórum azért nagyszerü, mert itt az ember mindenre talál magyarázatot... És mindennek a ellenkezöjére is...

Emese
Emese küldte
február 12. 20:17

Szerintem nincs válasz erre a kérdésre. Van nő akinek az idősebb pasi tetszik. Van akinek a fiatalabb. A többségnek a kor másodlagos, bizonyos határon belül.

Ancsi
Ancsi küldte
február 12. 19:57

@László! Csak óvatosan..... :)

László
László küldte
február 12. 19:45

@Éva: Elmondtam már máskor is. De nem részletezem.

Éva
Éva küldte
február 12. 16:56

@Lili: Szia! Igen,nem lehet kategorizálni melyik a helyes döntés és milyen alternatívák alapján keresi párját. Ez mindenkinek egyéni választás. Mindenkinek más és más a szimpatikus.

Éva
Éva küldte
február 12. 16:53

@Éva: Szia! Van benne igazság!

Lili
Lili küldte
február 12. 16:45

A kérdés nem helyes, mert általánosít és igazából a női, miért a fiatalabb nőket keresik az idősebb férfiak kérdés alteregója. Van, aki az idősebbeket szereti és van, aki a fiatalabbakat. Semmi álszentség nincs ebben. Azért elég gyakran pont a férfiak "siránkoznak" bizonyos témákban.😉🙃

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország