Páratlan páros a társkeresés után - Mi kell ehhez?

indította: Balázs
Tünde
Tünde küldte
február 18. 22:19

Kedves Attila.Balázs..s Mindenki..aki idöt szán a fórumra.Minden kapcsolatunkban mások vagyunk,tanulunk fejlödünk okosodunk..Mérlegelünk...s döntünk...De jó esetben többek leszünk s erösitjük lelkünk. Hiszem s vallom ami érzés egyszer megérintett azt már felismerjük..s rajtunk múlik elöhozzuk e újra.Elölehet...ha igazán szeretnénk.Persze kell a varázs..S hinni benne.Sokan sok mindent azért nem élnek meg..mert.megmagyarázzák maguknak miért nem elérhetö...ezzel elnyomják . S kifogások gyártásával nyugtatják magukat. Ráfogják az idöre az évekre...valamire valakire.Tessék a szép emlékeket elövenni gondolatban átélni..s lám akkor hogy lehet hogy érezzúk?

3
Attila
Attila küldte
február 18. 21:27

Jól van Tünde, persze, hogy értem, csak az a húzós, hogy olyat találjon az ember, aki szintén így van velünk! És minél öregebb vagy, annál nehezebb, mert mindenki sokáig volt valaki,/valakik mellett/között, amit etalonnak tekint emiatt annál nehezebb váltani. Ez a VALAKI, lehet akár az ember önmaga is és az egyedüllétből is nehezen szakad ki. Mindenkiben hibát talál, ami miatt úgy érzi, nem éri meg a változtatást! Aztán meg veri a víz, az egyedüllét miatt! Tyűűű-ha mennyi bölcs és mélyen szántó gondolat, ez mintha nem is én lennék!

2
Tünde
Tünde küldte
február 18. 20:46

Igen Attila.Mindenki egyedi..azért irtam.Csak akkor találkozunk ha valami megfoghatatlant érzünk a másik iránt ...Ha oda vagyok érted.Érted?

Attila
Attila küldte
február 18. 19:24

De Tünde! Hát mindenki egyedi, nem? Lehet, hogy a kisugárzásunk Csernobiléval vetekszik de mégsem a jó helyen sugárzunk! Ami az egyik félnek bejön, nem biztos, hogy nyerő másiknál! Az meg még kevésbé, hogy mindkét fél egyedisége és kisugárzása bejön a másiknak. Fiatalon van esély rá, hogy a sokat emlegetett szikra, meg kémia..... Idősebben nem tudunk változni......de alkalmazkodni, igen! És ez nagyon fontos a pártalálásban!

1
Tünde
Tünde küldte
február 18. 16:32

Egyediség s valami olyan kisugárzás ami ritka..S persze harmóniával fűszerezve.

Balázs
Balázs küldte
február 18. 08:54

Szerintetek mi kell ahhoz, hogy egy páratlan páros legyetek a társtalálást követően és hosszan tartó kapcsolat alakuljon ki végül is köztetek?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország