Régi ismerőssel találkozni a társkeresőn

indította: Magdolna
Lili
Lili küldte
november 14. 12:54

@Leonárd: szerintem az ateisták jól elvannak anélkül, hogy gyülekezetekre járnának. Hasznosabban töltik az idejüket.😉 A vicc jópofa volt. Közösségünk van így is, mert elég sokan vagyunk a világban. Csak nem hangoztatjuk és nem másban hiszünk, hanem saját magunkban.🙂

1 2
Leonárd
Leonárd küldte
november 14. 12:24

@Lajos: Ha lenne kiadó mely szponzorálna, lefordítanám Hitchens és Dawkins összes művét. Ezek alapján akár alapíthatnánk "szektát". A vallási közösségek lila köd eladásával nyernek anyagi hasznot. Gondolkodtál már azon hogy az ateistáknak miért nincs közössége? Turista: - Bácsi, merre van itt a templom? Bácsi: - A főutcán egyenest, a kanyar után a rkat, balra reform, jobbra evang. Turista: - Tyűha, akkor itt nincsenek is ateisták! Bácsi: - Ejjj, fene tudja, de templomuk az nincs!

1
Lajos
Lajos küldte
november 13. 08:29

@Leonárd: Egyetértek... Ha erre szektát alapítassz, akkor belépek...

1
Leonárd
Leonárd küldte
november 13. 01:50

@Lili: Abban bíztam hogy majd a "karma" visszafizeti. Egyik uccsó lökés volt azon irányban hogy végképp s visszavon6atlanul atheista/materialista lettem. Kevés döntéseim egyike melyeket nem bántam meg. Mintha egy nagy követ vettek volna le a hátamról. Az igazi emberi nagyság nem a kénköves büntitől való rettegés vagy a mennyei jutalom reménye miatti erkölcsösségben rejlik. Abban rejlik hogy merjünk rendesek lenni akkor is ha tudjuk hogy magunkra maradtunk. ... metafizikai szempontból...

2
Lili
Lili küldte
november 12. 12:29

@Leonárd: igen, erről beszélek én is. Mondjuk én biztosan elküldtem volna ebb éghajlatra, ha másnak a fotóját teszi fel. Te túl rendes voltál vele.

1
Leonárd
Leonárd küldte
november 11. 15:09

@Lili: Igazad van. A valósággal nem lehet kitolni. Talán abban bíznak hogy a találkozásig eltelt időben sikerül magukhoz édesgetniük. Na de hazugsággal kezdeni? Volt nekem is ilyen esetem. Őszintén bevallotta hogy az élete kisiklott, semmire nem megy. A gyerekét elvették tőle, egész nap gályázik egy üvegházban. A fotó viszont nem filterezett vagy 15 éves volt, hanem, mint kiderült, másé. A randira sík idegesen, pálesz-szagúan érkezett. Elvittem hozzám, megvacsoráztunk, zuhany, fogmos, és 2 ágyas szoba lévén, kijelöltem részére a másikat. Reggel hazavittem, s bementem hajnalosba melózni. Csak az ilyen tönkreteszi az ember napját. Hetét. Szabadságát...

2
Reverencia
Reverencia küldte
augusztus 29. 17:30

@Mihály: Kedves Mihály! Ez nem betegség, csak vannak, akiknek nem úgy jön össze a párkeresés. A család iránti gondolatakozás sem mindenkinél ugyanakkor jelentkezik. Ám a biológia diktál bizonyos iramot. A nőknél az első gyermek szülésének van egy ideális időszaka. Előtte és utána is veszélyeket rejt a szülés. A második és többedik gyermek - elvileg - később, akár 50 év fölött is megszülhető. Mindenesetre az egészséges az, ha huszonévesen születik az első baba, és nincs túl sok korkülönbség a testvérek között. Min. 2-3 év azért ajánlott, hogy az anyuka megerősödjön a szülés után. Van egy olyan érzésem, hogy az 50+ fölötti pasiknál sokszor valamiféle bizonyítási gondolat az alapja, ha még ilyenkor kezdenek ezen gondolkodni. De ez csak megérzés, és csak arra a pár emberre alapozódik, akikkel erről személyes ismeretségem útján szereztem tapasztalatot.

5
Mihály
Mihály küldte
augusztus 29. 15:26

@Reverencia: Szerintem a z a férfi tuti beteg :)

Lili
Lili küldte
augusztus 19. 18:09

@Ági: nincs gond azzal, hogy fiatalabbat keres (lassan én is ott tartok...). Mindenki olyat keres, amilyet szeretne, engem nem zavar. Akiről írtam, ő már tavaly is letagadott 3 évet a korából, de a harmadik randin ezt elmondta. Közben 1 évvel idősebb lett, de egyre fiatalabbnak adja ki magát és bohócot csinál magából. Mire jó ez?!

3
Lili
Lili küldte
augusztus 19. 18:05

@Leonárd: valóban ez lehet az oka, amit írsz. De az én példám nem erről szól, hanem arról, jogy minek hazudni a korunkról? Pláne férfiként? Az első randin vagy később úgyis kiderülnek a dolgok. Szerinted ez normális dolog?

1
Leonárd
Leonárd küldte
augusztus 19. 14:14

@Timea: S az nem "gyermekszerzés" ha a pároddal érkezik egy-kettő? Vagy, ha összeilletek, együtt maradtok és adtok egy esélyt egy kitaszított gyermeknek? Utána azzal fog dicsekedni hogy őt úgy választották!

Timea
Timea küldte
augusztus 19. 09:47

Jaj, én nagyon új vagyok itt, de már láttam olyan férfit, aki azt jelölte, hogy szeretne még gyermeket, és keres 48-55 évest.... nem tanult biológiát?

4

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország