Társkereső programok 2022

indította: Balázs
Mária
Mária küldte
február 08. 20:47

@Éva: köszönöm

Éva
Éva küldte
február 06. 20:55

@Mária: Szia Mária!😊 Nincs mit,nagyon örülök hogy megismerhettelek,jó volt veletek együtt lenni,s jókat nevetni😊 Remélem legközelebb is eljöttök😘

Éva
Éva küldte
február 06. 20:52

@Erzsébet: Szia!😘 Igen,a személyes találkozás varázsa teljesen más,megismerhettük egymást,s kicsit közelebb kerülhettünk egymáshoz emberileg😊 Nagyon jó volt veletek találkozni,s egy igazi felhőtlen vidám,sok nevetéssel kacagással teli csodás élményt élhettem át veletek közösen,amit nagyon szépen köszönök mindenkinek!😊 😊😘 A billiárd tudásunk páratlan volt főleg az enyém🤣🤣🤣 Igaz,időnként asztal alatt kerestem a golyókat,de mindig megtaláltam😂😂😂 Attilának külön köszönet mindenért,ha ő nincs mi sem találkozunk!😊 Remélem hamarosan újra találkozunk :)😘 Aki úgy gondolja jöhet a következő tali!😍

2
Éva
Éva küldte
február 06. 20:41

@Mária: Szia! Sajnálom hogy nem tudtatok eljönni,vártunk benneteket. A buli fergetegesen nagyon jól sikerült,de ne keseredjetek el lesz még tali,ezünk 😊

Erzsébet
Erzsébet küldte
február 06. 14:36

@Mária: Szia! Nagyon jó volt személyesen találkozni és a beszélgetés is nagyon tartalmas volt ! Kicsi edzéssel már indulhatunk biliárd versenyen is🤣🤣🤣😂😂😂üdv mindkettőtöknek Erzsike

Mária
Mária küldte
február 05. 22:31

Köszönöm a mai délutánt a szuper csapatnak, külön Évának és Attilának a ezésért. Nagyon jól éreztem magam. Marika

Mária
Mária küldte
február 05. 21:46

Sziasztok, Sajnos "elfújta a szél" a mai napot, nagy károkat okozva . Jó szórakozást kívánunk mindenkinek Ica Mary

Csilla
Csilla küldte
február 05. 21:43

Szia üdvözöllek kedves Balázs . Szeretnélek kérdezni honnan tudok értesülni a következő találkozó helyszinéről és időpontjáról ? Szivesen résztvennék rajta , nagyon jó ötletnek tartom , személyesen mindenki könnyebben tudja adni magát mint egy fotó mögül online . Sok köszönet a kiötlőnek és persze a ezőnek , szuperek vagytok . Legyen mosolygós szép ez az évetek ! 😜

Laci
Laci küldte
február 05. 12:41

Sziasztok! Jó szórakozást kívánok mindenkinek érezzétek jól magatokat. 🤗

Éva
Éva küldte
február 05. 11:59

Sziasztok! Előre elnézést kérek mindenkitől, sajnos csak később tudok menni de igyekszem😊

1
Éva
Éva küldte
február 04. 18:03

Jajj,még valami. Esetleg van köztetek profi fotós? Gondolom szívesen megörökítenénk-e közös találkozót😊 Én kezdő szinten működöm fotózás területén.

Éva
Éva küldte
február 04. 17:50

Sziasztok,szép estét mindenkinek!😊 Úgy látom összeállt a kis csapat,s örülök,hogy ennyi jelenkező van😊 Nagyon várom a találkozást veletek,szerintem egy élménnyel teli kellemes,vidám délutánnak nézünk elébe. A biliárd asztalt meghagyom a profiknak🤣,viszont jó néző tudok lenni🤣 Viccet félre téve,aki úgy gondolja eddig nem jelentkezett,s kedvet érez eljönni a szombati közös találkozóra,szeretettel várjuk😊 Holnap találkozunk😊

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország