Szoktál párkapcsolati teszteket kitölteni?

indította: Balázs
Valéria
Valéria küldte
szeptember 02. 16:51

Sziasztok! Szoktam kitölteni ilyen teszteket, egy részt kiváncsiságból, másrészt, pedig, azért hogy lássam kinek mi fontos az életben!

Irén
Irén küldte
április 26. 13:56

Sziasztok! Párkapcsolati teszteket nem szoktam kitölteni, mert papíron hiába egyezel valakivel maximális mértékben, ha külsőre egyáltalán nem jöttök be egymásnak. Ezzel szemben viszont a személyiség, az intelligencia teszteket, stb.. kifejezetten kedvelem. Vagy pl. szeretem, és szoktam is kitölteni helyesírási teszteket is.

Éva
Éva küldte
április 26. 12:26

Én szeretem a teszteket. Én alapjában véve egy lassúbb szemlélődőbb típusu nő vagyok. Van, hogy néhány találkozás után jövök rá, hogy a másik annyira pörgős, hogy számára frusztráló az én tempóm. Szóval, ha lett volna egy teszt, ami alapján tudom szürni az egyezést, hasonlóságot, különbözőséget, akkor azt tudatosítva lépek, hogy igen ennek ellenére is kiváncsi vagyok a másikra, viszont nem korholom magam.

1
János
János küldte
április 26. 11:17

Én nem szoktam. Szerintetek egy teszt tiszta képet ad? Szerintem inkább arra mennyire felel meg az elvárásoknak amit el képzelünk. A lelkünk teszt nélkül is tudja hogy ö az

1
Mária
Mária küldte
április 26. 11:07

@Erzsébet: sok mindenféle férfi előfordul itt is, mint amúgy a mindennapi életünkben (mint ahogy ez a nőkre is igaz!) A mi dolgunk az, hogy felülemelkedjünk az ő szintjükön és ne azonosuljunk az ő stílusukkal, mert mindegy is mit keresnek, egy biztos nem bennünket! Lehet, hogy a bunkó válasz valójában nem is Neked szól(t), hanem a kedves anyukának, vagy az exnek, aki kedves szavakkal vette rá őket valamire, amit ők nem akartak : sajnos van ilyen, bármennyire is hihetetlen! Szóval kitartás, mert vannak itt nagyon kedves, udvarias férfiak is, Neked őközöttük kell megtalálnod azt aki a Te társad lehet :) Saját tapasztalat, hogy valaki olyan módon reagál rám, ahogy nem érdemlem meg, akkor az szokott kiderülni, hogy valami olyasmi tükröt mutattam neki, ami nem énrólam szól, hanem az ő korábbi fájdalmáról, rossz érzéséről, téves gondolatairól.

Erzsébet
Erzsébet küldte
április 26. 10:56

@Balázs: szia.kicsit más temával kapcsolatban írnak.kerdesem mitől ilyen bunkók az itt kereső férfiak?nem elég hogy a nö kezdemenyezz kedvesen rá ír.ö meg bunkó módon válaszol.az ilyen mit keress itt ?hasonló bunkó nőt 😕

Kata
Kata küldte
április 26. 10:14

@Mária: Lehet, de azok inkább szórakoztató jellegűek. Meg az élet sokszor felülírja. Hiába az egyezés, ha nem tetszik valaki vagy az ellentét, ha bejön az illető. 😉

1
Mária
Mária küldte
április 26. 09:30

@Kata: vannak a női magazinoknak meg hasonlóknak (Kiskegyed, Nők lapja,...) olyan kitöltendő tesztjei, hogy Mit szeretnek a férfiak? Hogy találj párt magadnak? Mennyire lesz tartós a kapcsolatod? Mi árulkodik egy kapcsolat végéről?... meg ilyenek ... én úgy értelmeztem - nem biztos, hogy jól:) - erre kérdez rá a Balázs...

Kata
Kata küldte
április 26. 09:06

@Balázs: Az egyes társkeresőkön lévő kötelezőkre gondolsz? Vagy párkapcsolati tanácsadókra? Az előbbiben egyszer volt részem, többször nem lesz!🤣 Az utóbbit soha nem próbáltam, de nem is szeretném. Bizonyos hasonló tulajdonságokat vettek vigyelembe, de teljesen más külső tulajdonságokkal rendelkeztek ezek az urak. Nem jöttek be. Csak részben használhatók ezek a tesztek. Nem számolnak a kémiával!😊

Mária
Mária küldte
április 26. 09:00

Igen, szoktam! A komolyabb, pszichológikusabb témájúakat. De a teszt eredményét azért nem veszem teljesen komolyan! Viszont arra nagyon jók, hogy utána őszintén magamba nézek, hogy amit ír, az mennyire vonatkozik rám és a hozzáállásomra. Van amikor van benne kicsi igazság, van, amikor meg csak jót mosolygok rajta, mert másra nem is alkalmas.

Balázs
Balázs küldte
április 26. 08:30

Ti szoktatok online párkapcsolati vagy társkeresési teszteket kitölteni? Az eredményeknek szerintetek mennyire lehet hinni és érdemes-e megfogadni a kapott tanácsokat? Nektek milyen tesztek jönnek be és milyenek nem?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország