Szerinted mitől férfi egy Férfi?

indította: Mea
Maria
Maria küldte
január 29. 12:49

Egészen biztosan van olyan, hogy valakinek valami nem sikerül vagy esetleg a munkahelyen több a stressz, gyakrabban előforduló túlórákkal ... Én egészen biztosan minden nap odalennék érte ... Igen, ez ilyen, mert ilyen lelkes és érzelemmel teli ember vagyok... Miért!? Mert ha érzed, hogy szereted a másikat és ő is viszont, akkor ilyen probléma nincs.... Meg akarjátok és tudjátok is oldani.... Mindent. Imádom az életet és ennyi.... Szeretem a lendülettel teli napokat, az érzelmeket ... Egy férfi mindig férfi és igazi is, bízzon magában // a partnerében .... Aki igazán szereti a másikat, az elfogadja mindazt, amit Lajos írtál... Mert szeret és tudja, hogy mit jelent szeretni.... Nem hagyja cserben.... Érzelmek, tenni egymásért, várni, készülődni - ezek olyan csodálatos dolgok. Türelem és rengeteg szeretet a Szívetekben ♥️.... Számomra nem jelentene gondot, hogy nem mindig úgy néz ki valaki, vagy bármi ..... Mert ha igazán szereted a másikat, akkor ez fel sem merül Bennetek..... A szívetek irányítja a kezeteket, a szívetek adja a nap végéig tartó lendületet.... A szeretet // szerelem sok erőt tud adni, átsegít minden problémán Bennünket. A hullámvölgyektől sem szabad félni: mert lehettek magatok alatt, nagy lendülettel veszekedhettek.... Viszont az a lényeg, hogy ez a hullámvölgy ne tartson sokáig.... Ha lehet, akkor jó hamar béküljetek ki egymással.... Van is egy gondolat, amit nem is olyan régen olvastam: A veszekedésben a legjobb a kibékülés... Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy ide írhattam és hogy elolvastatok..... Mennem kell vissza, dolgozni.🙋 P.S.: Szeretni csak igazán és tiszta szívből lehet. Fontosnak lenni egymás számára, Egy nő, akinek Te vagy az első számú pasi, akinek a nyakába ugrik a boldogságtól.... Egy férfi, aki pl. virágot visz haza, mert ma ez a meglepetése számodra.... Egyszerű dolgokra gondoljatok, ami talán tetszene neki ..... Amivel érezheti, hogy fontos Neked és hogy nagyon szereted... Az ismerkedéskor pedig csak lazán: adjatok időt egymásnak, legyetek színesek, programok, sok nevetés.... Legyen időtök a barátaitokra, együtt és külön-külön is, legyen én-időtök. Amikor Te is és Ő is a maga dolgát csinálja .. Nem kell mindig együtt lennetek.... A kérdésekkel vigyázni kell, mert könnyen számonkérés illata lehet ... Amit nem mindenki szeret és nem is mindegy, mikor és hogyan kérdezünk.... Kreativitás mindenhol és rendszeresen: törjétek a fejeteket azon, mi az, aminek örülne, vagy ma este legyen ágyba , tv-macis // filmnézős este (rajzfilmmel, könyv olvasással). Beszélgetés rendszeresen... Figyelni egymásra. Humor és türelem, sok szeretettel átkötve....

Lajos
Lajos küldte
január 29. 08:35

Micsoda megkönnyebbülés... Nem kell vicsorgó, agresszív (igazi), vagy a hátamra csapott véres vadhús-zsákmánnyal tartásoló profilképeket felraknom. A NÖ választ és majd csinál belölem valami férfi félét... Bár egy kicsit tartok attól, hogy mi lesz akkor, ha majd a szorgos hétköznapok beköszöntenek és nem lángol a tüz olyan hevesen bevásárlás, vagy mosogatás közben. Mi lesz ha nem sikerül a kisugárzásomat megörizni és a végtelen sikerszériát fenttartani, ha lerobban az autó, vagy lekéssük a csatlakozást. Mi lesz, ha elkezdödnek a szorgos hétköznapok és jönnek a hullámvölgyek meg hullám hegyek? Vagy hagyni kéne ezt az igazinö meg igaziférfi lózungokat és igazi társat kellene keresni, aki akkor is ott van, ha a kisugárzásom egy kicsit halványabban pislákol és akkor is, amikor perzsel?

1
Maria
Maria küldte
január 28. 20:09

Korábban már írtam ide, de még valamit fontos ide írnom, Nektek, hogy elolvassátok: egy férfi attól FÉRFI, hogy egy NŐ teszi azzá... Hogy mellette igazán igazi FÉRFI ... A női és férfi energiák egyensúlyától, az állandó és folyamatos érzelmektől... A tűztől, a temperamentumtól, hogy mit Hoztok ki egymásból.... A kisugárzásotoktól, amikor egyszerűen minden klappol // sikerrel jár Körülöttetek... Mert minden sikeresen megvalósul Körülöttetek.... Boldognak, hihetetlenül boldognak lenni egymás mellett, úgy, hogy nem korlátozzátok be egymást, sohasem, semmilyen formában sem.... Az egymás iránt érzett kölcsönös tisztelettől és bizalomtól. Az állandó tűztől.... (Ezt itt most nem fejteném ki!! - Szerintem mindenki sejti, hogy mikre is gondoltam itt.... Nem szeretek mindent leírni, kifejteni...) Nem hagyjuk, hogy a női és férfi szerepek felcserélődjenek.... Hanem hagyod, hogy FÉRFI legyen.... (Nem kell mindent leírni, mert az könnyen unalmas lehet...) Most ennyi jutott eszembe, hagylak Benneteket is írni... A túl sok sohasem jó, az energiák egyensúlyára ügyelni kell.... Az a dolgunk, hogy a legjobbat hozzuk ki egymásból:-) Egészen nyugodtan írjatok Ti is ide, mit gondoltok a témával kapcsolatosan... Átadtam a billentyűzetet..... Üdvözlettel Marika

1
Krisztina
Krisztina küldte
január 25. 20:23

Mitől férfi? Azt gondolom, hogy attól, hogy úgy viselkedik, beszél, sugároz. Éreznem kell, hogy úgy viselkedik, hogy férfiként tekintsek rá. Nem is biztos, h külsőleg kell látnom, hanem inkább a megnyilvánulásai, a véleményalkotása igazi.

1
Melinda
Melinda küldte
január 24. 08:21

Ezt en is így gondolom! Minden nőnek mástól férfi egy férfi!

Laszllo
Laszllo küldte
január 23. 20:39

Ez mindig a holgy szemelyisegetol,illetve elvarasaitol fugg..Illetve valtozik korszakonkent kulturaktol orszagonkent stb..Most irhatbek kozhelyeket,ponyva idezeteket,lozungokat 🙂de lecsupaszitva erre nincs egzakt valasz.A megfelelo no hozza ki a megfelelo ferfibol a neki tetszo nagybetus FERFIT,es vica versa..

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
január 23. 09:31

Idézetre egy verssel: S.A. költő szerint milyen egy "igazán férfi". (Csak hogy visszatérjünk az eredeti témához.) Ha nőt szeretsz Ha nőt szeretsz, az legyen nő, ne tétova leányka, kit a jelen idő divat-ideálja dönt délibábba, s nemtudomsága taszítja kecsesből sutába. Ha nőt szeretsz, tudd tisztelni! A nő lenge, finom selyem, ezért akárki nem viselheti: ha nőt szeretsz, légy rá méltó férfi! Ha nőt szeretsz, küzdj meg érte. Elutasítása elveid pirosából az elszántságot ki ne verje. S ha elsőre alul is maradsz, fel ne add; ha nőt szeretsz, legyen érte benned akarat! Ha nőt szeretsz, mutasd neki, -de csak neki!- néha nála is törékenyebb vagy. Ha ő olyan nőből van, tudja; aki nőt igazán szeret, csak érte s védelmére lesz tömör vas. Ha nőt szeretsz, őszinte légy, ne csalfa. Volt épp elég már, ki lelke zongoráját elhangolta. S ha nőt szeretsz, tisztán legyen neked ő az egy, ahogyan te vagy neki: ha nőt tudsz szeretni, akkor vagy igazán férfi! (Sohonyai Attila – Ha nőt szeretsz) Itt meg is lehet hallgatni: https://www.youtube.com/watch?v=2YZMcF9lWOs

3
Lajos
Lajos küldte
január 22. 13:11

@Tibor: Idézetre idézettel, mindenki magának teremti a saját világát... "Nézd csak, Piroska, mennyi szép virág virít körülöttünk! Én a helyedben bizony szednék egy szép csokrot a nagymamámnak! Piroska szétnézett: valóban, a fák alja tele volt szebbnél szebb erdei virággal, a lombok közt meg úgy csicseregtek a madarak, hogy öröm volt hallgatni. "Igaza van ennek a farkasnak – gondolta a lányka –, nem is hittem volna róla, hogy ilyen figyelmes jószág! Korán van még, nem kell sietnem; nagymama biztosan örülni fog a virágnak.""

2
Tibor
Tibor küldte
január 22. 12:55

@Lajos: "De a rezgös sztoridról akkor sem változik meg a véleményem..." Erre is azt válaszolom, hogy te tudod. Mindig ehhez tartom magam: "Tudod, ez nagyon jó. Ez az a módja, ahogy te gondolkozol. De a te gondolkodási módod nem befolyásolja az én gondolkodási módomat, és azon a módon ahogy te gondolkodsz, nem befolyásolja az életemet. Én valósítom meg a valóságomat, és ez nagyon jó."

Lajos
Lajos küldte
január 22. 12:51

@Tibor: Én nem vagyok rosszul attól, amit írsz, de tudod a véleményem róla. Nem mondom azt sem, hogy nem írkálhatsz a fórumba, nagyon szórakoztató minden hozzászólásod. Már korábban is írtam, hogy a fórum is arra van, hogy bemutassuk magunkat. Téged is megismertek és engem is... Mindenki jól jár. De a rezgös sztoridról akkor sem változik meg a véleményem...

Tibor
Tibor küldte
január 22. 12:44

@Lajos: "Hozzászólok a hozzászólásaidhoz, ez a fórum definíciója." Tehát mások hozzászólhatnak, de ha én hozzászólok, attól már rosszul vannak az azonos gondolkodás-módúak, és elkezdik baromságnak jellemezni az én írásaimat. És megtiltják. Értem. 😀 "De ha megtiltod, hogy elmondjam a véleményem, csak szólj. Remélem csak nekem tiltod meg és mások nyugodtan irkálhatnak." Ez is mindent elmond. Köszönöm.

Lajos
Lajos küldte
január 22. 12:36

@Tibor: Nem kell mutatni a bizonyítékot, csak elég mondani, hogy van és "de istenbizony". Ez neked is müködik. Azért tökéletes és használható az elméleted, mert csak te nem látod, hogy mekkora baromság. Hozzászólok a hozzászólásaidhoz, ez a fórum definíciója. Nem csak én vagyok, aki baromságnak tartja, de én fogalmazok csak számodra is érthetöen. De ha megtiltod, hogy elmondjam a véleményem, csak szólj. Remélem csak nekem tiltod meg és mások nyugodtan irkálhatnak. U.i.: A bohóc csak a cirkuszban vicces. Máshol csak egy túlsminkelt rosszul fizetett alkamazott...

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország