Őszinte szerelem

indította: László
Ildikó
Ildikó küldte
január 29. 08:53

@Csaba: Ez egy reels video, amiben szeretetben megöregedett parok mutatjak kia szeretetüket. Sajnos nem tudom másként feltenni, pedig igazan tanulsagos lenne... a férfiaknak.. is..

Ildikó
Ildikó küldte
január 29. 08:52

@Csaba: Ez egy reels video, amiben szeretetben megöregedett parok mutatjak kia szeretetüket. Sajnos nem tudom másként feltenni, pedig igazan tanulsagos lenne... a férfiaknak.. is..

Csaba
Csaba küldte
január 28. 19:13

@Ildikó: Ez mi? Nincs Facebook profilom, s a böngészőmön is tiltottam a facebook elérését.

Ildikó
Ildikó küldte
január 28. 18:48

https://www.facebook.com/reel/581990217566141

Matild
Matild küldte
január 09. 17:47

Igaz= őszinte szerelem? Nézőpont kérdése.Ahány ember annyiféleképpen értékeli az érzelmeket. Mindenki csak magából tud ki indulni. A többi csupán feltételezés.

Matild
Matild küldte
január 09. 17:40

@Lajos: Beleszeret a hangodba mégis hogy ? Fotó nincs de telefonszám van? Védjük a magánszférát!😜

Lajos
Lajos küldte
január 09. 11:38

Szerintem öszinte szerelem az, amikor egy társkeresö oldalon fent vagyok fénykép nélkül, hogy védjem a magánszférámat, de mégis beleszeret valaki a hangomba...

3
Csaba
Csaba küldte
január 08. 21:57

Reggel, amikor felkelek, Első pillantásom rád vetem - Jézusom! Mit is mondhatnék neked, Ilyen rossz még nem volt senkivel. Ez lenne egy igazán őszinte vallomás, Nem hinnéd el, hiába mondanám. Éjjel minden mást jelent, Képzeld azt, hogy nekem jó veled! És ha gyorsan elmegyek, Ugyan mit is mondhatnék neked? Ha egy kicsivel jobban igyekeztél volna, Hisz ugyanannyi időd volt a szerelemre. Máskor jobban igyekezz (máskor jobban igyekezz) Ez egy őszinte szerelem (őszinte szerelem) Máskor jobban igyekezz (máskor jobban igyekezz) Ez egy őszinte szerelem (őszinte szerelem) Mit is mondhatnék neked, Nem akarok hazudni semmit sem. Te kérted hogy legyek őszinte - De frankón! Ilyen rossz még nem volt senkivel. Ha egy kicsivel jobban igyekeztél volna, Hisz ugyanannyi időd volt a szerelemre. Máskor jobban igyekezz (máskor jobban igyekezz) Ez egy őszinte szerelem (őszinte szerelem) Máskor jobban igyekezz (máskor jobban igyekezz) Ez egy őszinte szerelem (őszinte szerelem) Máskor jobban igyekezz (máskor jobban igyekezz) Ez egy őszinte szerelem (őszinte szerelem) Máskor jobban igyekezz (máskor jobban igyekezz)

Márta
Márta küldte
december 31. 08:48

@László: A kulcs szerintem abban rejlik, hogy az ember mindig önmagát adja, és akkor a másik a valós énedet fogja látni, és be fogod vonzani azt, aki jól érzi magát a környezetedben.

Márta
Márta küldte
december 31. 08:45

@László: Persze, hogy van. A szerelmet nem lehet megmagyarázni. Amikor benne vagy, nem tudod pontosan elmondani, hogy ezért vagy azért szeretsz valakit. Ha meg tudnád magyarázni, miért szeretsz, akkor azt már nem is hívnánk szerelemnek.

Leonárd
Leonárd küldte
december 31. 08:21

@Lajos: én még mögé is hallottam a szavaidnak. (Törli magát ... szó szerint...)

Lili
Lili küldte
december 20. 20:57

Természetesen van. Egyetértek Hajnallal, semmi köze ahhoz, milyen világban élünk.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország