Milyen változásodról észlelted, hogy javította-rontotta az ismerkedésed?

indította: Tibcsi
Kati
Kati küldte
március 16. 19:39

Az első társkereső randi után még az oldalról /egy másik/ is töröltem magam, mert azt gondoltam, hogy nem nekem való ez a levélben, fényképen szimpatikus emberekkel való találkozás. Mert életben nagyon más volt, és azt sem akartam, hogy valaki ugyan ezt gondolja rólam. Nagy álmodozás után elég rossz volt az ébredés. Eltelt pár hónap és én visszamerészkedtem, és most úgy gondolom, nem kell ennyire véresen komolyan felfogni. Ha nem jön össze semmi gond legalább volt egy jó este, délután, új emberrel beszélgettem, ismertem meg miről mit gondol.És a pakliban benne van az is, hogy valakivel lesz második és sokadik randi is.

1
Mária
Mária küldte
március 16. 19:02

A belső hozzáállásom tudja rontani is és javítani is az ismerkedési esélyeimet, ezért jó ha tisztában vagyok vele, hogy mit hiszek mélyen belül is :) Korábban, amikor elfogyott a türelmem a randikon megjelenők és az én össze nem illőségem miatt, akkor nem tudtam tovább folytatni sem a keresést, sem a randizást. Szóval ez is olyan mint az élet egyéb dolgai: fontos, hogy miben hiszek, hogyan állok hozzá és az is fontos, hogy összhangban legyek a saját sorsommal, a dolgok időszerűségével is (mert ott és akkoriban hiába erőltettem, az nem az én erre kiszabott időm volt, de erre csak utólag jöttem rá).

Tibcsi
Tibcsi küldte
március 15. 11:23

Milyen belső, külső változásodról észlelted, hogy javította v. rontotta az ismerkedésed? A változás szándékos volt, esetleg véletlen? Tettél érte, tettél ellene?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország