Reakciók a társkereső oldalakon

indította: Jani
Emese
Emese küldte
március 21. 13:41

Velem is hasonló történt. Fent vagyok egy olasz társkeresón is. Írt egy pasi, eléggé messziről, emiatt nem érdekelt igazából, de udvariasságból válaszoltam. Lagymatagon leveleztünk aztán megkérdezte, hogy elmegyünk-e halat enni. Kb. 1 óra után válaszoltam neki hogy nem szeretem, én majd eszek húst. Vagyis csak válaszoltam volna, de letiltott. 🙂 Először jót nevettem. Vannak nagyon, de nagyon beteg emberek az ilyen fórumokon. Ha tudná, mennyire sajnálom szegényt. Milyen rossz lehet olyan xarul élni, mint ő.

Lajos
Lajos küldte
március 21. 10:57

Egy csinos nö képei nagyon megtetszettek. Írtam neki két sort, hogy milyen szép és sok sikert... Szoktam ilyet csinálni minden további elvárás vagy remény nélkül és nem is akarok semmi továbbit, csak egy megjegyzés... (Bók...) Másnap kaptam is választ, hogy köszöni szépen és ö is sok sikert kíván... Utána letiltott. Nem esett rosszul, nem sértödtem meg... Tulajdonképpen nem vártam semmit. De ha valaki meg tudná magyarázni, hogy mi értelme van ilyenkor a letiltásnak? Az egyettlen negatívum, hogy a képeit, amik nagyon tetszettek, nem tudom most már nézegetni...

2
Nikolett
Nikolett küldte
november 16. 20:32

@Lajos: Köszönöm kedves vagy !azon vagyok

Lajos
Lajos küldte
november 16. 10:20

@Nikolett: Ne pazarolj sok figyelmet az ilyenekre, egyszerüen lépd át. Azokkal foglalkozz, akik megérdemlik...

1
Nikolett
Nikolett küldte
november 16. 06:52

@Lajos: erre én is! Pont ilyenben vagyok most éppen

Hajnal
Hajnal küldte
november 11. 18:45

Kedves Zoli! Hol olvastad ezt, hogy zavar, ha vki megnéz anélkül, hogy írna? A hibernált profilokról volt szó. Mert ez egy társkereső és aki hibernált, az nyilván vmilyen más szándékkal teszi ezt. Nem pedig ismerkedési céllal.

Emese
Emese küldte
november 11. 18:28

Kedves Hajni! Ha megengeded: szerintem te egy nagyon csini hölgyemény vagy aki egy tizest nyugodtan letagadhatna! De minek tagadni, a kor relatív. Ha jól érzed magad a bőrödben, az látszik és vonzó, jönnek az érdeklődők. Szóval ne aggódj az évek száma miatt!

1
Hajnal
Hajnal küldte
november 11. 18:21

Kedves Lajos! Mea culpa! Szaladok hamut szórni a fejemre!!! Így képzelem el a dolgot. Hibernált: belép, hibernácio törlődik, elolvassa fórum bejegyzésemet, fejéhez kap, ki írta ezt a marhaságot!, megnéz, hibernál. Én: belép, ott a szám, hogy milyen események történtek, kapcsolatot megnéz, nincs új fotó, csodálkoz, lejjebb görget listához, ott xy megnézett 2 perce, állapota hibernált, fejhez kap, aha, ezért nem volt új fotó!! Tehát, az adatlap nézegetés pillanatában valóban nem volt hibernált! Előtte is, utána is igen! A vicces az egészben, hogy ezek az illetők látták már a lapomat többször. Hiába na, jelentéktelen vagyok, nem emlékeznek rám!! Értelme: időtöltés, kukkolás, másik bosszantása, vagyis semmi.

Zoli
Zoli küldte
november 11. 17:06

@Lajos: Szia Lajos, annyi értelme van a hibernálásnak, hogy csak akkor lép be, ha olvasni akar ide a fórumba, meg a naplókba, meg írni, de amúgy mást nem. Aztán meg van olyan, aki kapcsolatba kerül, de se nem törli, se nem hibernálja magát, hanem továbbra is keresgél. Különbözőek vagyunk, és nem láthatunk egymás fejébe. Zoli

Lili
Lili küldte
november 11. 16:10

@Hajnal: férfiak szoktak ilyeneket csinálni. Elég gáz.

1
Lili
Lili küldte
november 11. 16:08

@Lajos: pedig van, aki ebből sportot űz! Én nem csinálnám.

1
Lajos
Lajos küldte
november 11. 15:41

@Hajnal: "Hibernáltan" nem tud senki adatlapot nézegetni. Ha ismét belép az oldalra, akkor autómatikusan kikapcsol a hibernáció. Talán megnéz egy-két adatlapot és gyorsan hibernál újból, de hogy annak mi értelme van, arra én is kíváncsi lennék...

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország