Mikor és mi alapján döntöd el, hogy lesz-e második randi?

indította: Balázs
Rob
Rob küldte
április 28. 12:52

Masodik?? Azt nem tudom, hogy az elsoig hogyan jutok el... :)

1
Emese
Emese küldte
április 28. 12:20

Kedves Lili, es nem csak szep hangja van hanem szoke es kek szemu is! Ha 8 evvel lenne fiatalabb es nem 18-cal az mas lenne. 😃 De sajnos ennyi ev kulonbseg... nem tudom vele tervezni a jovot. Nem, szerenadot nem adott mert rogton megmondtam neki a koromat de abban megegyeztunk hogy opera es hasonlo estekre, mint ket komolyzene- kedvelo, egyutt el fogunk jarni.

1
Lili
Lili küldte
április 28. 12:09

Az összkép a fontos és a női megérzés, hogy szimpatikus-e az illető. Én nemcsak az érzelmeket veszem figyelembe, hanem átgondolom, el tudnám-e vele képzelni a jövőt. Mikor döntöm el? Van, amikor már az első randi közben és van, amikor csak utána.

2
Lili
Lili küldte
április 28. 12:05

@Emese: az 18 év nem is olyan sok! Eldalolászna neked esténként...😁 Adott neked szerenádot?

1
Reni
Reni küldte
április 28. 10:49

@Emese egyetértek veled, a hang is fontos🤗Én imádom a búgó, kellemes férfihangot🥰Amikor csak telefonál és a hangjáért is odavagy...

2
Emese
Emese küldte
április 28. 07:04

Részben a hangja alapján is. Nem tudom, ki hogy van vele... vannak olyan emberek, mind nők, mind férfiak, akiknek a hangja számomra kifejezetten kellemetlen. Ha hosszasan kell hallgatnom őket, megfájdul a fejem. Azt hiszem ennek több oka van: -orvosként egész nap emberekkel beszélek -kisgyerekként többször is operáltak fül problémákkal ezért érzékenyebb lettem a rezgésekre. Tehát lehet a randipartner "tökéletes", ha kellemetlen hangja van, lemondok róla. Nem tudnám (remélhetően) 20-30 évig hallgatni. Vannak kellemes meglepetések is 😀 Múltkor tánc közben megismertem egy nálam alig magasabb, cingár pasit akiről kiderült hogy van operaénekesi diplomája és gyönyörű bariton hangja! Kár hogy 18 évvel fiatalabb...

1
Reni
Reni küldte
március 12. 10:50

Női szemmel azt mondom akkor lesz második randi, ha mindenről lehetett beszélgetni az első randin megjátszás nélkül, őszintén, ha jó hangulat volt és ha közös volt a szimpátia, érződött a kémia és fenn maradt a kiváncsiság a másik iránt.

2
Áron
Áron küldte
január 23. 21:53

Én igazán nem vagyok maximalista, tényleg csak pár egyszerű dolog... Mikor: Ha a karakter nagyjából küllemre és kommunikációs szintre egybe vág azzal akivel előtte leveleztem (vagy még jobb), akkor nem kérdés hogy már a helyszínen. Ha valami nagyon nem stimmel (ami igen ritka), akkor is. Ettől max. nagyon speciális, több gondolkodást igénylő szituációk esetén térek el. Mi alapján: (biztos hogy felőlem lesz második, hogy ha....) - Sikerül megjelennie a megbeszélt helyen és időpontban szemtől szemben. - Randira vagy hasonló célú összeröffenésre nem a barátnőjével, stb. érkezik. - El tud mondani egész mondatokat élőben is, önállóan. - Nem telefonál/telefont matat egész végig, utóbbinál opcionális "ja, közben figyelek" (persze nyilván nem) és társai. - Ha több vasat tart a tűzbe, egye fene, de legalább játsszon tiszta lapokkal. - Második randi előtt/helyett nem kezdődik el a mesedélután/linkeskedés/időhúzás/letiltás stb.

2
Julianna
Julianna küldte
január 22. 15:45

A megjelenés is nagyon fontos, ne mackónadrágba, bevásárló szatyorral jelenjen meg. Ha egy szuszra elmeséli az életét és még a bank kártyáját is megmutatja, Ha Téged nem hagy szóhoz jutni Ha büdös a szája körmei piszkosak, Ha az első randin pénzt emleget Netán kölcsön kérésig jut el a beszélgetés

1
Attila
Attila küldte
március 09. 13:24

Tyűűűű-ha, a Márta fehérnépnek nagyon igaza van, főként az utolsó két sorban!. Magam is így gondolom, ha elsőre nem jön be valaki a találkozásnál, próbálok több randit lebonyolítani vele, mert eleinte mindenki kissé zavarban van, rajtam kívül, tehát nem adja önmagát! Másrészt a ha a külleme nem tetszik ha többször találkozok vele és kezdem megszokni, a végén meg már tetszik! Végül is, magammal is így vagyok. Minden nap látom magam a tükörben, megszokom a látványt és azt kell mondjam, pont ugyanolyan ronda vagyok, mint tegnap, semmivel nem rondább! Nem látom a lepusztulást az amortizációt. Pedig van! Így meg lehet szokni másokat is, csak többször kell találkozni. Az utóbbi kapcsolataim mind ilyenek voltak és a vége mi lett? Szakítás! Ez persze a legvége de a köztes idő......, és ez több év, ki kell mondjam, nagyon ott volt a spitzen.!

1
Márta
Márta küldte
március 08. 18:20

A többiekhez hasonlóan,én is a mielőbbi személyes találkozás híve vagyok. Sajnos a tapasztalatom (más társkereső oldalakon,még itteni nincs! 😊 )az,hogy hiába a kitöltött adatlap és a szimpatikus,fiatalos,jóképű férfit ábrázoló kép,az első találkozáskor pedig kiderül: a kép legalább 15 évvel korábbi ,az Úr pedig az esetek többségében 5-7 évvel idősebb,mint amit megadott. Nos,itt már el szoktam gondolkodni,hogy látok-e esélyt folytatásra. Arra nem gondolnak az Urak,hogy ilyenkor felteszem magamnak a kérdést,hogy bízzak meg benne,ha már az elején hazudik,meg akar téveszteni! Imre írta,hogy egy nő,már a 3.másodpercben eldönti a folytatást,eldönti,oda tudná-e magát adni annak a férfinak. Én ezt úgy finomítanám, hogy végiggondolom,el tudnék-e képzelni hosszabb időt vele egy légtérben,pár napos túrát,biciklitúrát...,ha igen,van esély folytatásra. Az utóbbi időben kétfelé lehetne sorolni (na nem mintha olyan sok lett volna 🙂)a randijaimat. 1: én megfeleltem volna,de sajnos a férfiú finoman kifejezve "klinikai"eset.Jelzem nem vagyok sem ápolónő,sem pszichiáter. 2: egyikünkkel sincs semmi baj,mindketten szimpatikusak vagyunk egymásnak,de sem anyagilag,sem életvitelben,sem hobbi szinten nem illünk össze. Ekkor jön,hogy legyünk barátok,keressük egymást......aztán mindketten tudjuk,hogy sajnos ebből nem lesz semmi. Azért azt javasolnám ,akár magamnak is, hogy, ha egy pici esélyt is látunk arra,hogy lehet ebből a találkozásból valami,nem utasítom el teljesem a másikat ,akkor adjunk esélyt még 2.,akár 3. randinak is. Sosem lehet tudni!!! Jó ,sikeres társkeresést Mindenkinek! Üdv: Márta

2
Méry
Méry küldte
március 06. 07:23

a jelleme a stílusa, a modora eldönti, hogy lesz e második randi.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország