Párnán fejet pihentető, illetve túl sok fedetlenséget mutató fotók

indította: Zsuzsa
Anita
Anita küldte
szeptember 13. 11:16

Nincs baj az ilyen kepekkel, ha az ember fia-lanya tisztaban azzal, h milyen reakciokat fog kapni es ez jo neki. A gaz az, ha ilyet tesz fol egy no, utana meg sirankozik, h diszno beszolasokat kap, itt mindenki csak d*gni akar. Ugyanigy ha egy pasi rak fel ilyet, akkor biztos tudja, h lesz egy olyan szegmens (es lehet, h pont az, akit egyebkent keresne!), akinek ez nem szimpi. Szoval rontja a sajat eselyeit, de utana csodalkozik, h "nincs egy rendes no". Szoval: jok az ilyen kepek, ha azt akarjuk sugallni a masiknak, h dogos vagyok, nekem a az elso, irjal ha errre vevo vagy.

1
Lajos
Lajos küldte
szeptember 09. 22:17

"Mindenben, párnák közt" kapni meg... Szerintem egyfajta kiszolgáltatottság színlelése / mutatása a cél ezekkel a képekkel. Az abszolút megadás. Az ártatlanság vélelme. Azt próbálja sugallni a másik félnek, hogy gyere, itt várok rád. Megkaphatsz. Megadom magam neked, a helyzetnek, nem kell küzdened. Az állatvilágban is a teljes kiterülés a megadás / feladás szimbóluma. Itt sem más...

1
Mihály
Mihály küldte
szeptember 09. 22:09

@Krisztina: Van, csak nem egyezik a miénkkel🙂

Évi
Évi küldte
szeptember 09. 21:56

A párnás fotó üzenete: ide várlak! Nem hosszú, komoly kapcsolatot sejtet... Nem találkoztam ilyennel.

Krisztina
Krisztina küldte
szeptember 09. 21:52

@Mihály: Nem alkat kérdése.. Van-e ízlése, vagy nincs...

Mihály
Mihály küldte
szeptember 09. 21:51

A kevesebb néha több, persze, akinek az alkata manöken...

Krisztina
Krisztina küldte
szeptember 09. 21:14

@Zsuzsa: Nem jönnek be ezek a képek.. Volt egy idősebb férfi, csíkos alsónadrágban.. Na, attól kiakadtam.. Egyáltalán nem nézett ki jól.. Sőt.. Nem engedi leírni a rendszer melyik társkereső volt, de mindegy is hol.. Többször feldobta a kereső.. Gondolkodtam, írják-e neki, hogy vegye le azt a képet.. Végül nem írtam.. Tiszteljük már meg egymást.. Egy normális fotóval.. Akkor még a szado-mazo szerkóról nem is beszéltem :)

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
szeptember 09. 18:48

Ezen az oldalon kevésbé jellemző, de gyakran találkoztam félcsupasz vagy strandolós, fürdőruhás feltöltött képekkel és mindenben fekve készített szelfikkel társkeresőn. Még a többet mutató fotók miértjét úgy-ahogy aláírom, de hogy milyen meggondolásból tölt fel valaki "így nézek ki mikor párna van a fejem alatt" típusú képet, azt nem tudom hova tenni. Talán az úriemberek és a hölgyek nem egyformán viszonyulnak ehhez a kérdéshez. Ki hogyan értelmezi, értékeli az ilyen fotókat? Lehet ezek alapján következtetést levonni a személlyel kapcsolatban? Mik a tapasztalatok, mennyire bizonyult helyesnek a fotó alapján alkotott elképzelés egy személyes találkozó vagy beszélgetés, levelezés alkalmával?

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország