Társkeresési lehetőségek egy betegséggel

indította: Csaba
Zoltán
Zoltán küldte
május 15. 19:20

@Judit: Köszönöm szépen a jó kívánságokat, én kitartok a végsőkig, hiszen van egy lányom akit nagyon szeretek és szeretném megélni, hogy hogyan alakul az élete, meg persze sok minden más ami rá vár a elkövetkező években. Sajnos az hagyján, hogy elhagyott a feleségem, de azt hogy hogyan tette az minden rosszindulatot kimerít és sajnos nagyon padlóra küldött. Most már minden rendben, de most sajnos nincs kivel kipróbálni a dolgokat, de remélem megfogom találni a párom én nagyon bízok benne.

1
Judit
Judit küldte
május 15. 17:04

@Zoltán: Szia! Sajnálom, hogy a feleséged akkor hagyott egyedül, amikor legjobban szükséged lett volna a támogatására, segítségére. Az ember nem hagyja el a társát,a bajban. Szurkolok neked, biztos lesz egy hölgy,aki szívesen megismerkedne Veled. Minden jót kívánok neked!

1
Zoltán
Zoltán küldte
május 15. 14:38

@Csaba: Hidd el tudom miről beszélsz én is hasonló cipőben járok mint, te. Pár napja regisztráltam az oldalra, de sajnos egyelőre elég rosszak a tapasztalatok, Katalin is írta mindenki, csak a külsővel foglalkozik a belső értékek nem fontosak, sajnos odáig el sem jut a dolog, hogy legalább valamit abból megmutassak. És akkor a fekete leves: lassan két éve küzdők egy jóindulatú agyalapi mirigy daganattal, amely gyakorlatilag tönkretette a házasságomat, a feleségem 20 év után hagyott itt egyedül, hogy küzdjek tovább ahogy tudok. Sajnos a legfontosabb dolgot a hormonokat befolyásolja, ami egy férfinak a lehető legrosszabb, mert minden hormont tönkretett, valamelyikből túl sok van valamelyikből meg túl kevés. Túléltem két agyműtétet és egy 26 alkalmas sugárkezelést, de még mindig aktív a betegség, sajnos életem végéig hormon gyógyszereket kell szednem. Le kellett fogynom, hogy megkaphassam ezeket a gyógyszereket, ez sikerült is 40kg adtam le 6 hónap alatt. Újra elkezdtem edzeni, mozogni, sokkal aktív életet élek mint előtte. Reménykedem, hogy én is megtalálom azt akivel letudom élni életemnek a másik felét, de eddig csak a kitartás és a remény maradt nekem, de neked is szurkolok, biztos lesz olyan hölgy aki szívesen ismerkedne veled! Sok sikert és maradj mindig pozitív

2
László
László küldte
május 14. 23:32

@Csaba: Nekem 100%-os munkaképesség csökkenésem van agykárosodás miatt 6 hetes korom óta, de 23 éves koromban sikerült barátnőm találnom. Mondjuk a párkapcsolat a lány barátnővé válásától számítva kb. 2 hónap volt. Egészségkárosodottan szerintem nehezebb a társtalálás, de nem lehetetlen, csak nehéz. Viszont mindenkinek nehéz valamiért, akik gyorsan találnak társat, azoknak vagy szerencséjük van, vagy olyan dolgot tudnak adni a másik embernek, ami a másik embernek kell. Például a gazdagok pénzért vehetnek párkapcsolatot, de ők nem tudhatják biztosan, hogy a társuk a pénz miatt van velük, vagy azért, mert pénz nélkül is őket választotta volna a társuk.

Ági
Ági küldte
május 14. 11:48

@Csaba: Esélyed éppen annyi van, mint bárki másnak. Ugyanis a szerelem vak. És nem mérlegel. Soha, semmit. Szerintem nagyon helyes vagy, Csaba. Jó a képed, így a háttér képpel együtt. És mosolyogni se mindig kell. Viszont. Egy kicsit legyél vidámabb és könnyedebb. . (Ha lehet.) Ilyeneket írnék talán: fodrászra nem kell költenem. Mivel sokat vagyok otthon, ezért van időm rád figyelni, téged meghallgatni. És szívesen megmutatnám a digitális rajz/grafika gyűjteményemet. Vagy. Szeretnék veled elnyúlva a kandalló (cserépkályha) előtt a szőnyegen össze, jókat beszélgetni. És ez nem tanács. (Ki vagyok én, hogy megmondjam a tutit?) Egyszerűen csak leírtam a véleményemet. Ugyan miért adnád fel? Nem értem. Ezen (fenti) logika mentén azonnal ki van lőve a kis mellű, a szakállas, az alacsony vagy éppen a szőke.

1
László
László küldte
február 12. 10:29

@Csaba: Katalinnak igaza van. Annyival kiegészíteném, ha meg nem sértelek vele, hogy egy mosoly a profilképen szerintem pozitívabban hatna. Erőt és kitartást kívánok mindenhez! Meg sikeres párra találást!

Katalin
Katalin küldte
február 11. 15:54

Először is elismerésem,hogy küzdesz a betegség ellen!Komoly harc lehet ez,de neked kell győzni! Milyen rajzzal foglalkozol? Az,hogy most épp nincs hajad,az mellékes..Az a baj,hogy szinte mindenki,csak a külsőségekkel foglalkozik. Pedig sokkal fontosabb,mi van belül! Nem kell lemondani a szerelemről,de görcsösen sem szabad keresni. Mindenkinek meg van a párja,és el fog jönni a tiéd is 😊😊

1
Csaba
Csaba küldte
február 09. 18:49

Leukémiás voltam, annak van egy garantált visszamardó metegsége (GVHD) amit a jó magyar orvosok félrekezelése miatt krónikus lett, szóval gyakorlatilag mindig otthon vagyok, munkám nem lehet, rajzal foglalkozom csak ami karriernek tekinthető, eddig úgy vettem észre hogy a hölgyek már ott megállnak hogy nincs hajam, ha már ott ki vagyok lőve, mennyi esélyem van a szerelemre?

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország