Társkeresés csillagjegyek szerint? Neked számít a horoszkóp?

indította: Balázs
Andi
Andi küldte
október 11. 18:11

Én mélyebben ismerem az asztrológia, asztrozófia rendszerét és épp ezért nem csodálkozom, hogy akik csak a születési jegyüket ismerik, túl általánosnak látják az egészet. Valóban nem 12 féle ember létezik, hanem minden egyes ember egyedi és a saját asztrológiai képlete ezt meg is mutatja. Társkapcsolatoknál nem két ember összeillőségét nézzük, hanem azt, hogy miben és hogyan kapcsolódnak, no meg hogy hogyan tudnák megérteni a másik reakcióját és arra (önazonos) válaszreakciót adni úgy, hogy abból jól jöjjenek ki, egymás bántása nélkül. Egy képlet sokkal több, mint a születési jegy, létezik benne ascendens, ami a személyiségről árulkodik, vannak alapok, amire építi az életét és életirány, amerre haladni igyekszik, akár tudattalanul is. Ha két azonos személyiségű embert nézünk, akkor is óriási különbség lehet köztük abban, hogy hogyan élik meg önmagukat, milyennek élik meg a világot és melyik területeken aktívak vagy épp inaktívak. Én sok képletet láttam már, de ezzel együtt nem ezzel kezdem az ismerkedést, sőt nem is hozom szóba. Szeretem a saját megérzéseim, megéléseim alapján megismerni a másikat. Ha elmondja, hogy mikor született (hely, idő, óra, perc), akkor sem arra vonok le tanulságot, hogy illek e hozzám, hanem hogy miben kapcsolódnánk, az engem mennyire érint, érdekel. Az asztrológia egy nagyon régi, tapasztalatokra épülő rendszer, aminek egy elemét (születési jegy) kiragadva valójában semmit nem tudsz a másikról, de még önmagadról sem. A sok csalódás emiatt van. Érdemes lenne egy kicsit tanulni a rendszerről, mert nagyon sok hozzáadott értéke lehet az életünkhöz, és így a párkapcsolatunkhoz.

1
Csaba
Csaba küldte
október 11. 17:19

Alapvetően spirituális az érdeklődésem, így nem feltétlen a fizikai világ törvényeiben hiszek. A csillagjegyekkel való gondolatokat sem vetem meg, de nem is hiszek benne. Szinte minden csillagjegyben találok olyan vonalat, amit magamra tudok húzni. Így a társkeresés tekintetében sem releváns a számomra. Apropó. Bár most ellent mondok magamnak, de mindig is skorpiónak tekintettem a horoszkópom. (November 22) De van elosztás, mint itt is, hogy nyilasnak tüntetnek fel.

Maria
Maria küldte
október 11. 15:47

@Balázs:, @Mindenki: A csillagjegyem alapján kos vagyok, ennek minden pozitív és negatív jellemzőjével... 🤣🤣😁😁 Nagyon érdekesnek találom az emberek csillagjegyük szerinti jellemzését. El szoktam olvasni a jellemzéseket, minden csillagjegy tekintetében. Sokat lehet vele tanulni. A saját jellemzésem tökéletesen van megfogalmazva. Napi szinten nem olvasom el az értékeléseket, inkább csak akkor, amikor kíváncsi vagyok. Kíváncsi vagyok, hogy mi vár rám, mit várhatok a jövőben... Többször vannak olyan időszakaim, amikor csendes és visszahúzódó vagyok… Ez nem jelent semmi rosszat sem: ilyenkor tornászom, edzem, kirándulok, sokszor verset, novellát írok…. A társkeresésnél nem szoktam figyelembe venni a leendő partner csillagjegyét. Ha igazán őszinte akarok lenni Hozzátok, akkor valamennyi eddigi partnerem, párom, különleges volt és marad a számomra... Nem tudom, hogy miért, de ez így van jól szerintem.... Így érzem és ez pont jó nekem. További gyönyörű hétvégét kívánok:-) Üdvözlettel: Marikától 🌷

Csaba
Csaba küldte
március 02. 09:13

Nincs benne semmi, szójáték, költészethez hasonló. Megerösitési torzitás, Barnum effekt. Ismerjétek már meg hogy lehet eldönteni valamiröl talál-e a valósággal, mi az a p-érték...

Éva
Éva küldte
február 14. 20:29

Van benne valami,de nem meghatározó nálam a párválasztásban. Viszont eddigi tapasztalataim arra engednek következtetni, a csillagjegyek szerinti meghatározás, jellemvonás kapcsolataimban igen egyező volt.

Reni
Reni küldte
február 14. 16:14

Olvastam az elemzéseket az eddigi kapcsolataimról a csillagjegyek szerint és mit ne mondjak,úgy is volt.A horoszkóp szerint viszont a Mérleg ,Oroszlán és a Nyilas is passzolna hozzám🙈De az igazi a VÍZÖNTŐ lenne🤭🤭Naná hogy e jegy szülöttjével még nem találkoztam😆😆

Tibor
Tibor küldte
február 14. 08:10

Nekem az a tapasztalatom, ha szabályként akarjuk kezelni a horoszkópot (vagy az asztrozófiai asztroszkópot), akkor lesz benne pár tíz százaléknyi "találat". Aszcendens nélkül nagyon egysíkú a megközelítés. Egyik sem determinálja a sorsunkat, jó esetben, viszont, kaphatunk halvány utalásokat a "színfalak mögül": milyen készségek lehetőségével érkeztünk (könnyen fog menni, HA nekiállunk kellő alázattal használni), és mit szükséges valahogyan elsajátítanunk (eredendően hiányzik, vagy fejlesztendő). Ráadásul, a csillagjegy nem 0 óra 0 perckor vált egy adott dátumon "tegnap még Mérleg volt, ma már Skorpió" módon. Az egyik elkezd csökkenni, a másik erősödni. Valahogy így... Szerintem érdemes némi időt eltölteni a kínai módszertannal is, elég érdekes.

Emese
Emese küldte
február 28. 13:06

Ez egy nagyon érdekes kérdés! Emberekkel foglalkozom a hivatalos tudomány szempontjából de gyakran azt vettem észre hogy az illető karaktere sokban hasonlít a csillagjegy karakterében leírtakkal. Pl én rák vagyok, érzékeny, visszabújok a páncélba ha megsértenek, szeretem a történelmet stb... Ha viszont azt olvasom hogy " ma ne menj ki a házból mert rád fog esni egy tégla", abban nem hiszek. Érdekes lenni egy statisztikát csinálni a több évtizede boldogan -ezt aláhúzom - élő párokról, milyen a horoszkópjuk! Köszönöm Istvánnak hogy leírta a Barnum effektust, halványan emlékszem hogy tanultam de a nevét már elfelejtettem 😀

Béla
Béla küldte
február 28. 12:01

@István: Szia! Mint informatikustól szeretnék kérdezni tőled! Barterba hátha tudnék segíteni én is , mondjuk horgászat, nomád élet,stb. ktibi1000@gmail.com ra ha küldenél egy jelzést ezen keresztül szeretnék kérdezni Tőled! Üdv,K.T.

Kinga
Kinga küldte
április 03. 21:30

Szeretem a horoszkópot! Az egyetlen hely ,ahol van szerencsém ,pénzem és szerelmem:)

Tamara
Tamara küldte
április 03. 08:55

Egyáltalán nem számit. Nem foglalkozom a horoszkóppal. Ha ezen mulna akkor nem sok pár volna a vilagon.

1
Nikolett
Nikolett küldte
február 21. 06:47

Nem számít igazán. persze én el szoktam olvasni pár horoszkópot.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország