Párkapcsolat mozgáskorlátozott nővel és férfival?

indította: Réka
Réka
Réka küldte
április 03. 08:25

@Lajos: Nagyon kedves vagy! Örülök, hogy tetszett a vörös hajú fotóm! Az sok embernek tetszett az ismerőseim, családom közül is! Ezt igazán örömmel hallom és látom, hogy vannak még olyanok, akik hisznek abban, hogy az ember a lehetőségeihez mérten tud társra lelni!

1
Réka
Réka küldte
április 03. 08:19

@Hajni: Köszönöm a kedvességed! Valóban nem könnyű megtalálni a megfelelő társat, de nem lehetetlen! Én is hasonlóképpen kívánok szép napot és kellemes húsvétot!

Zoli
Zoli küldte
március 19. 16:55

Kedves Réka! Őszinte ember lévén igyekszem visszafogottan és nem sértőn fogalmazni. Te egy szép nő vagy és az hogy van egy kis mozgáskorlátozottságod semmiben sem gátol egy kapcsolatot csak empatikusabbnak kell lenni. De ha belegondolsz van akinek komolyabb lelki vagy mentális problémái vannak az mitől különbözne más gondoktól. Szeretet, őszinteség, bizalom, empátia ha ezek megvannak akkor tök mindegy kinek mi baja van nem fog számítani. Szép napot neked.

2 1
Lajos
Lajos küldte
március 15. 10:51

@Réka: Elöször is a skáládhoz szeretnék megjegyzést füzni. Nálam egy ilyen gyönyörü vörös hajzuhatag egy ízléses sminkkel nem a skála közepén van, hanem sokkal közelebb a tizeshez... A véleményem teljesen szubjektiv, nem kell az összes férfit megbélyegezned miatta... Szerintem egy fikarcnyival sincs kevesebb esélyed a társtalálásra, mint bárki másnak. Én nálad is csak az egész után tudnék ítéletet mondani, de egy szép haj, csillogó szemek és ragyogó mosoly nagyon sok mndent kompenzálni tud. Engem nem riasztana el egy kis epil addig, amig nem tudok egy teljes képet alkotni és mindent mérlegre tenni. Azt azért könnyen el tudom képzelni, hogy a bemutatkozódban leírt hiányosság sokakat elriaszt a folytatástól, de nem gondolom, hogy ki kellene hagynod. Az öszinteség fontosabb és aki ez alapján dönt, az van olyan felületes, hogy meg sem érdemel téged. Persze rád is évényes, hogy egy kapcsolathoz ketten kellenek. A te elvárásaidnak is reálisnak kell lenniük. Ha tíz évvel fiatalabb személyi trénereket keresel, ne csodálkozz, ha kevesebb levelet kapsz. De az elvárások realitása mindenkire érvényes... Szerintem elö az önbizalmat és mindent bele! Sok sikert kívánok...

3
Hajni
Hajni küldte
március 15. 10:22

@Réka: Tökéletesen igazad van, egy-egy hozzászólásnak inkább építőnek kellene lenni, nem pedig rombolónak! A másik pedig az, hogy mindenkinek megvan a megfelelő párja valahol, egy férfi majd Téged lát a leggyönyörűbbnek, csak nehéz megtalálni, de nem lehetetlen. 🙂 Sok sikert és szép napot!

2
Réka
Réka küldte
március 15. 06:15

Kedves Mindenki! Megkérem az idelátogatókat, hogy a hozzászólások legyenek kultúráltak és tudjuk megbeszélni sértegetés nélkül a problémákat! Szerintetek mennyire nehéz egy ilyen jellegű problémával ismerkedni? Én magam is, igaz csak enyhébben, de mozgáskorlátozottként élek, van egy kisebb esztétikai problémám. Nem vagyok se nagyon helyes, se nagyon csúnya, legalábbis én szerintem egy 10-es skálán olyan közepes vagyok kinézetre! Viszont az, hogy mozgáskorlátozott vagyok, kicsit úgy érzem, hátrány.

1 1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország