Napló bejegyzések a társkeresőn

indította: László, 1 hónapja
 • Erika küldte
  január 21. 20:45

  Én itt csak olyan gondolatokat osztok meg, ami egy picit talán kapcsolódik a párkereséshez. De szerintem sokat elárul ez is. Minden más gondolatom és életem története saját személyes blogomban olvasható csak. Irjatok!!! Mindenkinek ajánlom, annak is, aki nem tud bánni a szavakkal, mert nagyon sokat segít!

  4
 • Zoli küldte
  január 21. 19:44

  Sziasztok én sosem írtam naplót bár nagyon sokat gondolkoztam rajta. De mindenképpen jó ötletnek tartom hogy leírjuk az érzéseinket gondolatainkat hiszen ez is egy kifejezési forma és valóban mások is jól megismerhetnek ezáltal illetve ez az önismeret egy gyakorlási fajtája is. Persze az hogy valaki leírja az életét vagy csak gondolatokat oszt meg az mindenkinek a saját döntése. Én ha belekezdenék leírnám az életem pontosan azért hogy minnél tisztább képet kapjon a másik arról hogy miért vagyok olyan amilyen. Persze ebben sok mindenbe bele lehetne kötni hiszen egy ponton túl már mi irányítjuk az életünket( elvileg) ám az életben kicsit másképpen múködnek a dolgok pláne lelki részről. Én így gondolom.

  3
 • Imre küldte
  január 21. 19:04

  Balázs! Nem célom a vita, de szerintem fontos, hogy érdekes dolgokról írjunk, hiszen Irénnel egyetértve én is úgy vélem, hogy ha valaki csupán az időjárásról, a napi háztartási teendőiről, vagy netán a kis unokája vödrének a letörött füléről értekezik, az nem igazán fogja ezzel feldobni senkinek a napját.Nem csak naprakész beszámolókat lehet tartani, hanem leírhatunk olyan gondolatokat is, amiket szívesen megosztunk másokkal. Ha valaki ír, így vagy úgy kitárulkozik, elárul magáról olyan dolgokat, amik egyébként, legalábbis felszínes beszélgetés keretében, nem jönnének elő.Én vállalom minden gondolatom, nem árulok zsákbamacskát, ha valaki nem vevő a stílusomra, annak az írásaim intő jelek, hogy még véletlenül se álljon szóba velem. Azzal, hogy a naplózás kiemelt helyet fog kapni, a "szösszeneteket" nagyobb figyelem fogja kísérni. Van egy olyan halovány sejtelmem, hogy ez engem nem fog érinteni.A Fórumon a hozzászólásaimban igyekszem a tőlem telhető legvisszafogottabb, decens stílusban megnyilvánulni, viszont attól tartok lennének olyan írásaim, amikkel átlépem az üzemeltető ingerküszöbét. Azért talán próbálkozni fogok.Legfeljebb, ha nem sikerül az öncenzúra, majd mások cenzúrázni fognak.

  4
 • Irén küldte
  január 21. 18:17

  Én szoktam is a naplómba írni, meg szeretem is olvasni másoknak a naplóját. Mégpedig azért, mert általa egy kicsit jobban megismerhetjük az adott illetőt. Viszont ha teljesen őszinte akarok lenni hozzátok, akkor be kell vallanom hogy inkább azokat a bejegyzéseket olvasom szívesebben, amelyekben a gondolatairól, az érzelmeiről, az itteni tapasztalatairól, stb.. ír valaki. Most az hogy tegnap, vagy holnap mit fog csinálni a napló írója, az bocsánat, de annyira nem tud lekötni.

  1 3
 • Lajos küldte
  január 21. 17:02

  Rendben.

  1
 • Csilla küldte
  január 21. 16:44

  Én már írtam a naplómba. Nem rendszeresen csak néha. László, néha el szoktam olvasni a naplódat.

  3
 • Balázs küldte
  január 21. 15:58

  Szerintem nem kell hogy érdekes legyen, inkább az a fontos, hogy arról szóljon ami veled történt, amit tervezel, esetleg ami a múltaddal kapcsolatos

  2
 • Lajos küldte
  január 21. 15:08

  En nem tudok semmi érdekesat irni a naploba.

  1
 • Zsuzsa küldte
  január 21. 14:46

  Sziasztok. Szia Balázs. A naplózással kapcsolatban lenne egy kérdésem, javaslatom.... Nem tudom, hol tartasz a napló funkciók fejlesztésével, de nem lehetne pl. nyílt ( mindenki számára olvasható), és zárt/saját ( csak a naplózó engedélyével olvasható) típusokat létrehozni ? Lehet itt is szívesen naplóznék, de nem feltétlen szeretném ha mindenki olvasná... :) Más: a fórumban sokszor szólítjuk meg egymást, esetleg valahogy kiemelni, hogy értesüljön róla akit megszólítanak? hashtag, "kukac jel", vagy más módon... Köszönöm figyelmed. Zsuzsa.

  1
 • Erika küldte
  január 21. 13:42

  Rendszeresen naplózok és nagyon szeretem. Valahol az is sokat elmond a másikról szerintem, az által is jobban megismerheted.

  3
 • Balázs küldte
  január 21. 13:21

  Szia Laci! Van egy jó hírem, néhány napon belül a naplók kiemelt helyet kapnak majd a társkereső oldalon. Ez egy új fejlesztés lesz. Kommentelés és kedvelés is lesz hozzá. Úgyhogy ha van valakinek további ötlete ezzel kapcsolatban, szívesen várom a javaslatokat. 🧚 A kérdésre is válaszolva, szerintem a napló lehetőséget ad arra, hogy egy ismeretlen embert jobban megismerjünk és közelebb is kerüljön hozzánk ezen az online platformon. 🧛

  8
 • László küldte
  január 21. 11:04

  Csaó szoktatok itt a profilotokan a "Napló" rovatba írni?? Ha megnézitek valaki profilját és ír naplót, bele bele olvastok? Jó dolognak tartjátok kiírni mi történt veletek? Ha tehetem rendszeresen irok bele, viszont vissza jelzés jó lenne kik es hányanyan olvasták.

  2


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102