Profil fotók a társkereső oldalakon

indította: Levente
Mihály
Mihály küldte
július 11. 17:02

Én kíváncsi vagyok, sokszor megnézek olyan adatlapokat, amelyek az életkor miatt nem esnek a célcsoportba. Természetesen, nemcsak a képeket nézem, elolvasom a bemutatkozást, átfutom az adatokat is.

1
Titi
Titi küldte
július 11. 00:08

Sziasztok, Az első amivel szembesülünk ezen az oldalon, az a fotó és vagy bejön vagy nem. Alapvetően a hétköznapi képeket szeretem, amiben érződik a természetesség. Amennyiben nem mond semmit számomra a kép, nem lépek be a személyes felületre, nem olvasom el a bemutatkozást. Ha valamiért megfog az a pillanat, a mosoly, vagy csak maga a fotó, akkor megyek tovább az adatlapra. Kimondottan kedvelem, ha az róla szól, és jól fogalmazta meg önmagát, az elvárásait, és összhangban van a személyiségével. Értékelem, ha valaki valóban kifejti, hogy mit szeretne. Arra is rápillantok, hogy mikor lépett be, mikor regisztrált, Mit olvas, mit hallgat és mit néz, fórumozik esetleg.

Enikő
Enikő küldte
július 10. 19:12

Sziasztok! Nekem fontos a profilkép, hiszen ez az első, ami szembeötlik. Csak ezek után nézem meg az adatlapot, de nyilván csak akkor, ha a férfi a képe alapján úgymond a zsánerem 😁

András
András küldte
július 10. 17:04

Tény és való, hogy egészben kell nézni az embereket, és ehhez ugyan úgy hozzájárul a bemutatkozó szöveg is. Egy két embernél azért láttam pár tőmondatot, nos ennyi erővel bingózáshoz is kereshetnék partnert :D :D Az adatlap kitöltésével lehet emelni a szimpátiát, és az adott egyén dönti el, hogy a vizsgált alany megér egy like-ot :D:D Ami nekem furcsa, ha én éhes vagyok és, " szeretek enni " :D - akkor kiterítem az abroszt és felrakom asztalt mindennel ami van ( amit szeretek ) :D Ennek valahol evidensnek kéne lennie minden esetben, ha kifelé akarok magamból mutatni valamit másoknak. Biztos is meg van ennek is a miértje.

1
Évi
Évi küldte
július 09. 22:49

Én nem nézegetek fotókat. Ha valaki ír vagy nekem, vagy fórumba érdekeset, annak nézem meg a profilját, de akkor nem csak a fotót, a bemutatkozó szöveg legalább annyira érdekel. Ha néha keresek is, akkor is megnézek mindent, a fotó csak egy dolog a több közül. Persze volt már, akinek a fotója után nem néztem meg mást, de ez a ritka kivétel, pl. nagyon nagy korkülönbség miatt.

1
Beáta
Beáta küldte
július 09. 18:44

Szerintem , aki valóban társat szeretne találni, az a profilképen kívül az adatlapot és a többi képet is megnézi. Azonkívül az egyéb dolgokat is: kedvenc zenét, filmet .. stb., aztán a fórumbejegyzéseket és a naplóbejegyzéseket. Ezekből sok információt meg lehet tudni a társkeresőről. Ha ezek alapján szimpatikus , akkor jöhet a szimpatikusnak jelölés és a levélírás. Ennek így kellene működnie ideális esetben.

2 1
Éva
Éva küldte
július 09. 10:48

@András: Kedves András! Úgy gondolom, a hitelességre mindannyian gondolatunk. Van olyan ember, aki nem tudja ilyen szépen megfogalmazni, mint te, aki láthatóan jól kommunikálsz, esetleg más szavakat használ, egyszerűbben írja körül milyen is ő valójában, vagy mit szeretne. De attól még nem kevésbé hiteles és értékes. Van aki nem is gondol arra, hogy a fotó milyen fontos. Készül egy kép valahol, valamilyen szituációban ami az ember életéből csak egy porszemnyi pillanat. Lehet, akiről készül, úgy ítéli meg, az egy jó fotó. Mások szerint nem. Például a te két fotód között is vélek felfedezni különbözőséget. A profilképed például sokkal előnyösebb beállítású, mit a másik. Pedig ugyan azt a nyílt tekintetű férfit ábrázolja, aki mindig minden körülmények között vállalja önmagát. De a férfi nő kompatibilitása szerintem ennél sokkal bonyolultabb. És kövezz meg, de én sem találkozom mindenkivel, aki megkeres. Számomra is fontos a fotó és a leírt bemutatkozás közötti összhang, a korkülönbség, a stílus. Vannak más társkereső oldalak, ahol fotó nélküli regisztrációt is elfogadnak. Ha ott találsz valakit, akinek a sorai magával ragadnak, meg tieid is őt.... na az a vakrepülés! Nekem elhiheted! Próbáltam! Eget rengető következményei lettek....

1
András
András küldte
július 09. 09:09

@Éva: Kedves Éva! Azt akartam ezzel sugallni, hogy nem értem a miértjét. Elnézést ha úgy gondolkodom, hogy én hiteles személy szeretnék lenni mindig és mindenkor. Legyen egy ablakokkal tarkított társkereső, egy baráti társaság ahol adott esetben új embereket lehet megismerni, vagy a munkahelyünk. A mindenkori vagy éppenséggel aktuális családon belül szintén. Az összhang igen is tud egy képen átütni, hogy az illetőnek a külső és belső lenyomata mennyire társai egymásnak. Ehhez meg nélkülözhetetlen, hogy legalább 10 mondatos bemutatkozás magunkról. Nem az a nehéz amik vagyunk, hanem ezt felvállalni bárhol és bármikor. Csak pusztán félelemből nem lehet társat keresni. Legyél az aki vagy!! - Lesz ami lesz, és sokkal nagyobb rá az esély hogy sikerül. Lehet nem az első, a második de............. valakivel találkozol majd. Hit! Ez egy hosszú folyamat, és semmi nincs ingyen, akarunk dolgozni érte? Megismerni önmagam?

Éva
Éva küldte
július 09. 08:16

@András: Kedves András! Szerintem a pacal de még a szalontüdő is első ránézésre ronda, de lehet szépen tálalni és még finom is. Szerintem! És talán itt van a hangsúly. Vannak fotogén emberek, akikről bárhol, bármilyen körülmények között készíthető jó fotó de vannak olyanok is, akiknél még a profi fotó fotós is felsóhajt: Istenem, hozott anyag! De szerencsére az emberek ízlése is különböző. Az ember pedig egy olyan lény, akit a belső tulajdonságai is képesek megszépíteni. Persze az jogos igény, hogy valaki ne a gimis ballagási tablóképével kampányoljon 30-40-50 évesen.

1
András
András küldte
július 09. 07:28

Sziasztok! Szerintem azzal van baj, mikor túl nagy időeltolódás jelentkezik 2-3 kép között és eléggé észrevehető a különbség. Sok helyen tapasztaltam azt, hogy gyakran raknak az elsődleges képnek fiatalabb képet , és mikor nézi az ember a többit akkor szembetűnő a korkülönbség. Mai trend: ünnepi, ideiglenes, sportos, valahol a természetben, valahol külföldön + városi háttér. Esetleg még egy koncertről való kép, otthoni lakást ábrázoló, tükör szelfi, egy étteremből vagy kávézóból kattintás. Ezek az alapok a főzéshez :D :D Nem vagyok valami ügyes, így bevallom az enyémek is ezekből a csoportokból kerülnek ki. Nehéz jó képet csinálni. Ami viszont ennél is fontosabb, hogy ha kép alapján találkozol valakivel, és nem tükrözi a valóságot feltétlenül, legyen bátorságod facet to face kimondani, és otthagyni ;) vagy legalább magyarázatot kérni, hogy ez mire jó??? Félre ne értsétek, de az ételt is az apján kóstolod meg alsó hangon, hogyan néz ki, tudom, hogy bután működik az ember, de az érzések dominálnak :D ( benyomás )

Irén
Irén küldte
július 09. 07:02

@Levente: Szia, sziasztok! Nem tudom ki hogy van vele, de én nem vagyok egy nézegetős típus. Általában tényleg csak azon egyének profilját nézem meg, akik a profilképjük alapján valamivel megfognak. Ez lehet egy nézés, egy mosoly, stb.. Hiszen egy ilyen oldalon az első körben egyszerűen nincs is más kiindulási pontunk, mert ugye azt nem láthatjuk, hogy az a bizonyos profilkép milyen lelkületű embert takar. Pedig milyen jó is lenne ha látnánk, mert simán lehet hogy a világ legjobb, legkedvesebb emberét engedjük el magunk mellett, egy rosszul sikerült profilkép miatt, ami esetleg egyáltalán nem adja vissza önmagát. Lehet hogyha élőben találkoznánk azzal a bizonyos illetővel, akkor egészen más hatást gyakorolna ránk. Szóval nehéz ügy ez. Igen kemény fába vágja az a fejszéjét, aki online társkeresésbe kezd. Legalábbis szerintem.

2
Levente
Levente küldte
július 08. 21:43

Sziasztok! Arra vagyok kíváncsi, hogy számotokra mennyire jelent szűk keresztmetszetet egy profilkép. Ha egy társkeresőnek nem különösebben tetszik a fotója, akkor rá sem kattintotok, és meg sem nézitek a profil tartalmát? Vagy más a megközelítésetek ezzel kapcsolatban? (Nyilván senki sem következetes az esetek 100 %-ában: a tendenciák érdekelnek.)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország