Oltott vagy oltatlan - számít-e a társkeresésnél?

indította: Anna
Csaba
Csaba küldte
december 20. 22:27

@Hajnal: Utódokra? Persze. Nem fog meghalni COVID-ban alig néhány hónaposan. ;)

Hajnal
Hajnal küldte
december 20. 21:45

@Csaba: mind meghalunk, de az oltottak előbb. 😁 Aztán, hogy az utódokra lesz-e vmilyen hatással, senki nem tudja, csak remélni tudjuk, hogy nem. A fegyverekről valszeg igazad van.

2
Csaba
Csaba küldte
december 19. 22:21

@Hajnal: „aki oltott, valszeg meg fog halni” Mondjuk ez igaz! :) Persze, aki nem oltott, az is. Amúgy meg nem élünk olyan világban, ahol ennyire finomkodnak. A 7.62 mm-es lőszer jól látható, nagyon nem is titkolják, meg úgy az összes többi. Épp ebbe az irányba megyünk, nem kellenek ide mindenféle érdekes, alig észrevehető trükkök. Ugyan...

1
Hajnal
Hajnal küldte
december 19. 21:34

@Csaba: ha Zsolt írását elolvasod látszik, hogy az oltás ellenesek azon a véleményen vannak, hogy az oltás egy sterilizációs/népesség csökkentő fegyver. Tehát, aki oltott, valszeg meg fog halni. Ők nem akarnak ilyen társat, főleg azok nem, akik még gyereket is szeretnének. Ezen logika alapján az oltottaknak mindegy, hogy milyen a társuk, kereshetnek más kritériumok alapján. :) A tetoválást egyébként már el lehet tüntetni. Persze csak ha akarod. :)

1
Csaba
Csaba küldte
december 19. 16:14

@Balázs: Annak ellenére, hogy oltott vagyok, így utólag nem igen hiszek benne. De bennem van és kész. Van tetoválásom, ott van, maradandó és ezt is viselem életem végéig. Mint az oltást... Csak amiatt a hasonlat, hogy az egyik bennem van, a másik rajtam, de kitörölhetetlen. Hiszek vagy nem hiszek az oltásban? Hiszek vagy sem valami másban, ezek szempontok lennének? Nem hiszek istenbe, de ennek ellenére nem érzem magam ateistának, ellenben jobban eltudom fogadni a pánspermia elméletét! Úgy érzem, az élet számos területén lehet olyan pont, hogy én hiszek benne, Ő nem, vagy fordítva, de, ha ezek alapján kellene párt találni, nagyon kevés párkapcsolat születne,

2
Balázs
Balázs küldte
december 19. 14:16

@Csaba: Nyilvánosan kiemelve többnyire nem az oltottak választanak, illetve emelik ki ezt szempontként, hanem akik nem hisznek az oltásban! Hogy kinek lehet igaza, nem foglalok állást, de igazad van, megáll, illetve megállt az ész!

1
Csaba
Csaba küldte
december 19. 14:05

Én csak úgy bele olvasgattam a témába és azon gondolkozom, ez az oltott/oltatlan valóban ilyen fajsúlyos téma? Az alapján kellene társat / párt találni, hogy kapott e oltást vagy sem? Nagyon komolyan mondom, aki ezek szerint rostál az nincs eszénél. Ha meg valaki csak oltott társra gondolatik, utána szelektálja úgy, hogy moderna, esetleg sinopharm, netán szputnyik V? Vagy lehessen azt is x-elni. hogy volt e bárányhimlős vagy sem,,,,

4
Dina
Dina küldte
december 17. 15:10

@Zsolt: Köszönöm a válaszod ! Csak egy ötlet volt, másra sajnos nincs időm, ami a témát illeti.

1
Csaba
Csaba küldte
december 17. 11:07

@Zoli: "Dunning–Kruger-hatás" Focihoz és a politikához mindenki ért. A focistáknál és a politikusoknál mindenképpen jobban. :)

1
Zoli
Zoli küldte
december 17. 10:47

@Zsolt: Kedves Zsolt "Értetlen fafejekkel, nehéz vitatkozni! Ők úgyis előbb utóbb kiesnek a rostán." Tehát embertársaid halálát kívánod. Csodálatos. Az oltáshoz meg annyit: 5 szakember 8 féle véleményt mond(ott), felváltva. Aki nem szakmabeli, az hogyan döntse el mi az igazság, ha még a szakemberek sem tudtak/tudnak benne megegyezni? Gondolom te a világ minden szakmájának minden apró részletét ismered, és így mindig jól döntesz. Felhoznám a csernobili balesetet, ahol még a szakemberek sem tudták, hogy a reaktornak két tervezési hibája van, mert elégtelen volt (még) az ismeretük a magreakciós folyamatokról. Utólag persze mindenki nagyon okos volt, 1988-ban már én is tanultam fizikából középiskolában, később pedig az egyetemen a pozitív üregtényezőt, és hogy a szabályzórudak vége ne legyen grafitból... Építő jellegű hozzászólásodhoz még annyit: Dunning–Kruger-hatás... Biztos ismered. Zoli

1
Csaba
Csaba küldte
december 17. 10:29

@Zsolt: "fontos lenne, hogy a nem dohányzó, nem ivó opciók mellé a nincs beoltva be van oltva opciók is ikszelhetők legyenek" Miért fontos? Arra sincs opció, hogy - használok vagy nem okostelefont - van vagy nincs televízió készülékem - ma reggel borotválkoztam vagy sem - van vagy nincs lyukas fogam - van vagy nincs anyajegy a bal vállamon - egy héten belül levágtam a körmeimet vagy sem - az intelligencia hányadosom 100 fölött van vagy sem - rendszeresen kávézom vagy sem Ugyanakkor bármit, amit fontosnak érzel magadról közölni, leírhatod a bemutatkozásodban. "Van még két másik társkereső a fb-on az oltatlanoknak ahonnan én . drága aranyos volt barátnőm - jóvoltából ki lettem tiltva." Informatív. Csak azok a véletlenek ne volnának... "itt is megjelentek az abberáltak" Orvos vagy? Azért kérdezem, mert diagnosztizálod a beszélgetőpartnereidet. Gondolom, felelősségel, szakmai érvekkel alátámasztva, magabiztosan teszed ezt. Érdekel, milyen ismérvek alapján, s milyen szakmai felhatalmazással írod!

1
Lajos
Lajos küldte
december 17. 10:23

@Zsolt: Szörnyü így egyenesben az ember képébe kapni a csupasz igazságot. Szerencse, hogy te ilyen jól értesült vagy és szigorú szürö segítségével csak az igazat folvasod és terjeszted. Hogyan lehet kiszürni, hogy melyik világvége az igaz? Vagy ha az egész emberiség kipusztulásával fenyeget egy hír, az akkor alapból igaz? Elöre is köszi az iránymutatást Egy leendö világmegmentö...

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország