Séta az első randin. Hogyan tovább, ha már eddig eljutottunk?

indította: Lajos
Norbert
Norbert küldte
június 26. 22:34

@Áron Igazat adok neked. Én még ha visszaemlékszem akkor az exemmel úgy jártam hogy máshova nagyon nem is lehetet volna vinnem. Ez még tavaly előtt volt az első randink moziban a Mulán című filmet néztük. Még elszerettem volna vinni étterembe mert lett volna neki is kedve hozzá. Csak utánna a Covid miatt jöttek akkoriban a bezárások. És a következő randim nálam volt. Megnéztünk egy vígjátékot a Kiscsávót. Ez is jó volt.

Áron
Áron küldte
június 26. 20:19

@Norbert: Plusz opcióként megemlíthető egy hangulatos otthoni esti filmnézés lehetősége (de tényleg csak x-edik lehetőségként felsorolva), amennyiben szeret haladósabban építkezni a kapcsolattal, akkor itt ez kiderülhet. :D

1
Norbert
Norbert küldte
június 26. 16:04

Sziasztok Szerintem el lehetne utánna vinni italra, moziba vagy étterembe a partnert. Mindennek előtt meg kell szerintem kérdezni őt is hogy mihez lenne jobban kedve.

Tünde
Tünde küldte
december 19. 11:00

Sziasztok! Én is szívesen csatlakoznék. Finom forralt bor mellett jókat lehet beszélgetni.😊

Judit
Judit küldte
december 19. 10:46

Sziasztok! Én is szívesen megismételném az őszi találkozást, csakhogy beülős helyre hogyan lehet megezni? Csoportoknak előre szokás még asztalt is foglalni... leszünk 10-en? 5-en? vagy 25-en? Nem mindegy. Mivel a lottó ötöst még nem vitte el senki, így gondolom anyagilag se mindegy, de ezt már az őszi tali előtt is megbeszéltük. Oda is többen ígérték, aztán annyian voltunk, amennyien. Jelen helyzetben én várnék, amíg jó idő lesz, és bárhol a szabadba lehet programot ezni, piknikezni, a pogácsát viszem 😉🙂, vagy most egy p, ahol bárhova be lehet ülni, kérdés, hogy akarunk-e "maszkabált". Lehet még közös utazás valahova, ott egy rövid városnézés, elvégre itthon, mindenki otthon van, biztos mindenkinek van kedvenc helye, látnivaló, amit megmutat a többieknek.

1
Éva
Éva küldte
december 19. 10:24

@László: Szia! Ez a feladat ismét rád vár Laci,te vagy a nagy HooÓr-gász🤣 De most valami helyet keress légyszíves🤣

Éva
Éva küldte
december 19. 10:21

@Krisztina: Szia! Szuper😊 Várunk szeretettel!😊 Minél többen leszünk annál nagyobb lehet a közös hangulat😊

Krisztina
Krisztina küldte
december 18. 16:58

@Éva: Jó ötlet, szívesen mennénk én így.

Lili
Lili küldte
december 17. 19:08

@László: ugye? Te vagy a nagy ező!😁

Lili
Lili küldte
december 17. 19:06

@László: ugye?😆 Te vagy a nagy ező!

László
László küldte
december 17. 17:51

Laci ismer mindenkit? De jó lehet neki!

Lili
Lili küldte
december 16. 23:56

@Éva: passzolom Lacinak! Ő ismer mindenkit.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország