Miért van mégis ennyi szingli nő és férfi manapság?

indította: Judit
Zoltán
Zoltán küldte
május 06. 22:08

A önbizalom az, ami hiányzik. Van, de még sincs. Hosszú kapcsolatok mennek tönkre. (Sajnos) Eme hosszú kapcsolatok, bővelkedtek jóban és némi rosszban is. Sok olyan fantasztikus élmény ill. érzelem fűződik eme hosszú kapcsolatokhoz, amit igen nehéz felül űberelni. Ha úgy érezzük hogy csak is kevesebbet tudunk nyújtani a másiknak amit már amúgy is megkapott az élettől, (legyen szó érzelemről, anyagiasságról vagy az élet adta csodás élményekről), nem találjuk értelmét a kapcsolatnak, hisz tudjuk, (és most tegyük a kezünket a szívünkre) mi már nem lehetünk az aki szeretnénk lenni mellette. Ez inkább Férfi híúság. Ami teljesen érthető. Ez a Nők körében is megfigyelhető. Viszont! Így soha nem kerülhetünk az első helyre, ez meg olyan gáz...

Emese
Emese küldte
május 04. 13:02

Kedves Ferenc, igen, remelem talalt egy boveru menyecsket es most boldogok! Vagy lehet hogy elment kinyomtatni a polot es kiprobalni a hatast? Vagy elment megszerezni a D2 urhajo vezetesi engedelyt ami Lajosnak mar megvan ! 😀

2
Ferenc
Ferenc küldte
május 04. 10:51

@Emese: Hamar feladta a nagy mesélő. Biztos pár nap alatt megtalálta a párját,hiszen tömegével írtak neki.

2
Péter
Péter küldte
május 04. 07:18

Nem szoktam olvasni az indított témákat, de ebbe valamiért beleolvastam. A magyart (anyanyelve?) nem feltétlenül jól bíró, de idegen nyelveket semmi perc alatt elsajátító volt fórumtárs, Robi, Robika, Bika mulatságos szurkálódásai és öntömjénezése mosolyt csalt az arcomra, és azt a gondolatat ébresztette bennem, hogy bármilyen felvidító is egy-egy ilyen fórumozó, azért sok ne legyen belőlük. Ártana a színvonalnak...

3
Emese
Emese küldte
május 03. 23:46

Róbert elhagyta köreinket... Kár. Mozgalmas volt vele a fórum... Sok vidám perccel ajándékozott meg az ő és Lajos közötti eszmecsere. 😀

Ancsi
Ancsi küldte
május 03. 19:03

@László! Marok Marcsi és Marok Marcsa

1
László
László küldte
május 03. 18:50

@Ferenc: Kettő is van neki. A Róbert jobb és bal keze.

Emese
Emese küldte
május 03. 12:54

Kedves Lajos! Világutazó tenyészbika... akinek lankad... a kedve... 😀 van itt egy kis ellentmondás!

Ancsi
Ancsi küldte
május 03. 11:51

@DrágaJóLajosom! Műkszik! Ahogy a példa is mutatja... Lehet mosakodni a tenyészbika-alomban....

Lajos
Lajos küldte
május 03. 11:46

@Ancsi: Ezek szerint müködik... Nr.1

Ancsi
Ancsi küldte
május 03. 11:26

@DrágaJóLajosom! Ettől behaltam... "Világutazó tenyészbika C3-as nyelvvizsgával több nyelven is vállal napi háromszor továbbképzést fészbukutáló hölgyeknek" Gyúrok a "tenyésztehén" pozícióra 🤣😂

Lajos
Lajos küldte
május 03. 11:18

@Róbert: Nekem már te lettél a példaképem! Egyszerűen csak irigyellek. Meg is változtattam a bemutatkozómat, amivel talán én is hasonló sikereket érhetek el... "Világutazó tenyészbika C3-as nyelvvizsgával több nyelven is vállal napi háromszor továbbképzést fészbukutáló hölgyeknek" Nagyon izgatott vagyok, hogy hasonló sikerem lesz-e, mint neked... Sajnos már én is itt vagyok két éve egyre lankadó kedvvel...

6

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország