Mit gondolsz ha egy nő ír egy férfira először?

indította: Zsuzsa
Andrea
Andrea küldte
június 16. 21:53

Valóban semmi kivetni való nincs benne ha a nő kezdeményez. Csak éppen elveszi a férfitól a vadászat örömét. A küzdést hogy neki kell az a nő. A nő pedig apró jeleket ad és bátorít.

1
Lajos
Lajos küldte
június 15. 14:10

Én személy szerint pontosan ezt gondolom: - Felkeltettem valaki érdeklödését? Szebb vagyok, mint gondoltam... Ilyen nagy elismerésre nem is számítottam...

Reni
Reni küldte
június 15. 07:00

Szia Kedves Zoltán. Én a saját tapasztalatomat és gondolataimat irtam le, ahogy én megélem és gondolom.Nyilván én nemtudhatom, hogy kinek mi jár a fejébe, mit miért tesz vagy nem tesz. Nem hiszem, hogy akiket én emlitettem mind introvertrált lenne, nincs az adatlapjukra feltüntetve. Nehéz szűrni kép alapján, hogy ki milyen igazán és ez nagyban nehezíti a dolgokat. Legyen szép napod.

Zoltán
Zoltán küldte
június 14. 21:41

Szia Reni! Nem ilyen egyszerű, ahogy te gondolod. Introvertalt vagyok és a testbeszédet sem értem. Nem működik az antennám. Nem vagyok ezzel egyedül. Ebben az évben 3-4 itteni hölgyet szivecskéztem, kettőnek írtam is. Egy hét alatt egyik a fáradságot sem vette, hogy olvassa, amit írtam. A másik olvasta, nem reagált semmit. Hogy ezt miért írom így le? Egyszerű. Olvastam a fórumot és úgy döntöttem, mégis ráírok arra, aki szimpatikus. Kár volt. Legalábbis értelme semmi. Ennyi bevezető után. Az ex nejemet úgy ismertem meg, hogy ő kezdeményezett. Nem vettem addig a lapot, amíg a haverok nem szóltak, hogy "te hülye, tetszel neki"... Közel 20 évig voltunk együtt, 3 lányunk van. És nem én hordtam a szoknyát, sem a papucsot. Szokták nézegetni az adatlapom, de csak egyszer. Gondolom, kíváncsiak, ki ez a... aki ekkora.... ír. Nem nézegetik nemhogy 5-6 alkalommal, de kétszer sem. De ezt már nem csak én, mások is többször leirták itt

László
László küldte
június 14. 21:10

Nem ítélem el,de sajnos én ilyet még nem éltem meg. Nyílván ráírhat, érdekelheti. Ő dönti el kit válal be magának. Én is olyat hívok egy szelet tortára... akinek a kisugárzása kíváncsivá tett.

Ildikó
Ildikó küldte
június 14. 11:30

Én úgy vagyok ezzel a kérdéssel , ha valaki szimpatikusnak tűnik igen is rá írok egy próbát megér nincs benn semmi kivetni való szerintem ha egyéb nem alakul egy kellemes beszélgetőpartner egy barát akárkiben rejtőzhet ha szerelem nem is alakul ki a csevegésből no és van eset, hogy a megérzéseimre hagyatkozom ha első pillantásra megfog az illető

1
Reni
Reni küldte
június 14. 07:52

Sok ember tipus van. Van az a férfi, aki szeretne maga kezdeményezni itt, irásban, de a nő megelőzi és máris érdeklődését veszti Aztán van az a férfi, akinek noszogatás megerősités kell, hogy merjen lépni, ők szivesen veszik, ha a hölgy kezdeményez, de vajon ha kapcsolat lesz belőle, akkor is mindig a nő lesz az irányító? 🤔Biztos ilyen is van, van akinek ez jön be. Én is kezdeményeztem már írásban bevallom, de meg is bántam. Ha kölcsönös a leskelődés, igenis szedje össze magát a férfi és kezdeményezzen. Ha nem ír ne is kukkolgasson naponta 5-6xor,annak mi értelme?

5
Mihály
Mihály küldte
augusztus 17. 19:41

Teljesen normális .Hisz mind ketten keresnek valakit.Így 50 százalékkal nől az esély arra hogy találnak is :)

János
János küldte
augusztus 16. 11:34

Szerintem a mai modern világban, már nincs semmi jelentősége. Sok ismerősöm úgy találtak egymásra, hogy a nő kezdeményezett. Hajrá hölgyek......😉🙂

Alpár
Alpár küldte
augusztus 15. 21:02

Nagyon határozott személyiség lehet az a hölgy, s pontosan tudja, mit szeretne, hogyha már meg is szólít. Valószínűleg százszázalékos elképzelése van arról, hogy hol, milyen típusú emberrel és mit szeretne. Eziránt pedig mindent megtesz, s nem hajlandó csak úgy várakozni, hogy majd lesz valahogy, sem pedig egy talánba nem megy bele. Az a személyiség, aki egyenes vonalon megpróbál minden tőle telhetőt, hogy nyélbe üsse elképzeléseit.

1
Tímea
Tímea küldte
augusztus 15. 17:26

Hát...mivel Mr. Darcy-k már nincsenek, kénytelen az ember lánya lehúzni a selyemkesztyűt, felgyűrni a brokát kabátka ujját és rácsapni a billentyűzetre :) Szívesen kezdeményezek egy szimpatikus jelöléssel, de az első mondatig kivárok. Nem azért, mert vintage lelkem van, meg a "férfinak kell kezdeményezni" baromságért, hanem azért az első mondatért...azert az egy különleges, humoros és szívmelengetően karakteres első mondatért. 🙂 Amit elolvasok tízszer, mire válaszolok, mert annyira tetszik. De ilyen nagyon ritkán van. 😞

1 6
István
István küldte
augusztus 07. 22:04

Ha szimpatikus neki egy férfi, akkor szerintem semmi rossz nincs benne. :)

3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország