Társkeresős kerékpártúra

indította: Csaba
Moni
Moni küldte
július 24. 10:07

Sziasztok! Én ugyan most nem tudok veletek tartani , de van ott közeli ismerősöm, ha bográcsban vagy vmiben tudok segíteni a csapatnak jelezzétek! Szép napot!

1
Csilla
Csilla küldte
július 23. 18:48

Foglaltam egy szállást. 4 fős (2 éjszakára), aki szeretne betársulhat. Emeletes ágyas.

Csaba
Csaba küldte
július 23. 18:32

Sziasztok! Elég rossz híre van a neten a kempingnek. Ki hol rervezi a szállást? Én egyszerű sátorra gondoltam az alvást. Ha nem tart reggelig esetleg a bogrács party. 😁

Andrea
Andrea küldte
július 23. 12:33

@Krisztina: Szia , Velencén 2000ft/ nap a bringa kölcsönzés.

Tündi
Tündi küldte
július 21. 20:21

@Csilla: Köszönöm szépen!😊

2
Csilla
Csilla küldte
július 21. 06:57

https://www.elsotalalkozas.hu/magazin/budapesti-tarskereso-programok-szingliknek @Tündi itt lehet jelentkezni.

Márta
Márta küldte
július 20. 23:47

Jelzem,hogy én szállást nem fogok kérni,szeretek az ágyikómban aludni,és ha már ide eztétek a túrát,inkább hazatekerek a program végeztével. :) Laci! A bográcsba valót szerintem célszerű 1-én reggel,indulás előtt megvenni.Ott van a szomszédban a Spar.A mennyiség,úgy is a társaság létszámától függ. Bevásárolunk,a végén szétdobjuk az árát.Azt,hogy mi legyen,azt pedig addig megszavazzuk. Reméljük nem ketten leszünk!! 😄😄

2
László
László küldte
július 20. 19:56

Sziasztok! Tudtommal a kempingben van csoportos kedvezmény érdemes rákérdezni, bográcsot ha még nincs tudok vinni, fát vagy gázzsámolyt is bár avval nem igazi a feeling. A belevalót is meg kellene beszélni, valamilyen gulyás lehetne vagy pörkölt, lecsó, paprikás krumpli, ami már szóba került. Üdv Laci

1
Csilla
Csilla küldte
július 20. 09:49

Igen Aki szeretne már jöhet 31-én is. Aki csak bringázni akar annak 1-én 10 órakor lesz a találkozó a drótszamár előtt. Aki meg csak bográcsozni jönne annak 1-én 16 órakor találkozó. A részletek holnapra kint lesznek az aktivitik--programok menüpont alatt!

2
Márta
Márta küldte
július 20. 09:03

@Csilla: Szia Csilla! Lehet már tudni valamit a túráról? Lesz belőle valami? Nagy a csend.Közeleg a 31-e és jó lenne tudni,hogy ezzem a programomat! Üdv: Márti

László
László küldte
július 19. 11:17

@Csilla: Szia Csilla! Nekem mindkettő jó. Üdv: Laci

1
Márta
Márta küldte
július 19. 10:38

Szia Csilla! Nekem mindenképpen a júli 31-aug.2. Tegnap este tudtam meg,hogy augusztus 8-án névnapozunk az unokámmal és valószínű nálam fogunk bográcsozni.Így azon a napon nem tudnék veletek tekerni. Üdv.Mindenkinek!!

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország