Társkereséskor miért vannak hátrányban a csendes emberek?

indította: Ferenc
Zoltán
Zoltán küldte
július 01. 12:29

Szia Krisztina! Látszik, tényleg csak benézni volt időm tegnap. Itt van a "PS"-re utaló hozzászólásod. Itt is sok a zoli-zoltán... Kellemes napot.

Ferenc
Ferenc küldte
június 29. 22:21

@Krisztina: Köszi. Őszintén nem görcsölök rá az egészre.Az esékytelenek nyugalmávak állok az egészhez

Krisztina
Krisztina küldte
június 29. 21:38

@Ferenc: van olyan Nő is, aki a vízparti sétát, beszélgetést szereti. Türelem és hozzád is megérkezik

Krisztina
Krisztina küldte
június 29. 21:35

@Anita: intro nem ül feltétlen otthon a 4 fal között, hiszen remek csapatjátékos!

Krisztina
Krisztina küldte
június 29. 21:34

@Zoltán: Kedves Zoltán! Olyan jó, hogy volt ps.-ed. :) Kevertként (aki esetek 70℅ában intro) képes lettem volna kiegészíteni :)

Zoltán
Zoltán küldte
június 29. 11:26

Interneten biztosan nem veszik annyira észre a tétlent. Olyan mintha inaktív lenne. Szórakozóhelyeken ahol a nők kikapcsolódni "pasizni" gondolatnak, ott szintén észrevétlen marad aki a sarokban csupán megfigyel, mert a nők nevetni, és szédülni akarnak azon az estén. Viszont más területen ahol egy nő nem biztos hogy pasizni akar, akkor még lehet hogy előnyösebb is a csendesség a társtaláláshoz, mert stabilitást, kiszámíthatóságot sugároz, annak akinek ilyen nyugalomra van igénye.Az olyan nő úgyis fülöncsíp. Szerintem.

1
Norbert
Norbert küldte
június 27. 20:55

Sziasztok Nekem az a gondolotam e felől hogy azért mert nem bátor. Az életben is úgy gondolom bátornak kell lenni ha veszít is , nem sikerül valami neki. Erről egy kedvenc sorozatom is eszembe jutott. A Sólyomszemből Kate Bishobtól és Clint Bartontól idéznék. ,, Clint: Nem vagyok egy példakép. Kate: Dehogynem hiszen sok embert megmentettél! Itt vagy mert agódsz egy vadidegenért hogy megsérül! Még a hősök is tévedhetnek!" Clintről tudni kell hogy ő az első ,, Sólyomszem " hős. A Bosszúállók: Végtelen Háborúban Thanos elcsettintette a fél univerzumot így Clint családját is. És teljesen kifordult magából a Végjátékban rengeteg embert megölt egy állruhában és állnéven.Natasha volt aki visszaterelte a helyes útra. A sorozatban Kate pedig nagy rajongója a Sólyomszemnek. És olyan szeretne lenni mint ő. Később előkerült újra az ruha amiben mészárolt Clint. És így hozta össze Kate-t Clint-tel. Nekem legalábbis az a tanulság ebből a sorozatból hogy merni kell, probálkozni kell. Ha nem sikerül valami nem kell elkeseredni illetve mindenki hibázhat. Ilyenkor a legfontosabb belátni a hibát máskor elkerülni vagy csak megoldani. Ha nem probálkozik akkor nem is lesz sikere.

Zoltán
Zoltán küldte
június 27. 18:57

Azért mert valaki introvertált nem a négy fal között éli az életét. Ez valóban két különböző fogalom. A volt feleségem extrovertált volt, de nem lehetett vele sehova menni. Céges kirándulás neki bőven sok volt évente egyszer. Introvertált vagyok, volt olyan hétvége, hogy napi 25kilométert sétáltam. Lehetőleg olyan helyen, ahol emberek nem jártak. Szeretek fotózni is, lehetőleg emberek nélküli képeket. Állat, növény, táj bármi más. Extrovertált inkább olyan helyen szeret lenni, ahol emberek, események, pörgés van. De ez sem általános. Nem hiszem, hogy a csendes emberek hátrányban vannak társkeresés szempontjából. Annyiban lehet hátrány, ha nem egyforma az igénye a párnak és nem képesek kompromisszumot kötni. Ps:. Introvertált, csendes, nem feltétlenül ugyanaz. Bővebben a neten találsz információkat. Pár szemelvény van a naplóm között az introvertált személyiségről.

1
Anita
Anita küldte
június 27. 18:52

@Ferenc: "Egy intro jön-megy?" Bezony! introként baromi jó egyedül utazni. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Intovertált /=/ otthon ül a 4 fal között

Ferenc
Ferenc küldte
június 27. 18:12

@Anita: Milyen két dolgot mosok össze? Egy intro jön-megy? Nálam ez kizárt,főleg nem egyedül,barátaim meg gazán vannak.Csalódtam már eleget barátoknak hitt emberekben,akik kihasználtak,aztán eldobtak.Úgyhogy inkább egyedül, úgy meg nekem végképp nem megy az ide-járkálás.

Anita
Anita küldte
június 27. 16:29

@Ferenc: szerintem összemosol 2 dolgot. Én egy csendes introvertált vagyok, ebből az online társkeresésben semmi hátrányom nem származott. Viszont jövök-megyek, nagyon aktivan élem az életem, hozzám hasonló embert kerestem és találtam is. Mindenki keressen olyat, akihez jól tud kapcsolódni!

Ferenc
Ferenc küldte
június 27. 12:25

Azt tapasztalom, hogy a pörgős,állandóan ide-oda menő,folyamatosan programokat ezőket keresik a társkeresők. Miért nem szeretik a visszahúzó,csendes embereket?Miért kell állandóan utazgatni,menni valahová, állandóan társaságban lenni? Létezik még olyan ember,akit ezek a tulajdonságok fárasztanak és inkább magában van vagy a nagyon kis társaságot szereti és nem állandóan pörögni, hanem elég neki pl.egy vízparti séta, beszélgetések?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország