Mit tegyünk akkor, amikor nem keres a másik

indította: Balázs
Zoltán
Zoltán küldte
május 14. 21:28

@Éva: Szia! Ahogy mondod! Tutira ment! 😂 De hát ilyen a szerelem...😂 Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a fordított pszichológiát gyakorolja. Tudod? Mikor annyira akár engem, hogy inkább letílt! 😂 Pedig hidd el, mély nyomot hagyott bennem a Vele való csevej. Biztos ezért nem emlékszem az utólsó mondatomra.... 😂😂

Éva
Éva küldte
május 14. 20:46

@Zoltán: Szia! Biztos ami biztos jeligére🤣🤣

Zoltán
Zoltán küldte
május 14. 18:40

@Éva: Helló...! 😏 A történethez az is hozzá tartozik hogy a beszélgetést én kezdeményeztem. Már volt régebben hogy ráírtam, akkor egyértelműen elutasított.De tényleg nem emlékeztem már rá. Mikor volt az már! Csak megláttam(ámbár ismerős volt), és tetszett. (Ismételten😂😂) De most tutira ment! Letíltott... 😂😂

Éva
Éva küldte
május 14. 18:04

Semmit nem lehet tenni,ha nem keres a másik. Megyünk tovább az úton, s keressük tovább a Nagy Őt!😊😊

Éva
Éva küldte
május 14. 18:02

@Zoltán: Szia! Ez nagyon jó🤣🤣 A hölgy sem tudta mit akar🤣🤣

Zoltán
Zoltán küldte
május 14. 15:15

Sziasztok! Azt amit a néhai Flipper Öcsi nagy sikerrel elénekelt anno: Arrivederci Amore (klippel érdemes meghallgatni!)

Zoltán
Zoltán küldte
május 14. 14:02

Sziasztok! Ohh! Van egy mai tapasztalatom, eme csodálatos témában. 😁 Egy-két levélváltás után, nem jön a válasz. Oksa. Eltelik pár nap, semmi. Ilyenkor üzenet törlése. El kell fogadnom hogy érdektelen vagyok számára. Majd egy pár nap múlva, random módon rám ír, hogy fejtsem ki az utólsó mondatot az utólsó üzimbe. 😂😂Hát tényleg pont arra emlékszem...😂 Írtam hogy fogalmam sincs mi volt az, ugyanis töröltem az üziket. De ha bemásolja, szívesen kifejtem neki. Erre a válasza:No comment. Értitek? 😂 Úriemberhez méltóan, sikeres párkeresést kívántam Neki...

Matild
Matild küldte
május 09. 09:44

Sajnos már a több éves barátságok is így tűnnek el a süllyesztőbe! Tovább megyek a családi kötődések is így mennek tönkre. nem vesszük észre ha a másikat valamivel megbántjuk! A reakciója erre a szó nélküli eltűnés! Senki - de senki nem jár utána lehet az "barát , családtag" hogy az a másik ugyan miért tűnt el az életünkből!? Ezeket a jelenségeket kellene kiküszöbölni az érdeklődéssel: Hol vagy , mi van veled? Miért tűntél el? mit vétettem ellened? stb

Erika
Erika küldte
augusztus 19. 22:29

Kár is ragozni, aki nem keres, annak nem vagy fontos és nem akar semmit. Ennyi!

2
Zoli
Zoli küldte
augusztus 19. 21:42

@Beáta: "Ha nem ír, nem telefonál az annak a jele, hogy talált valaki mást, aki jobban megfelel annak az ideálnak, akit keres." Vagy csak kiderül számára, hogy akivel eddig ismerkedett, az nem felel meg az elvárásainak így megszűnik iránta az érdeklődése.

Zoli
Zoli küldte
augusztus 19. 21:38

@Judit: "Tiszteletben tartom a döntését..." Mindegy, ha nem tartod tiszteletben, akkor is elmegy.

Évagabriella
Évagabriella küldte
augusztus 07. 10:21

Ha írnak nekem , vagy netán még randi is volt...., mindenképp írok v. üzenek (szerintem ez így fair )

3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország