Oltott vagy oltatlan - számít-e a társkeresésnél?

indította: Anna
András
András küldte
április 14. 13:44

Nekem nem magával az oltással van problémám. Inkább a körítéssel, és a mindenféle hazudozással amivel hülyítették az embereket. Sajnos én testközelből láttam számomra érdekes, és megdöbbentő dolgokat, de ebbe most ne menjünk bele. Az, hogy egyik nap állítanak valamit, majd a következő nap homlokegyenest mást állítanak ugyanarról, ugyanazon vezető pozícióban levő emberek, ÉS ezetek, az némi kétkedést, szkepticizmust ébresztett bennem. Hogy számít-e? Kifejezetten a covid vakcináknál lehet, hogy számít valakinek. Engem személy szerint nem érdekel oltott-e valaki, vagy sem. Nekem is megvan a véleményem és az álláspontom erről is, de ezt most inkább nem ecsetelném. Felesleges vitatkozni ezen, szerencsére már a hátunk mögött hagytuk.

3
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
március 08. 15:38

@Krisztina: Volt másik lehetőség...új munkahely után kellett nézni. Nem volt könnyű döntés.

Krisztina
Krisztina küldte
március 08. 08:18

Az oltások miatt feledékeny lettem, most látom, hogy szeptemberben már leírtam ugyanezt :))

Krisztina
Krisztina küldte
március 08. 08:12

Hú, na ettől a kérdéstől mindig kiakadok...miután az oktatásban dolgozom kötelező volt, különben kirúgtak volna...ha lehetne, visszacsinálnám, és dühít, hogy nem lehet...mert azóta többször vagyok beteg... Szóval nagyon sokan olyan munkát végeznek ebben az országban, hogy nem volt választási lehetőségük...

2
Tünde
Tünde küldte
március 08. 00:13

Szerintem nincs jelentősége az oltásnk. Élünk. Túléltük a vírust. Ennyi.

Csaba
Csaba küldte
március 07. 21:03

@Lajos: Azt magam is tapasztalom, hogy a valóságérzékelésünk jelentősen eltérő.

1
Leonárd
Leonárd küldte
március 04. 12:24

@Lajos: Mém: Einstein és Neil deGrasse Tyson lefogja Steven Hawkingot. Felirat: Nyugi, kisebbségben vagyunk. Mindenkit megillet a saját delúziója.

1
Csaba
Csaba küldte
március 03. 20:51

@Lajos: Amikor olvastad a hozzászólásomat, nem lengett ki az irónia-detektorod mutatója? Én kaptam tőletek két számot, abból nem volt nehéz kiszámolni. :P

2
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
március 03. 18:26

@Lajos: "De az ország 80%-a be lett oltva..." Az ország (gondolom Magyarországra vonatkoztattad a megállapításodat) lakossága 2020-ban (a járvány évében) a KSH szerint: 9 689 634 fő volt. Nekem nincs kedvem osztani, szorozni, majd Csaba megteszi ha akarja. De ránézésre is kevesebb, mint 50% alatt van az oltottak száma, nem pedig 80%. Drámai hatás és szőrszálhasogatás nélkül.... "Nekem elég ha 4500000 magyar gondolja, hogy "megvezethetö és zsarolható" vagyok..." Erre már nem is reagálnék. 😁

2
Lajos
Lajos küldte
március 03. 09:04

@Csaba: Természetesen tudom, hogy nem 80%... Annyian nem is élnek az országban. Csak a drámai hatás miatt írtam olyan sokat. De Te legalább megmutattad, hogyan terjednek az álhírek. Két bemondás után, minden alap nélkül a harmadik már bizonyított tényként adja tovább. Nekem elég ha 4500000 magyar gondolja, hogy "megvezethetö és zsarolható" vagyok...

Zoli
Zoli küldte
március 02. 20:46

@Lajos: "Sokan ismernek már itt a fórumon és tudják bizonyítani, hogy nem akarok kötözködni..." 😁 Zoli

2
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
március 02. 19:27

@Csaba: No de ennyire!...És ilyen gyorsan?😉

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország