Mi itt ingyenes szingli programot szervezünk

  • társkereső programok
  • /
  • 2019. május 16.

Mi itt ingyenes szingli programot szervezünk

Mi itt újra egy teljesen ingyenes szingli programot szervezünk a komoly kapcsolatra vágyó párkereső közösségünk számára! Ahogyan az online működő Első Találkozás társkereső oldalunk használata is díjmentes, úgy az egyedülállóknak indított ismerkedős rendezvényeinken is részt vehet bárki. Ha érdekel egy szuper jó társkereső program és szívesen csatlakoznál hozzánk, csak olvass tovább...

Mikor fogunk találkozni? 2019.05.26 (vasárnap) 11:00 és 11:15 perc között

Hol fogunk találkozni? Siófokon a vasútállomásnál levő parkoló mögötti parkban

Mennyibe kerül a részvétel? Teljesen ingyenes minden egyedülálló számára

Hogyan tudsz jelentkezni? A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit így tudsz megtenni:

  1. Kattints a nagy rózsaszín gombra, ami a regisztrációt illetve a belépést követően itt fog majd megjelenni.
  2. Kattints a "jelentkezem" gombra és ellenőrizd, hogy a listában megjelent a neved
  3. Like-old és oszd meg ezt a cikket, hogy minnél többen tudjanak majd a programról

Hogyan törölheted a jelentkezésed? A belépést követően kattints itt a "mégsem megyek" gombra

Hányan és milyen életkorúak szinglik vesznek részt a programon? A jelentkezési oldalon bármikor megtekintheted kik fognak részt venni a rendezvényen

További infók a szingli rendezvényről:

Aki Pestről vonattal jön, annak 9.15-9.30 között Kelenföld vasútállomás 3. vágány. A vonatjegyet mindenki magának vásárolja meg.

A siófoki találkozót követően döntünk, hogy mit szeretnénk csinálni. Lehetőségek: Egymás szemébe nézés-beszélgetés, séta, víztorony kilátójába felmegyünk, körül nézünk (itt le lehet tudni a kávé meghívásokat), ellátogatunk az 5 km-re levő kis állatkertbe (belépő 1000 Ft/ fő), lesétálunk a partra. Pokrócok leterítése után mindenki előveszi elemózsiáját, ha hozott olyat, akkor bedobja a közösbe! A jóízű falatozás közben lehetőség van a kötetlen csevegésre. Miután jóllaktunk, játszunk és vicces-tréfás feladatokat oldunk meg közösen. Lesznek igazán egyszerű feladatok, nehezebbek és bevállalósak is.

A jókedv garantált, hiszen azért találkozunk, hogy jól érezzük magunkat. Ha többen jöttök el, akkor nagyobb az esély a pártaláláshoz. A fiúk udvarolhatnak, a lányok fogadhatják. Ha akartok külön is vonulhattok, de ha a többiek támogatása kell, akkor akár segítünk is. Mindezt tét nélkül kötetlenül és ingyenesen az Első Találkozás társkereső szervezésében!

Szeretettel várunk mindenkit!

Ismerkedj komolyan az Első Találkozás társkeresőn
Ismerkedj komolyan az Első Találkozás társkeresőn

Az Első Találkozás közössége korábban is szervezett már társkereső programokat, ezért arra gondoltunk, hogy mi itt és most leírjuk a korábbi véleményeket és tapasztalatokat a találkozókkal kapcsolatban. A hagyományos ismerkedős alkalmakon leginkább a természetbe szeretünk menni. A kezdeti bemutatkozásokat követően mindig gyorsan beindulnak a beszélgetések. Érdekes életutak, izgalmas történetek és sok-sok vidámság valamint a játékok, ami a résztvevőket egy jó kis csapattá kovácsolja a társkereső rendezvények végére. Az ismerkedős hétvégi programot követően, esetenként kialakulnak kölcsönös szimpátiák és kémiai vegyületek is, így a továbbiakban a jelentkezők egy részének már páros formában folytatódnak a randi programok. Nagyjából erről szól a történet...

Ahogy ígértük, mi itt egy kicsit visszakanyarodnánk a véleményekhez. A párkeresőink szerint mind az online mind pedig a személyes társkeresésnek is megvan a maga helye és varázsa, mivel úgymond kiegészítik egymást. Egy komoly kapcsolatok kialakulását támogató társkeresőn, mint például az Első Találkozás, sokféle érdekes emberrel lehet üzenetváltásokba és csevegésbe elegyedni és egy jó előszűrő segítségével 1-2 levélváltást követően már eldönthető, hogy szeretnénk-e tovább folytatni egymás megismerését. A szingli programokon pedig a személyes ismerkedés kerül majd előtérbe, azaz itt nem támaszkodhatunk kizárólag egy jól beállított fotóra, itt már a személyes varázsra és a jó kommunikációs képességekre is szükség van. Egyáltalán nem kell nagy dolgokra gondolni, csupán érdeklődésre, kíváncsiságra és a közös témakörökre.

Mi itt elmondjuk a véleményeket
Mi itt elmondjuk a véleményeket

Az Első Találkozás nem is olyan régen kezdett neki az egyedülállóknak szóló hétvégi programok szervezésébe. Nagy Köszönet és 1000 hála Csillának, aki folyamatosan segítkezik a programok lebonyolításában és kivitelezésében, valamit szuper jó játékokat talál ki azért, hogy mindenki jól érezze magát a szingli rendezvényeinken. De milyennek is kellene lennie egy programszervező társkeresőnek? A mi véleményünk szerint elsősorban ingyenesnek, azért hogy senki elől se vegyük el a lehetőséget az ismerkedéstől.

Ha Te is így gondolod, írj egy kommentet a cikk végénél. Köszönjük!

Másodsorban érdekesnek és egyedinek. Arra törekszünk, hogy az Első Találkozás közösség a számára változatos programokat és választékos ismerkedős helyeket válasszunk, így azok akik rendszeresen látogatják a társkereső programjainkat újból és újból izgalmas élményekkel is gazdagabbak lesznek. Úgy gondoljuk, hogy a hagyományos társkeresés és a online ismerkedés kombinációja, mint egyfajta hibrid és modern megoldás hozza el a társkeresőink számára a komoly és igényes kapcsolat kialakulásának a lehetőségét. Ha érdekel a közösségünk, gyere és regisztrálj egy valóban 100%-osan ingyenes társkeresőre.

Első Találkozás a programszervező társkereső
Első Találkozás a programszervező társkereső

Gondolom mindenki kíváncsi arra, hogy milyen szingli programok várhatók még 2019-ben. Mi szeretjük a meglepetéseket és úgy gondoljuk hogy Te is, ezért csak egy-két érdekességet emelnénk ki. Tervezgetünk egy szuper jó egy szingli party megrendezését, ahol is az egyedülállók az eddig megrendezésre került szabadtéri társkereső programoktól eltérően, egy igényes budapesti helyen ismerkedhetnének egy kis retro-diszkós feeling-el karöltve. Természetesen a szingliknek meghirdetett hétvégi programsorozat is folytatódni fog főváros melletti helyszíneken is, mint például Győr, Debrecen vagy Szeged. Kalandra fel! Regisztrálj az oldalra és gyere el az Első Találkozás által szervezett hagyományos társkereső programokra.

További szingli programok 2019-ben
További szingli programok 2019-ben

Csilla és Balázs


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102