Társastánc, salsa és társkeresés

indította: András
András
András küldte
április 19. 13:23

Péter! Nem láttam ezeket a filmeket.

Péter
Péter küldte
április 19. 11:58

A kizomba és bachata órákra már nem mertem elmenni. Nagyon csinos volt a salsa oktató leány, mindig felvitte a vérnyomásomat és a pulzusomat. Egyébként András, láttad az 1999-es Slasa c filmet? Francia -spanyol koprodukció, Joyce Buñuel rendezte. 2003-ban ment először az HBO-n, azonnal megkedveltem ezt a zenét és táncot. Ugyanekkor adták először a Szívem érted rapes c filmet, amiben a hip hop tánc és zene a főszereplő, az is tetszett, de a salsás jobb volt.

András
András küldte
április 19. 11:06

Kipróbáltam kizombát, bachatát. Sőt még a zumbát, latin fitneszt is. Illetve régen vegyes társastáncra jártam.

Ildikó
Ildikó küldte
április 18. 17:08

Talán próbálj ki más táncokat is :) Ajánlom a lindy hop-ot...

András
András küldte
április 17. 12:07

Persze sokakkal beszélgettem, és vagy az volt a válasz hogy 3 gyereke van, nem akar pasit vagy az hogy van pasija. Nem rég volt 1 akivel nagyon jót beszélgettünk. Kiderült el van jegyezve. Ettől függetlenül tartjuk a kapcsolatot.

Péter
Péter küldte
április 17. 10:44

András, nem kell olyan komolyan venni. Valamelyik hölgy úgyis szóba elegyedik veled, mivel mindenhol ruedában gyakoroltatják be a figurákat és mindenki táncol mindenkivel. Könnyen leszűrhető ki az, aki partner a kommunikációban és ki az, aki nem. Nekem is voltak kellemetlen élményeim, főleg a nagyképű, flegma lányokkal, akik mindig mindent jobban tudnak és lenézően tekintettek rám, amikor párban táncoltunk. Az ilyennel nem szabad foglalkozni. Akivel, akikkel jól el lehet beszélgetni, velük tartsad a kapcsolatot, mert a táncon kívül is jó dolog akár párkapcsolati témában értekezni. Amikor zumbára jártam, legalább 5-6 lánnyal lógtam, együtt mentünk zumba maratonra, meg workshop-ra. Amelyik jólelkű, az odafigyel arra, hogy netán szeretnél valakit salsa órára vinni, mert nincs állandó táncpartnered, segíthetnek. Szerintem barátok, szövetséges keresése célravezetőbb...voltak nálunk srácok, akik nagyon rágörcsöltek az udvarlásra. Egyik a kollégám volt, akit meghívtam, hogy jöjjön el lazítani, de nagyon nem ment neki, izgalmában össze-vissza beszélt, aztán pár óra után megunta, nem volt kitartása, türelme, mert bizony nem egyszerű megtanulni a sok figurát, pláne azokat gördülékenyen véghez vinni, vezetni a hölgyeket. Mert nagyon értékelik, ha szépen, határozottan vezetik őket. Ehhez pedig nyugalom, higgadtság szükséges. Szóval hajrá, kitartás.

András
András küldte
április 17. 10:18

Kedves Péter! Persze ott is próbálkoztam. Sajnos az itteni csoportban csak annak nem volt pasija aki nem is akart.

Péter
Péter küldte
április 15. 18:13

Szia András, jó dolog a salsa. Három évig jártam rendszeresen. Az igazság az, hogy azokat a hölgyeket lehet elhívni táncolni, randizni, akik maguk is rendszeresen járnak ilyen-olyan táncra, vagy akár a salsa órákon is lehet ismerkedni. Érdemes összebarátkozni azokkal, akik mindig ott vannak, lelkesek és megkérdezni tőlük pl a pará abajót vagy enchufle doblét, hogyan is kell csinálni...Mindig vannak flegma, nagyképű hölgyek, de szép számmal csendesebb, ügyetlenebbek is. Nekem úgy sikerült összehozni egy randit, hogy gyakorló bulin a kezdő és a haladó társaságot egybe vették ruedába és amikor kezdőként nem tudtam az egyik bonyolultabb figurát, a táncpartnerem elmagyarázta, megmutatta, nagyon aranyos, csendes lány volt. Beszélgettünk, aztán elhívtam randizni következő héten. Jól sikerült, sokat beszélgettünk, de sajnos neki már volt egy kiszemeltje, így őt választotta, de örültem, hogy adott volt a lehetőség az ismerkedésre.

1
András
András küldte
április 13. 22:18

Kedves Béla! Persze, kipróbáltam pl a bachatát is, viszont csak a salsasok közül van esélyem valakit elhívni, ott meg csak annak nincs pasija aki nem is akar. A párkereső oldalakon az a tapasztalatom minden féle táncos ötlettől kategorikusan elzárkóznak. Szinte mindenki az válaszolja nem szeret táncolni, vagy bot lábú ő nem tud táncolni. Több barátnőm még a szobában csak nekem/velem se volt hajlandó táncolni. Arról nem is beszélve, hogy 1000 nőből akinek írok jó ha válaszol 30 és az már jó arány ha abból 3 hajlandó egyszer találkozni. Valahogy szinte soha nincs folytatás, amint megtudják a konkrét munkám, vagy a betegségem, pláne ha megtudják, hogy a 2 összefügg.

András
András küldte
április 13. 22:12

Kedves Zoli! Nekem az a tapasztalatom, hogy a nők kategorikusan elzárkóznak még az ötlettől is.

Zoli
Zoli küldte
április 13. 21:11

Én évekkel ezelőtt még teljesen botlábu voltam. Akkoriban jött egy szerencsés és váratlan lehetőség,amit úgy döntöttem,kipróbálok. Életem egyik legjobb döntését hoztam meg a kubai salsával kapcsolatban. 1,5 évig nyomtuk - ezen idő alatt nagyon komoly szintre fejlődtem és időnként becsatoltunk kizombát,bachatát,merengét stb. -pedig,megmondom őszintén,azt hittem,nem sokáig fogok lépést tartani a csapattal. Fantasztikus időszak volt,sose felejtem el és valamikor fel fogom frissíteni a tudásomat. Nekem ezzel kapcsolatban jó a tapasztalatom. Akikkel ismerkedtem,eljöttek táncolni velem. Nem az első randin,de összehoztuk.

1
Béla
Béla küldte
április 13. 21:01

András, nem kell kizárólag a salsára fókuszálni, mert akkor nem veszed észre az egyéb kínálkozó lehetőségeket. Csak lazán, azt kell megragadni ami adja magát. Ha vége ennek a vírusmizériának és adódik a környéken valami egyéb zenei vagy tánc program, bátran és vidáman belevágni, lényeg hogy érezzétek jól magatokat, ha nem....ott lehet hagyni. próbacseresznye.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország