Mik a fizetős és az ingyenes társkereső oldalak közötti különbségek?

indította: Balázs
Zoli
Zoli küldte
augusztus 14. 12:16

@Lajos: Kedves Lajos, Én azt már pontosan látom, hogy te nem az oldal eredeti céljából vagy itt jelen. Zoli

1 2
Csaba
Csaba küldte
augusztus 13. 00:36

@Emese: Jaj! :)) Egyébként ha az izmok engednék - vagy csak az én mozgáskoordinációm nagyon rossz -, akkor két kézen 1023-ig lehetne elszámolni az egész számok halmazán. Egy kézen 7-ig megy, utána vagyok bajban, a gyűrűsujjamat nem tudom kinyújtani úgy, hogy a többit zárva tartom.

1
Emese
Emese küldte
augusztus 12. 21:52

A húszról jut eszembe: Van a faluban egy félbolond ember, nagyon szegény, télen-nyáron mezítláb jár. A helyiek viccelnek vele: "Na, meddig tudsz elszámolni? " Erre ő: "Biz el tudok én számolni húszig! Pucéron huszonegyig is!"

Csaba
Csaba küldte
augusztus 12. 20:33

@Lajos: Ez így loop. Csak tudnám, minek. Az efféle viták értelmetlensége abban rejlik, hogy egyik fél sem meggyőzhető, minekutána a vita elején is pontosan tudható, mindkét fél ragaszkodni fog eredeti álláspontjához a beszélgetés után is. Azaz felesleges.

1
Lajos
Lajos küldte
augusztus 12. 17:27

@Csaba: Tudom hogy nagyképüség, de szeretném idézni magamat: "De tökéletesen egyetértek veled. A nem tetszö dolgok ellen fel kell emelni a hangunkat. Én is sokat járok a Mekibe, hogy tiltakozzak a gyorsételek ellen, rendszeresen felemelem a hangomat az ellen, hogy vizes lesz a lábam az uszodában, hogy több utca is Budapesten szélirányba van építve, hogy a zsemélyigazolványomban meg van jelenítve a nevem... és még nagyon sok fontos dolog..." És igen, ide tartozik az egyetlen táskeresö oldal is, ahol kötelezö képet feltölteni. De az ilyen konstruktív viták és felkészült vitapartnerek teszik jobbá a világot és viszik elöre a tudományt. U.I.: Valaki meg szeretné még kérdezni, miért szeretek Csabával vitatkozni?

1
Csaba
Csaba küldte
augusztus 12. 17:07

@Lajos: Az azért ugye megvan, hogy a szabályokat nem lehet be nem tartani, nevezetesen kép nélkül nem lehet regisztrálni? Attól még, hogy így van, felemelhetem a szavam ellene, mondhatom, hogy ez rossz. És teszem is.

1 1
Lajos
Lajos küldte
augusztus 12. 11:17

@Csaba: A "mindenférfi" és "mindennö" bántó általánosítások minden kedves használójának ezennel ünnepélyesen beismerem a 20 csúsztatás volt, de csak egy ingyenes társkeresöt ismerek, abban nem hazudtam olyan nagyot. Valóban csak a kép témáját emeltem ki, mert a szabályok vitatása és be nem tartása egyszerüen kamaszos lázadás, de az elözö hozzászólásomban kifejtett képes téma netto hüjjeség és ezzel hálás vitaalap. Különben más fórumokon minden akadémiai címem nagy tisztelettel el van ismerve, csak ide járok ekkora baromságokat írogatni...

1
Csaba
Csaba küldte
augusztus 12. 09:43

@Lajos: A „húsz”, az „egyetlen” milyen mérési metodikával jött ki? Ráadásul nem a fénykép az egyetlen szempont, ezt te is tudod, csak kényelmesebb csúsztatni. Azt nem igazán tartom értelmes és konstruktív beszélgetésnek, ahol felvetődik, ki mennyire idióta. Nagyjából az |<-------------eeeeeekkkkkooora halat------------------->| fogtam színvonal.

1
Lajos
Lajos küldte
augusztus 12. 06:39

@Csaba: Végre teljesen értelek. Ha tehát a húsz társkeresö oldal közül beregisztrálok az egyetlenre, ahol a kép kötelezö és elkezdek kiabálni, hogy micsoda igazságtalanság és támadás a privacim ellen a kötelezö fotó az nem szimpla hüjjeség, hanem kísérlet a rendszer megjavítására. Természetesen ebben az esetben nem én tartok görbe tükröt az idióták elé, hanem én vagyok az idióta. Elnézést kérek mindenkitöl...

1
Csaba
Csaba küldte
augusztus 11. 20:21

@Lajos: Értem, csak ha úgy áll az ember a dolgokhoz, hogy ami nem tetszik, azt elkerüli, akkor beszűkül az élettere, a végén megfullad. Ha mindenhol vacak kenyeret csinálnak, akkor inkább javítani kell a rendszeren, nem pedig leszokni a kenyérről. Az a passzív hozzáállás, amit javasolsz, azt eredményezi, hogy a rendszer változatlanul rossz marad, akit zavar, az pedig kiíródik a társadalomból. Az én javaslatom ehelyett az, hogy a rosszul működő rendszereinket javítsuk meg.

1
Lajos
Lajos küldte
augusztus 11. 17:54

@Csaba: Kedves Csaba! Ne vedd magdra, nem ta vagy az egyetlen, de valóban szórakoztat a dolog. Sokat írogatsz, mindenhez hozzászólsz a rendkívül széles látóköröddel, ezért leginkább a te hozzászólásaidra reagálok. Itt még egyszer sem vitatkoztam Gyözikével, mert sajnos ö még nem szólt hozzá semmihez... De tökéletesen egyetértek veled. A nem tetszö dolgok ellen fel kell emelni a hangunkat. Én is sokat járok a Mekibe, hogy tiltakozzak a gyorsételek ellen, rendszeresen felemelem a hangomat az ellen, hogy vizes lesz a lábam az uszodában, hogy több utca is Budapesten szélirányba van építve, hogy a zsemélyigazolványomban meg van jelenítve a nevem... és még nagyon sok fontos dolog...

1
Csaba
Csaba küldte
augusztus 11. 16:47

@Lajos: Az a fajta ember vagy, aki rászáll valakire, s utána nem engedi el. Fogalmam sincs, mivel érdemeltem ki, hogy gyakorta megidézel, mint valami szellemet. Próbáld elfogadni, hogy annak ellenére, hogy a privacy-ről alkotott véleményed alapján úgy gondolom, neked nem igényed a szabadság, az önrendelkezés, az intimitás, másnak még lehet az. Ne légy rosszindulatú, ne a csalás szándékát keresd ebben! Lépj hátra, nézd ezt szélesebb aspektusból! Nekem nem csak az itteni fényképpel van bajom, hanem a készpénzhasználat háttérbe szorulásával, az okostelefonok elterjedése kapcsán - nekem egyébként nincs - azzal, hogy egyre inkább a használatára kényszerítik az embereket, a kötelező rabosítással, ami alatt a személyi igazolványban rögzített ujjlenyomatot értem, azzal, hogy elméletileg rendelkezhetsz az egészségügyi adataid felől, csak ugye hiába teszem ezt az EESZT-ben, van egy párhuzamos nyilvántartás a szakrendelőben, s onnan az eddigi erőfeszítéseimmel ezeket az adatokat nem tudtam töröltetni. Ráadásul az EESZT-ben is van kivétel, ami felülírja az önrendelkezést: break glass. Lehet, nem látod, vagy nem akarod látni, mi ezzel a baj. Vagy csak nem érdekel téged. Nem tudom, de írtam már, senkinek semmi köze a magánéletemhez. Külön pikantériája a dolognak, hogy igen befolyásos emberekkel is találkozom napi szinten. Nekem fontos, hogy ne keverjem a magánéletet a munkával. Többször mondtam, utaltam rá, valamiért nem ment át az üzenet, csak gyermeteg gúnyolódásban volt részem tőled. Persze, ha ez örömmel tölt el, semmiképp se hagyd abba, nem szeretnélek megfosztani az élménytől.

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország