Milyen NE legyen az első üzenet?

indította: Reni
Éva
Éva küldte
május 13. 13:29

@András: Szia! Fontos első üzenetben kedvesen jelezni hölgy iránti szimpátiád. Továbbá kiemelni, mi fogott meg téged a hölgy személyében,illetve bemutatkozó levelében,miért lett számodra szimpatikus. Feltkeltheted a hölgyben érdeklődésed egy szépen,választékosan megfogalmazott kifejező gondolatokkal. Mellőzni kell az Ilyen pl,hogy cica,de jól nézel ki stb kifejezéseket,,a hölgyek nem szeretik az ilyen stílusú megszólításokat! Sőt első gondolatuk valószínűleg az lenne,,na ez is csak programot akar és már görget is tovább. Legyen olyan az első leveled ami megfogja személyedet,s viszont is szimpatikussá válhatsz esetleg a hölgy szemében.😊 További szép napot! Üdv: Éva

1
Reni
Reni küldte
május 13. 08:19

@András.Kedves András, ebben a topikban pont az a téma, hogy milyen NE legyen az a bizonyos első levél, de nem baj adok egy tippet. 😊 Én személyszerint azt szeretem amikor, valaki olyan üzenetet ír, amiből tudom figyelmesen végig olvasta a bemutatkozóm és az adataimat meg a keresési feltételeimet és abból hoz össze egy személyre szabott üzenetet. Ilyen levelekre szivesen válaszolok, mégha nem is lesz belőle semmi, de egy jókedélyű beszélgetés is feldob. A kudarcélmények ellenére sem szabad, hogy a rosszkedvünk, csalódottságunk átérződjön az üzeneten, hidd el egyszer a megfelelő személy vissza fog irni. Szóval csak vidáman😊Szép napot kívánok🙂

3
Matild
Matild küldte
május 13. 08:07

@András: Amennyiben van némi szimpátia ?! - játszatok el egy "kérdezz - felelek" játékot.

András
András küldte
május 13. 04:40

Kedves Társalgók! Véletlenül találtam rá erre a beszélgetésre. Nagyon érdekel a kérdés, hogy miley legyen az első üzenet, amivel megszólítok valakit. Mit tartalmazzon? Milyen hosszú legyen? Mit mondjak el magamról és mit ne?

Emese
Emese küldte
május 12. 18:22

Velem többször megtörtént hogy az első üzenetben ez volt: " Szia, akarsz ismerkedni? Elérhetőség" Természetesen név szerinti megszólítás nélkül. Mire észrevettem és elolvastam, már hibernálta magát. Ekkor ugye már itt nem írthattam neki tehát rá lettem volna kényszerítve arra hogy én keressem meg. Mivel utálom ha manipulálnak, evidens hogy nem tettem meg. Hogy miért ez a módszer? Feltételezem hogy azt hitték hogy annyira öregnek és ramatynak gondolom magam hogy félek elszalasztani az érdeklődésüket.

1
Maria
Maria küldte
május 11. 18:21

Szia kedves Reni:-) Azt emelném ki, hogy ne legyen túl hosszú az üzenet. Nálam még süt a nap: az epret és az almát felszeleteltem, mert fontos számomra, hogy amit eszek, az valóban jól nézzen ki ... Külön tetszik, hogy az eper leve megfogta az almát_Például ezt a legutolsó mondatot már nem küldtem volna el, mert túl hosszú lett volna az üzenetem ... További kellemes estét kívánok Neked és Nektek! Üdvözlettel: Marika P.S.: Remélem, hogy nemsokára találkozunk Veled és Veletek... Nagyon várom és nagyon örülök neki:-) 🍒🍎🍒🍎

1
Reni
Reni küldte
május 04. 08:35

Sokszor nem értik a férfiak, hogy miért nem kapnak választ az üzeneteikre. Segitsünk kicsit nekik. Helyesírásra, fogalmazásra figyelni kell. Jelzőket pl. cica, jó nő vagy... ezeket NE!! 😉

4

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország