Szemkontaktus férfi nő között

indította: László
Évi
Évi küldte
december 28. 09:15

Szia Laci! Mivel a szem a lélek tükre,így elengedhetetlen számomra belenézni a másik szemébe.A tekintetben minden benne van szerintem. Viszont nem ugyanúgy hat,mást és mást hoz ki mindenkinél...viszont,ha az a két szempár találkozik egymással,akik összeillenek...akkor nincs menekvés...a szívet rabulejti. Hiszem,hogy minden egyes embernek eljön ez a pillanata egyszer...én még várok rá.😊

Maria
Maria küldte
december 27. 02:06

@László: Szia kedves László! Nagyon szépen köszönöm. Örülök, ha segíthettem. Úgy lesz, sok mosollyal. Viszont is kívánom, hogy amikor csak lehetséges, jöjjön elő a mosolyod. Érezd magad Te is nagyon jól az oldalon! Üdvözlettel Marikától

László
László küldte
december 27. 00:52

@Maria: Szia! Köszönöm szépen! 🤗🤗🤗🤗 Mosollyal teli ,boldog napokat kívánok neked!😊😊

Csaba
Csaba küldte
december 27. 00:47

Igen.

Matild
Matild küldte
december 26. 17:37

@László: Az első összenézés indítja el a kémiát!!!

Maria
Maria küldte
december 26. 17:00

Szia kedves László! Sziasztok Mindenkinek, aki ezen bejegyzésemet olvassa! A szemkontaktus a személyes találkozás egyik elengedhetetlen része: amikor találkozunk, akkor szoktunk, legalábbis én, a másik fél, a többiek, szemébe nézve köszönni. Röviden: üdvözölni a másikat, üdvözölni a többieket. A szemkontaktus ezen kívül a személyes kommunikáció részét is képezi: több van benne ezer szónál... Általa másodpercek alatt felmérhetitek, hogy kinek jössz be teljesen és kinek nem annyira vagy szimpatikus. A személyes kommunikáció teszi még személyesebbé a találkozást, ekkor már egyre több minden kialakulhat Bennetek egymásról..... A személyes kommunikáció, beszélgetés során végig tarthatjátok egymással a szemkontaktust, ez teljesen természetes. Az egymásról kialakított kép a beszélgetés során végig formálódik Bennetek. Az egymásról kialakított kép a beszélgetés során végig formálódik Bennetek, ez a lényeg. Hogy mi hogyan alakul, az már csak Rajtatok múlik. Ehhez jön még a "kémia", amikor a külső megjelenésetek, a belső tulajdonságaitok és a hangotok alapján bejöttök egymásnak... Amikor úgy érzitek, hogy teljesen bejöttök egymásnak, mert egy hullámhosszon vagytok egymással..... Nem kell erőltetni semmit sem, lazának lenni végig. Nem kell görcsölni, érezzétek nagyon jól magatokat a bőrötökben. Minél jobban izgultok, az annál jobban átjön a másik fél részére.... A görcsösség, a túlzott akarás, az akaszkodás taszító lehet a másik fél számára. Érezzétek magatokat nagyon jól, ezt tudom tanácsolni... Sok mosoly, természetesség, a többi úgyis jön magától és alakul is magától... Remélem, hogy tudtam segíteni a válaszommal: A magam részéről sok-sok örömteli és vidám találkozást kívánok Nektek, őszinte beszélgetésekkel, szemkontaktussal... Egymásra mosolygással együtt... Üdvözlettel: Marikától

1
László
László küldte
december 26. 10:27

Ha egymás szemébe néztek mélyen ez lehet egy kiindulópont is akár?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország