Mi itt ingyenes szingli programot szervezünk


Mi itt ingyenes szingli programot szervezünk

Mi itt újra egy teljesen ingyenes szingli programot szervezünk a komoly kapcsolatra vágyó párkereső közösségünk számára! Ahogyan az online működő Első Találkozás társkereső oldalunk használata is díjmentes, úgy az egyedülállóknak indított ismerkedős rendezvényeinken is részt vehet bárki. Ha érdekel egy szuper jó társkereső program és szívesen csatlakoznál hozzánk, csak olvass tovább...

Mikor lesz? 2019. november 24-én, vasárnap.
Hánykor várunk téged? 10:00-kor a múzeum előtt.
Hol fogunk találkozni? Vasarely múzeum 1033 Budapest, Szentlélek tér 6.
Mennyibe fog kerülni? A részvétel teljesen ingyenes, a múzeumi belépő 1400 Ft/fő fizetendő

Kinek szól ez a találkozó?
Azoknak, akik szeretnek múzeumban sétálni és közben jókat beszélgetni! Akik szeretnének ismerkedni. Hisz ez is egy lehetőség, hogy párt találj magadnak! Minél többen vagyunk, annál nagyobb az esély hogy egymásra talál két ember! Mindenkinek, aki az Első Találkozás társkeresőjén regisztrált! Azoknak, akik szeretnének a másik ember szemébe nézni, hisz a szem a lélek tükre. Akik nem szeretnek levelezni!
Hogyan zajlik ez a találkozó?
Határozd el, hogy akarod! Tedd magad szabaddá a megadott időpontban! Aztán ha jelentkeztél, gyere is el hiszen ez már egy ígéret és ha nem vagy ott, akkor sajnos az jön le, hogy nem vagy megbízható! Ha nem vagy ott mi akkor is jól érezzük magunkat!

Ha még nem vagy tag, akkor az ingyenes társkereső regisztrációt követően tudsz jelentkezni az eseményre.

Egy újabb lehetőség arra, hogy ne töltsd egyedül a képernyő mögött a napodat. Ha eljössz, akkor találkozhatsz emberekkel. Nem kell a gombokat nyomogatva kommunikálnod. Az élő szó varázsa és az egymás szemébe nézés öröme vár Téged! Kötetlenül, oldott hangulatban, lehetsz köztünk. Elsősorban érezd jól magad. Ne görcsölj rá arra, hogy most udvarolnod kell. Ne arra gondolj, hogy megfelelek-e a másik félnek, csak egyszerűen legyél ott és hagyd magad "sodródni az árral" !

És néhány szó hozzád, aki érdeklődsz a program iránt. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha tényleg el is jössz! Ne felejtsd el, hogy mi megtisztelünk téged azzal, hogy szervezzük a programot, feláldozzuk a szabadidőnket és azzal is megtisztelünk Téged, hogy időben ott leszünk. Ezért kérünk téged, hogy Te is tisztelj meg azzal minket, hogy időben odaérsz!

A cikk végén megtekintheted a korábbi társkereső programokat is, előtte pedig megtudhatod mi fog történni a randiséták során, hogyan ismerkedj élőben és hogyan lehetsz sikeres a társkereső rendezvényeken. Ha kipróbálnád az élmény alapú randikat és az online oldalak mellett személyesen is ismerkednél, akkor neked is itt a helyed!

Az Első Találkozás közössége korábban is szervezett már társkereső programokat, ezért arra gondoltunk, hogy mi itt és most leírjuk a korábbi véleményeket és tapasztalatokat a találkozókkal kapcsolatban. A hagyományos ismerkedős alkalmakon leginkább a természetbe szeretünk menni. A kezdeti bemutatkozásokat követően mindig gyorsan beindulnak a beszélgetések. Érdekes életutak, izgalmas történetek és sok-sok vidámság valamint a játékok, ami a résztvevőket egy jó kis csapattá kovácsolja a társkereső rendezvények végére. Az ismerkedős hétvégi programot követően, esetenként kialakulnak kölcsönös szimpátiák és kémiai vegyületek is, így a továbbiakban a jelentkezők egy részének már páros formában folytatódnak a randi programok. Nagyjából erről szól a történet...

Ahogy ígértük, mi itt egy kicsit visszakanyarodnánk a véleményekhez. A párkeresőink szerint mind az online mind pedig a személyes társkeresésnek is megvan a maga helye és varázsa, mivel úgymond kiegészítik egymást. Egy komoly kapcsolatok kialakulását támogató társkeresőn, mint például az Első Találkozás, sokféle érdekes emberrel lehet üzenetváltásokba és csevegésbe elegyedni és egy jó előszűrő segítségével 1-2 levélváltást követően már eldönthető, hogy szeretnénk-e tovább folytatni egymás megismerését. A szingli programokon pedig a személyes ismerkedés kerül majd előtérbe, azaz itt nem támaszkodhatunk kizárólag egy jól beállított fotóra, itt már a személyes varázsra és a jó kommunikációs képességekre is szükség van. Egyáltalán nem kell nagy dolgokra gondolni, csupán érdeklődésre, kíváncsiságra és a közös témakörökre.

Mi itt elmondjuk a véleményeket
Mi itt elmondjuk a véleményeket

Az Első Találkozás nem is olyan régen kezdett neki az egyedülállóknak szóló hétvégi programok szervezésébe. Nagy Köszönet és 1000 hála Csillának, aki folyamatosan segítkezik a programok lebonyolításában és kivitelezésében, valamit szuper jó játékokat talál ki azért, hogy mindenki jól érezze magát a szingli rendezvényeinken. De milyennek is kellene lennie egy programszervező társkeresőnek? A mi véleményünk szerint elsősorban ingyenesnek, azért hogy senki elől se vegyük el a lehetőséget az ismerkedéstől.

Ha Te is így gondolod, írj egy kommentet a cikk végénél. Köszönjük!

Másodsorban érdekesnek és egyedinek. Arra törekszünk, hogy az Első Találkozás közösség a számára változatos programokat és választékos ismerkedős helyeket válasszunk, így azok akik rendszeresen látogatják a társkereső programjainkat újból és újból izgalmas élményekkel is gazdagabbak lesznek. Úgy gondoljuk, hogy a hagyományos társkeresés és a online ismerkedés kombinációja, mint egyfajta hibrid és modern megoldás hozza el a társkeresőink számára a komoly és igényes kapcsolat kialakulásának a lehetőségét. Ha érdekel a közösségünk, gyere és regisztrálj egy valóban 100%-osan ingyenes társkeresőre.

Első Találkozás a programszervező társkereső
Első Találkozás a programszervező társkereső

Gondolom mindenki kíváncsi arra, hogy milyen szingli programok várhatók még 2019-ben. Mi szeretjük a meglepetéseket és úgy gondoljuk hogy Te is, ezért csak egy-két érdekességet emelnénk ki. Tervezgetünk egy szuper jó egy szingli party megrendezését, ahol is az egyedülállók az eddig megrendezésre került szabadtéri társkereső programoktól eltérően, egy igényes budapesti helyen ismerkedhetnének egy kis retro-diszkós feeling-el karöltve. Természetesen a szingliknek meghirdetett hétvégi programsorozat is folytatódni fog főváros melletti helyszíneken is, mint például Győr, Debrecen vagy Szeged. Kalandra fel! Regisztrálj az oldalra és gyere el az Első Találkozás által szervezett hagyományos társkereső programokra.

További szingli programok 2019-ben
További szingli programok 2019-ben

Csilla és Balázs


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102