Vajon ez az év az ismerkedők éve lesz?

indította: Mária
Mária
Mária küldte
május 31. 12:26

Köszönöm soraitokat, nagyon jól esett olvasni és helyre is billentette a kis lelkivilágomat, mert alapból én is optimista beállítottságú vagyok (de ez a sok önkéntes és kényszerű "maradjotthon" most kicsit megborította így a végére az alap egyensúlyomat 😉) Szóval: hittel, reménnyel, bizalommal, a sok otthonmaradástól kipihenten, töretlen lendülettel megteszünk mindent hogy kihozzuk a lehető legjobbat az "ismerkedők évéből" 😉

Nóra
Nóra küldte
május 27. 21:36

Kedves Mária! Én is az elégedett,pozitív emberek táborát erősítem!🙂 Szerencsére érnek,és tudok örülni apró eseményeknek,dolgoknak, embereknek is aki fontosak számomra. Sok tervem van hosszú távra.... De...nekem hiányzik egy társ😕 Kívánom,hogy jó éved legyen!!!😊

1
Péter
Péter küldte
május 27. 16:41

@Mária: Szia Marcsi! Igen, én pont így érzem, azzal a különbséggel, hogy egy társ sem szükségképpen hiányzik. :)

1
Mária
Mária küldte
május 27. 16:14

Ez nem az én évem (eddig még!). Van valaki közülünk, aki úgy érzi - bármiben is - hogy ez az év - mindenek ellenére - az ő éve? Van valaki aki úgy érzi, hogy kirobbanó (vagy jó) formában van, bejönnek a dolgai, elégedett és már semmi más sem hiányzik az életéből, csak az igazi társ?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország