Mivel töltöd szívesen a szabadidődet társkeresőként?

indította: Péter
Péter
Péter küldte
május 20. 05:47

Félig-meddig szívesen felújítom a szobát és áthúzom a vezetékeket is.

1
Ildikó
Ildikó küldte
május 19. 20:31

Sziasztok ! Mivel olyan a munkakörökben dolgozom , hogy egész nap ülő munkát végzek , így otthon alig várom hogy kimozduljak a szabad levegőre , szívesen kerteszkedem , szeretem a virágokat ,a veteményes kertet gondozni ez megnyugtat , és feltöltődés ad. Ha tehetem sokat kerékpározom , történelmi regényeket sokat olvasok. Van két cica a háznál ők rengeteg örömet okoznak. Volt egy időszakom amikor goblein képeket varrtam .De most hogy a vírus ideje alatt , hogy nem volt lehetőség kimozdulni otthonról , sokat meditáltam , volt idő átértékelni sok mindent , és változtatni .

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
május 16. 20:18

Sziasztok. Nem csak társkeresőként, anno is nagyon sokat rajzoltam, írtam (naplót, majd gyermekeimnek esti mese gyanánt apróbb történeteket írtam). Életem része volt mindkettő kifejezésmód.🙂 Aztán ez valahogy a mindennapok szürke homályába veszett. Tavaly volt egy megmagyarázhatatlan érzés, hogy újra tollat kell fognom (átvitt értelemben, hisz laptopon és web oldalon írok).Könnyen felvettem a régi fonalat, hihetetlen jó érzés volt bennem az első szösszenet végére tett pont után. 🙂 S nemrég/ pár hónapja egy régi rajzom került elém. Gyermekeim gyerekszobáját díszítő festményem volt. Kíváncsian nyúltam a ceruza után, van -e még bennem varázslat . Van.😊 Igaz most inkább a zentagle stílus vonz,- órákig tudok egy egy rajz felett ülni. Szóval e két dolognak szentelem javarészt az időm.

3
Zsuzsanna
Zsuzsanna küldte
május 15. 17:16

Sziasztok! A tavaly óta megnövekedett "énidő" hasznos eltöltésére törekszem, amihez még egy koronát is felrakott ez a vírus, 9. hete homeoffice-ban vagyok. Az olvasásra ritkán jutott idő, most pótolom a hiányosságokat. Sokféle zenét hallgatok a komolyzenétől kezdve a keményebb műfajokig. Tavaly januárban belefogtam egy "átváltoztatlak" saját programba, így a szabadidőm es része a napi edzés, akár bent, vagy kint a szabadban. Kerékpározás, gyaloglás, táv időre. Mivel anno versenyszerűen sportoltam, ennek megvalósítása nem volt nehéz, csak az élet eddig nem ezen a pályán vitt. Fejlesztgetem a saját honlapomat. 10 éve írok verseket, mindenféle témában, melyeket hozzáértők és laikusok is olvasnak, értekelnek. Ebben az időszakban erre most jut idő, és téma is van bőven. Szeretek főzni, és naponta úgy készítek el mindent, hogy fotóköteles. :) . Ez egyfajta hobby is nálam. A fenn maradó idő pedig, meditáció, önismeretszerzés, - ki vagyok én? és mit is szeretnék igazán - beszélgetés a családommal, gyermekeimmel,barátnővel, és hát itt a chatben több kedves és szimpatikus emberrel.

1
Péter
Péter küldte
május 15. 16:55

Na, örülök, hogy vagytok páran történelem kedvelők.😄 A családfa kutatás érdekes terület. Nagyapám unokaöccse végzett kutatásokat és tőle tudtam meg, hogy az egyik ősöm Nagycenken szolgált mint református lelkész az 1800-as évek közepén. Tolnay Antalnak hívták és személyesen ismerte gróf Széchenyi Istvánt.

Zsolt
Zsolt küldte
május 15. 15:54

Sziasztok! Eddig még csak olvasója voltam a fórum témáknak, mert a szabadidőm kevés a munka és a tanulás mellett. Jó olvasni, hogy mások is érdeklődnek itt az oldalon a történelem iránt. Mivel jelenleg is történelmet tanulok mesterszakon, így nekem az egyik hobbim a kutatás és a keresés. Mostanában leginkább a családfa kutatások és a diploma munkámmal kapcsolatos kutatások teszik ki az időm nagy részét. Természetesen emellett még próbálok odafigyelni az egészségemre, úgyhogy a mozgás mellett a sütés és főzés is ki tud kapcsolni. Hiszen, ép testben ép lélek :)

1
Péter
Péter küldte
május 15. 08:43

@Péter: Nagyon klassz hobbi, én is szeretem! :)

Péter
Péter küldte
május 15. 06:52

Hű Péter, de lennék a múzeumban a leletek tanulmányozásában segédkeznék. Még nem mondtam le arról, hogy olyan munkám lenne, ahol régészeti leleteket leltározok, tanulmányrajzokat készítek róluk. Rekonstruálni pl egy honfoglalás-kori kardot, páncélinget. Felépíteni egy földbe vájt veremházat.

1
Péter
Péter küldte
május 14. 20:25

Sziasztok! Heti háromszor elhanyagolható tömegű súlyzókkal erőlködöm, a szombat az egész napos bringázásé, vasárnap háztartási nap, ilyenkor szoktam pl. előre főzni a következő hétre (fagyasztok), kenyeret sütni, stb. A denevérpestis az idény elején megakasztotta az kezdő régészeti programjainkat, ilyenkor már szoktak lenni ásatások, terepbejárások, lelőhely-lehatárolások, a múzeumban leletekkel bíbelődés, ilyesmi. Most ez kicsit tolódik. Gyerekkorom óta mindig olvasok valamilyen könyvet, olyan nincs, hogy épp nincs könyvem, amit - ha máskor nem is, de reggeli kávé közben - bújhatnék. Rendszeres program Palika kutyám napi lemozgatása és eü. sétái is. Barátaimmal harmadik éve munkával és néha mással is segítünk egy családot (csípőprotkós fiatal anyuka három gyerekkel, egyedül), itt folyamatos házfelújítás volt-van leginkább, ami most szünetel. Fát aprítani én jártam, amit nem függesztettem fel, mert vírus ide vagy oda, edniük csak kellett. :) Nagyjából így.

1 3
Irén
Irén küldte
május 14. 19:46

Sziasztok! Mivel nem vagyok egy bonyolult lélek, én a szabadidőmet is egyszerű módon szoktam eltölteni. Ha tehetem, akkor mindig kimegyek a szabadba, főleg ha már egy kicsit ebb az idő, és szépen süt a nap. Szerencsére olyan helyen lakom, ahol azért lehet zöld területet is találni. Van hogy csak sétálgatok, de nagyon szeretek pl. biciklizni, pingpongozni, tollasozni, stb.. Meg van még egy labdajáték, amire bármikor rá lehet venni, de azt nem írom le Nektek, mert úgysem hinnétek el. 😊 Vagy pl. nyomon szoktam követni a két kedvenc sportágam, a tenisz és a foci élő közvetítéseit a tv-ben. Persze elsősorban a kedvenc csapatom, és a kedvenc játékosaim meccseire igyekszem időt szakítani. Ezek annyira ki tudnak kapcsolni, hogy egy időre teljesen elfelejtem minden gondomat. Meg persze van még pár dolog, amit szeretek/szeretnék csinálni a szabadidőmben, csak az a helyzet hogy egy ideje elég kevés van belőle. Na de nagyon remélem, hogy lesz ez másképp is.

3
Péter
Péter küldte
május 14. 11:21

Sziasztok! Mindenkinek van több kevesebb szabadideje. Mivel töltitek el szívesen? Tavaly nyár vége óta egyéni vállalkozóként dolgozom, dísztárgyakat készítek megrendelésre. Több éves kemény, megterhelő munkát hagytam ott, hogy időhöz és -lelki feltöltődéshez jussak. Mivel az otthoni munkám egyben a kedvenc szabadidős elfoglaltságom, így igazán örömmel vetem bele magam az új munkákba. Általában épület maketteket készítek, jelenleg egy szélmalmot egyik ügyfelemnek. Rendszeresen konzultálok az interneten keresztül különböző szakmai fórumokon, nemrég Uruguay-ból kaptam elismerő sorokat a munkáimra. Egyik hazai rock együttes énekesének is építek apróságokat, nemrég egy tenyérben elférő villamost. A Balaton közelsége (600 m) egyenes út a másik kedvenc időtöltésemhez, a kerékpározáshoz, futáshoz vagy a közeli szabadtéri edzőpark használatához. Van, hogy olvasni szeretnék, esetleg történelmi kutatómunkát folytatok. Legutóbb az ókori hajóépítésről gyűjtöttem össze anyagot.

4

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország