Számodra milyen lenne az ideális társkereső oldal

indította: Balázs
Levente
Levente küldte
április 15. 22:42

Sokat segítene, ha az eseményfal oldalon egy kattintással lehetne jelölni, hogy mely társkeresők jelenjenek meg a jövőben és melyek nem. Ugyanis itt alapértelmezetten azok láthatóak, akiknek az adatlapját egyszer már felkerestük. Egy ilyen alkalom nem jelent sokat a tényleges érdeklődésünk szempontjából.

Viktor
Viktor küldte
április 15. 22:12

Alapvetően egyébként nem olyan rossz szerintem a helyzet, a google 7. Találatként az Első Találkozást dobja ki. Szerintem aki belevág a netes társkeresésbe és ezt komolyan szeretné csinálni egy értelmes és minőségi oldalon, az viszonylag hamar idetalál. A kulcs inkább abban van szerintem, hogy el kell érni, hogy hosszabb ideig itt maradjanak az emberek, főleg a nők. Bár az erre vonatkozó adatokat te látod, Balázs. Egyébként az Első Találkozásnak van mobil alkalmazása?

1
Balázs
Balázs küldte
április 15. 12:09

@Zsolt: úgy gondolom, minden lehetőséget érdemes megfogni. Ha valamit megosztasz másokkal, az azt jelenti, hogy ajánlod is az ismerőseidnek. Mindenki eldöntheti, él-e a lehetőséggel! A társkereső oldalakról, az emberek többségében negatív vélemény él, az Első Találkozás társkeresővel ezen szeretnék változtatni!

Zsolt
Zsolt küldte
április 15. 10:16

soha nem osztottam meg társkereső oldalt, mégis rátaláltam erre az oldalra, nem tudom miért gondoljátok ettől népszerűbbé válik.. népszerű akkor lenne, ha beszélnének róla, beszélgetések témája lenne.

Balázs
Balázs küldte
április 15. 07:43

Köszi. Jó ötlet

András
András küldte
április 15. 07:42

Kedves Balázs! Ha van a társkeresőnek facebook oldala, 1 megosztás nem kerül semmibe. Én szívesen megosztanám hátha valakinek megtetszik.

1
Veronika
Veronika küldte
április 15. 06:37

Szerintem ez az oldal úgy jó, ahogy van, csak gratulálni tudok hozzá. Talán lehetne népszerűsíteni a tagok részéről is közösségi oldalakon megosztással.

1
Balázs
Balázs küldte
április 14. 22:16

Egyetértek, hogy legyen minél több tag az oldalon. Ezért indult el a Patreon támogatási rendszer, hogy a tagok finanszírozhassák a reklám megjelenéseket és az oldal egyéb költségeit is. Nem akarok senkit kétségek között hagyni, kb 3-400 ezer forinttól kezdődnek a netes portálokon reklám megjelenések, aminek már értelme is van. Mivel az oldal ingyenes, jómagam ezt a költséget nem tudom állni. Szóval ez rajtatok múlik, tagokon, támogatókon.. Hamarosan lesznek ösztönzők a válaszadásra, de ezt kikényszeríteni nem lehet... Ja.. azt meg nem érdemes összehasonlítgatni, hogy itt és máshol hányan vannak. Ugyanis az én társkeresőmön nincsenek aktivitást generáló tagok, akik nevében moderátorok írogatnak... plusz a regisztrálni próbálók 70%a szűrésre kerül, aki nem komolyat keres. Minőség vs. Mennyiség...

3
Viktor
Viktor küldte
április 14. 20:26

András, Természetesen mindenki a saját tapasztalataiból indul ki. Nekem az a tapasztalatom a netes ismerkedésben, hogy ha teret adunk a nőknek, néha-néha sikerélményünk igenis találkozhatunk pár érdeklődővel.

1
András
András küldte
április 14. 17:45

Kedves Viktor! A nő csak akkor fog kezdeményezni ha nagyon bejössz neki. Tapasztalataim közül 1000 kezdeményezésre jut 1 női kezdeményezés. Szóval akkor meg azért menne el a kedvük, mert senki nem ír nekik.

1 1
Viktor
Viktor küldte
április 14. 16:46

Sziasztok, Szerintem ez a társkereső áll a legközelebb a tökéleteshez, minden funkciót ingyen biztosít, amire az embernek szüksége lehet, és amiért más oldalak súlyos pénzeket követelnek. Ez lehet az oka az egyetlen gondnak, amit az előttem szóló is megfogalmazott, hogy sajnos úgy tűnik, nem kiegyenlített a férfiak és a nők aránya az oldalon. Véleményem szerint ennek az egyik fő oka az lehet, hogy amikor az oldalra téved egy csinosabb nő, valószínűleg a regisztrálását követő fél órán belül elárasztják őt az érdeklődők a leveleikkel. Sajnos viszont az érdeklődők nagy részével a lány szóba sem állna (az más kérdés, hogy miért), ezért ha nem talál azonnal olyan férfit, aki érdekli őt, elég hamar elmegy a kedve az oldaltól. Erre egy megoldás lehetne az, ha a kezdeményezés jogát valamilyen szinten megvonnánk a férfiaktól. Ez akár történhetne úgy, hogy női regisztrálást követő bizonyos időn belül csak a nő írhatna a férfinak, vagy akár lehetne egy beállítás, ami lehetőséget biztosít a nőknek, hogy csak ők kezdeményezhessék a kapcsolatfelvételt.

1
Béla
Béla küldte
április 13. 15:32

Nekem ez így tetszik, ahogy van....

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország