Milyen téma érdekli a férfiakat egy naplóban?

indította: Csilla
Mihály
Mihály küldte
július 18. 20:40

Mindegy, bármiről írhat...„A stílus maga az ember”.

1
Irén
Irén küldte
március 26. 07:39

Kedves Zoli! Szerintem nem kell ezt a naplóírást túlgondolni. Hiszen bármiről is írsz benne, az írásmódod, az általad közölt gondolatok, érzelmek, stb.., úgyis meg fogják mutatni a Te igazi énedet. Szóval ha kedved van hozzá, akkor vágj csak bele, mert biztos hogy sokan olvasnák szívesen a soraidat. Legalábbis én kifejezetten szeretem olvasni ezeket a bejegyzéseket, ugyanis általuk még jobban meg lehet ismerni egy adott illetőt. És úgy gondolom, hogy ezzel nem is vagyok itt egyedül.

1
Erika
Erika küldte
március 26. 07:16

Egyetértek Rolabddal. Én naplózok, de magam miatt, így nem érdekel, hogy mások miről szeretnének olvasni. Ha tetszik elolvassa, ha nem tovább lép. A napló által bepillantást kaphatunk egy másik ember lelkébe, gondolatvilágába, sokat elárul szerintem az irójáról. Visszajelzéssel, hozzászólással lesz az igazi, amit Balázs igért.

1
Roland
Roland küldte
március 25. 13:05

Csilla, szerintem ez nem jó kérdés. A napló te vagy, és én olvasom, maximum segít eldönteni, hogy szimpatikus vagy-e. Szerintem az a fontos, hogy őszinte legyen.

2
Gábor
Gábor küldte
március 25. 05:37

Például én Csilla naplójában amiben pusztán felvilágosító célzattal értelmező szótárt prezentál a társkereséshez!Tehát a humoros témák hisz csak így van értelme az egésznek!😇😁😂

1
Dávid
Dávid küldte
március 23. 11:19

Zoli, én többször is nekiálltam anno, amikor volt időm erre. Volt papír alapú és online is. De amit megtanultam, hogy panaszkodásnak nincs sok értelme, akkor azért hagytam abba. Mert arra senki nem akar emlékezni, hogy mi volt rossz, mivel bántották meg. Ha elfelejted, akkor nem volt akkora horderejű, hogy megérje észben tartani. No meg miért is stresszelnéd magad direkt a rossz emlékekkel. Szóval csak a szépet írd. Ha épp nem volt, akkor ha rossz se, adj hálát érte, ha csak negatív dolgok értek aznap, hát próbáld elfelejteni és túllépni. Legjobb, ha érzésekről írsz, ha túljutottál valami nehéz dolgon, akkor annak történetét, itt már lehet csalódottságot stb. leírni, de mivel sikerült megszabadulni tőle, útmutató magadnak és másoknak is, ha megint lenne ilyen helyzet. És tudom, hogy nem könnyű, panaszkodás a magyarok élete, de végiggondolva ez az, ami folyton hátráltat minket bármi nagy dolog véghezvitelében. Csak tanuljunk nagyjainktól.

1
Zoli
Zoli küldte
március 22. 19:21

Kedves Csilla! Bármit ami szívhez szóló, vicces, esetleg buzdító. Gondolkodtam már én is hogy elkezdek naplót írni az egyetlen problémám hogy nem tudom hogy álljak neki és hogy mit is írjak hisz nem akarom hogy panaszkodásnak tűnjön az írásom de valami rendhagyót szeretnék írni ami kimondottan én vagyok, de lehet hogy sokat várok magamtól.

1
Csilla
Csilla küldte
március 22. 15:55

Kedves Uraim Mi az amit szívesen olvasol itt egy hölgy naplójában?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország