Mit mutat a testbeszéd az első találkozáson?

indította: Balázs
Mária
Mária küldte
május 10. 10:26

@Péter: Nem érdemes magunkra venni a másik fél döntésének súlyát, mert az sok esetben személy szerint nem is nekünk szól, hanem az illető neveltetésének, elvárásainak, gondolatainak, álmainak, személyes érettségének megnyilvánulása. Én is figyelek a testbeszédre, ami nagyon árulkodó, de szerencsére a férfiak sokkal őszintébbek, sokkal nyíltabbak, ki is mondják a véleményüket, érzéseiket.

Péter
Péter küldte
május 10. 08:10

Én a múltkor simán odamentem 2 lányhoz, beszélgetni kezdtem velük és nem is kerülték a szemkontaktust, nem is fordultak el sőt nem is jöttek a tartsuk a másfél métert dumával, még a maszkot is levette, amelyiken az volt. Mégis tudtam én, hogy a vége felé azért mondja az egyik, hogy neki írt az anyja, mert valahogy le akartak rázni. Megkérdeztem a nevüket, az egyik simán rávágta, a másik meg hirtelen nem tudott mit hazudni, úgyhogy hosszú volt a szünet, aztán kibökött egy nevet, ilyet szól annyira annyira zavarba jött. Testbeszédre figyelni és megfelelően reagálni amúgy meg teljesen képtelen vagyok. Nekem marad az, hogy mesélek egy viccet és meg is érintem a csajt párszor, de még ezek sem jutottak eszembe egyszer sem, de az sem, hogy írjam a tenyeremre.

Péter
Péter küldte
május 09. 18:11

@Richard. Sejtettem valamit, viszont sokat beszélt, elrepült az a 3 óra. Akkor vált számomra bizonyossá a dolog, amikor elköszönt. A testbeszédéből egyértelmű volt, de szóban nem mondta ki. Alig alig volt szemkontaktus. Utólag rákérdeztem, hogy mi volt a probléma? Nem volt meg a kémia részéről és nem akart megbántani.

Richard
Richard küldte
május 09. 18:01

@Péter: És ez a 3 óra alatt egyszer sem érződött?

Péter
Péter küldte
május 09. 17:37

Sok minden megtudható a testbeszédből. Belenéz-e a szemembe, vagy kerüli a tekintetem, zavarban van-e? Igazgatja a ruháját, a hajával vacakol, hogyan tartja a kezeit, összekulcsolva, vagy érdeklődőan, hátra téve, nyugodtan ül-e, vagy izeg-mozog, stb. Mind mind árulkodó jel a dolgok alakulásáról...fogadja-e az üdvözlő puszit, vagy a kezét nyújtja? Tavaly volt egy kellemetlen szituációm. Majd 3 órát beszélgettem egy lánnyal első randin azért ez egész jó. Sok mindenről beszélgettünk, jól éreztem magam. Amikor elköszöntünk ő úgy távolodott el tőlem, mintha valami gnóm rondaság lennék, és olyan lekezelően tekintett rám, mintha megtiszteltetés lett volna nekem, hogy beszélhettem vele...Időt sem adott, hogy reagáljak, bár gondolom úgyis tisztában volt, hogy elég érzelmes, magamnak való lélek vagyok. Pár hétig nagyon ki voltam készülve, de aztán rájöttem, nem ér az egész annyit, hogy búslakodjak...ez van.

Dani
Dani küldte
május 05. 11:06

Szerintem is sok minden megtudható a testbeszédből. Szemkontaktus, kézmozdulatok, láb tartása, arckifejezések. Sokszor ezek többet mondanak, mint a szavak. Keresztbe tett lába, ölbe tett kéz, ezek zárkózottságot vagy távolságtartást jelentenek például. Ha kerüli a szemkontaktust annak is oka van. Saját tapasztalatom szerint azok fordultak el beszéd közben, akiknek titkolni valójuk volt.

1
Tamara
Tamara küldte
május 05. 09:48

A testbeszéd mindent elárul. A másik ember gesztusainak,mozdulatainak megfigyelése sokat elárul az illető érzelmeiről,szándékairól. Ahogy áll,ahogy kulcsolja a kezét,mind elárulja,mennyire érzi magát kényelmesen és kellemesen a randin. A testbeszéd pedig elárulja,hogy lesz-e második randi. Ha a partner elfordul tőlem,kerüli a szemkontaktust,ez mind arra utal,hogy nem lesz következő találkozó.

1 1
Zoli
Zoli küldte
május 04. 23:00

Én pl. mindenképp. Amikor első randira megyek egy hölggyel,igyekszem jól megfigyelni a testbeszédét,mert abból nagyon sok minden kiderül és esetleges fölösleges köröket tudok magamnak megspórolni. Leszűrhető belőle,hogy a másik fél érdeklődik-e,vagy mennyire érdeklődik írántunk.

1
Balázs
Balázs küldte
május 01. 21:27

Az első randin szoktál figyelni a testbeszédre? Szerinted milyen jelekre érdemes figyelni és miből, mire lehet következtetni? 😏

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország