Milyen elvárásaid vannak egy kapcsolatban?

indította: Balázs
Ilona
Ilona küldte
január 28. 10:44

Erről a kérdésről az jutott az eszembe, hogy mit szoktam mondani a diákmunkásainknak. "Nem fogok olyat kéri, amit magam meg ne tennék......" Tehát nem akarok elvárásokat, korlátokat felállatani, hanem azt szeretném, ha valóban komoly az érdekődés mindkét fél részéről, hogy adjon bele annyit, amennyit csak tud......illetve minimum annyit, mint én......bika vagyok 😃, úgy hogy..... De viccet félretéve. Az ismerkedés elején kiderül, hogy valóban egymást "keressük", hogy megvannak-e azok a bizonyos értékrendek, őszínteség, nyíltság, elfogadás, tolerancia, stb.... Természetesen fontos, hogy IQ/EQ is meglegyen, hisz ezek nélkül nehezen tudnék elképzeli egy kapcsolatot. Ezekre viszon időt kell álldozni. Az, hogy esetlegesen egyes témakörökben eltérő véleményt alkotnak a felek, az még nem biztos, hogy a bimbózó kapcsolat végét jelenti. Inkább lehetőség, arra, hogy más nézőpontból lássa az ember az odott dolgot. Csendesen teszem, hozzá, hogy mindenkinek vannak elvárásai a másikkal szemben, amik nem feltétlenül találkoznak........de ha igen, abból még jó is kikerekedhet. 😉 De addig is várom a "hercegem", aki elrabolja a szívem és elveszi az eszem 😊😉

1
Tünde
Tünde küldte
január 28. 08:07

Ha elvárásaim lennének,akkor bekorlátoznám a lehetőségeimet., Saját képességeimhez mérten hasonló gondolkodásmódú férfit szeretnék találni,aki mellett fejlődhetnek a hiányosságaim,erősödhetnek a pozitivumaim., A magas érzelmi intelligencia kevés emberben van kialakulva,az komoly fejlődés a lélekre,erős önismeretet igényel. Érdeklődés a másik iránt,empátia,figyelem stb.. .Ezért is nehéz megtalálni a párunkat,hisz egy hétköznapi ember aki állandóan a saját problémájával van elfoglalva,nem lesz érdeklődő ilyen dolgokra.

2
Lajos
Lajos küldte
január 28. 05:53

En azt varom el a notol,hogy olysnnak szeressen es olyannak fogadjon el,amilyen vagyok.Legyen oszinte,huseges es tartson tiszteletben,becsuljon.

1
István
István küldte
január 28. 05:47

Én nem szeretem elvárásnak nevezni, inkább csak annyi mit keresek egy másik emberben. Ez pedig általános nem csak a párkapcsolatban igaz de témánál maradva, talán egy dolog van ami meghatározó. Legyen magas az érzelmi intelligenciája ennyi. Az sokat elárul arról, hogy milyenek a többi sokat emlegetett sablonos ,, tulajdonságai"

3
Ági
Ági küldte
január 28. 00:42

Értelem. Anélkül nekem nem megy. Megpróbáltam. Akkor sem. Sapio ual vagyok.

1
Szilvia
Szilvia küldte
január 27. 23:40

Őszinteség, bizalom, másik tisztelete. Ezeket elvárom ha én is megadom. Túlzozt megfelelési gondolat a másik számára azt nem. Ne bologason olyanra amivel nem is ért egyet.

1 2
Balázs
Balázs küldte
január 27. 22:30

Mik azok a jellemzők és tulajdonságok, melyeket mindenféleképpen elvársz egy társas kapcsolatban és mik azok, aamikhez nem ragaszkodsz mindenáron?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország