Társkeresőként Te használsz instagramot?

indította: Balázs
Erika
Erika küldte
június 03. 18:36

Naponta használom az Instagramot, de nem saját oldalként, hanem üzleti profilom van.

Jolán
Jolán küldte
június 03. 18:23

Én használom az Instagramot de nem vagyok tőle elájulva.

1
Ádám
Ádám küldte
május 23. 08:50

Sziasztok! Nem használom az Instragramomat, talán egyszer regisztráltam oda a facebookkal. Társkeresésre se használnám és előadó művészként sem használom. Több zsonglőrrel, táncossal, gólyalábassal beszélgettünk erről az insta dologról és arra jutottunk, hogy értelmetlen. Volt/van a közösségünkben olyan aki aktívan használja, de nem kapott az instán keresztül munkát egyszer sem. Lájkok vadászatára tök jó, hamisan hizlalja az ember egóját. Viszont más funkciója nem igazán van.

1
Eszter
Eszter küldte
május 23. 01:22

Nem használok instagramot.

1
Levente
Levente küldte
május 12. 23:55

Én sem használom.

1
Richard
Richard küldte
május 12. 07:26

Nem használok Instát.

1
Zoli
Zoli küldte
május 11. 22:50

Szerintem először azt kellene tisztázni, hogy regisztrálva vagyok-e ott egyáltalán? :D Ha nem - és nem -, akkor elég nehezen használhatnám társkeresőként (vagy bármire, bárhogy)! ;)

1
Péter
Péter küldte
május 08. 13:22

Nem használom, sem a twittert. Facen fent vagyok, profilkép nélkül, az ottani főleg művészeti közösségekben vagyok aktív. Ennyi...Megvagyok nélküle. Amikor még volt iwiw, használtam ismerkedésre, társkeresésre. Szerintem az iwiw egy jó kapcsolatépítő lehetőség volt, kár, hogy megszűnt.

1
Brigi
Brigi küldte
május 06. 08:02

Sziasztok! Én használom az instát régebb óta, de nem társkeresésre. Van néhány könyves, művész, turista, stb. felhasználó, akit ott követek. Ha nem is nézem naponta, de heti 1-2 alkalommal bekukkantok. Kevesebb szemét, kéretlen tartalom van rajta, mint a Facebookon.

1
Mónika
Mónika küldte
május 02. 11:29

Nincs instagramom, nem is hiányzik 🤔

1
Balázs
Balázs küldte
május 02. 08:04

Köszönöm a válaszokat mindenkitől! Amúgy megmondom őszintén, hogy én sem használok instagramot! De, úgy tűnik, hogy nagyon Ti sem... 😁

1
Balázs
Balázs küldte
május 01. 18:41

Nem használok Instagramot, nem érdekel jelenleg... Fb-ot is ismerőseimmel való kapcsolattartásra használok...

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország