Társkeresés Mozgássérültként

indította: Tibor
Krisztián
Krisztián küldte
május 14. 15:45

Hát,sajna korlátolt,de nem lehetetlen dolog,nem kell emiatt egyedül maradni,és nem kell mások negativitásával foglalkozni,az ember egyik legnagyobb ereje az akaratereje!

Tibor
Tibor küldte
április 24. 16:51

@Atilla: Kedves Attila! Látszólagos korlátnak tűnik, az emberek megítélése mégis valóságossá teszi.

Tibor
Tibor küldte
április 24. 16:44

@Atilla: Igazából a legnagyobb korlátot az emberek megítélésében látom!

1
László
László küldte
június 12. 15:39

@Atilla: Az írásod alapján az agykárosodás is látszólagos korlát. Ezt azért gondolom, mert vannak olyan emberek, akik agykárosodottan is találtak maguknak társat. Például nekem 6 hetes korom óta 100%-os munkaképesség csökkenésem van agykárosodás miatt, de 2011-ben sikerült barátnőt találnom úgy, hogy a lánynak elmondtam azt, hogy baleset miatt van az agykárosodásom*1*. *1*Ennél arra gondolok, hogy nem titkoltam el azt, hogy agykárosodásom van.

1 1
Atilla
Atilla küldte
június 12. 12:43

@László: Sok példa van erre. Tehát valójában ez csak egy látszólagos korlát.

1 1
László
László küldte
június 10. 00:07

@Tibor: Azt nem tudom, hogy hogyan lehet társat találni mozgássérültként, de azt tudom, hogy kéz és láb nélküli ember is tud társat találni, akivel végül össze tud házasodni és lesznek gyerekeik*1*. *1*Erre példa Nick Vujicic. https://hu.wikipedia.org/wiki/Nick_Vujicic

1 1
Tibor
Tibor küldte
június 08. 16:31

Hogyan találhatnék társat mozgássérültként? Várom a tippeket, ötleteket!

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország